Aplicatia HyTools a fost actualizata

Aplicatia HyTools este acum disponibila cu un modul de mentinere a presiunii

Aplicatia all-in-one pentru calculele hidraulice este echipata cu date hidraulice specifice pentru a simplifica calculele complexe, cum ar fi dimensionarea produselor si a conductelor, conversia unitatilor, debitul, diferenta de presiune (Dp), puterea si reglarea vanelor.

Datorita unei noi actualizari importante, aplicatia HyTools propune acum un modul de selectare a echipamentelor de mentinerea presiunii. Va permite sa efectuati o selectie detaliata a sistemelor Statico, Compresso, Transfero si Vento pentru circuitele de incalzire, racire si solare.

Aplicatia HyTools a fost actualizata
Aplicatia HyTools a fost actualizata


Cea mai recenta versiune a aplicatiei HyTools este disponibila pentru descarcare de la App Store sau Google Play.Pentru a afla mai multe despre aplicatia HyTools, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele TA Hydronics, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Imi International Co Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Vase de expansiune cu perna de aer fixa: Statico SD, SE, SU, SG Sistem de mentinere a presiunii cu compresor Compresso Connect F Sistem de mentinere a presiunii cu compresor Compresso Connect Sisteme de mentinere a presiunii cu pompe: Transfero T_, TI; Vase Transfero TU, TG, TGI
 
Pneumatex - Mentinerea presiunii si a calitatii apei
12 produse

IMI Hydronic Engineering este unicul producator la nivel mondial capabil sa ofere o gama larga de produse combinate de inalta calitate, care raspund nevoii fiecarui client prin intermediul varietatii de functii – cu perna fixa de aer, mentinerea presiunii cu ajutorul unui compresor sau unei pompe. Aceste dispozitive multifunctionale prezinta un raport pret-performanta de neegalat, iar securitatea si durata indelungata de functionare urmeaza traditia unei calitati legendare.

12 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Vane de echilibrare STAD - PN 25 Vane de echilibrare: STAF, STAF-SG Vane combinate de reglare si echilibrare pentru unitati terminale TA-COMPACT-P Vane de echilibrare si control cu regulator de presiune diferentiala TA-Modulator
 
TA - Echilibrare si control
9 produse

Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. Pentru consultantul de proiectare, echilibrarea hidraulica reprezinta o polita de asigurare necostisitoare impotriva pierderii reputatiei profesionale. Pentru personalul de executie, reprezinta o asigurare puternica pentru o functionare fara defectiuni si o intretinere facila. Pentru proprietarul imobilului, reprezinta o garantie pe termen lung impotriva costurilor excesive de exploatare.
IMI Hydronic Engineering este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei noastre astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza noastra acopera toate tipurile de sisteme hidraulice – cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.

9 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Robinete termostatice Calypso exact pentru sisteme de incalzire bitubulare cu circulatie fortata Capete termostat VK, Halo, DX, F Distribuitoare pentru incalzirea prin pardoseala Dynacon Eclipse Regulatoare pentru incalzirea prin pardoseala Multibox Eclipse
 
Heimeier - Control termostatic
10 produse

Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. Pentru consultantul de proiectare, echilibrarea hidraulica reprezinta o polita de asigurare necostisitoare impotriva pierderii reputatiei profesionale. Pentru personalul de executie, reprezinta o asigurare puternica pentru o functionare fara defectiuni si o intretinere facila. Pentru proprietarul imobilului, reprezinta o garantie pe termen lung impotriva costurilor excesive de exploatare. IMI Hydronic Engineering este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei noastre astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza noastra acopera toate tipurile de sisteme hidraulice - cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.

10 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Aplicatia HyTools de la TA Hydronics
Aplicatia HyTools de la TA Hydronics
Aplicatia completa ce acopera toate necesitatile pentru calculul hidraulic in sistemele HVAC
Aplicatia HyTools de la TA Hydronics
Categorii
Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Robinet hidraulic de echilibrare
Robinet hidraulic de echilibrare
Armatura radiator
Armatura radiator
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...