proidea.ro catalog online de informatii produse

Aplicatia HyTools a fost actualizata


2019. aprilie 12.

Aplicatia HyTools este acum disponibila cu un modul de mentinere a presiunii

Aplicatia all-in-one pentru calculele hidraulice este echipata cu date hidraulice specifice pentru a simplifica calculele complexe, cum ar fi dimensionarea produselor si a conductelor, conversia unitatilor, debitul, diferenta de presiune (Dp), puterea si reglarea vanelor.

Datorita unei noi actualizari importante, aplicatia HyTools propune acum un modul de selectare a echipamentelor de mentinerea presiunii. Va permite sa efectuati o selectie detaliata a sistemelor Statico, Compresso, Transfero si Vento pentru circuitele de incalzire, racire si solare.

Aplicatia HyTools a fost actualizata

Cea mai recenta versiune a aplicatiei HyTools este disponibila pentru descarcare de la App Store sau Google Play.Pentru a afla mai multe despre aplicatia HyTools, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele TA Hydronics, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Imi International Co Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  TA - Echilibrare si control

Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. Pentru consultantul de proiectare, echilibrarea hidraulica reprezinta o polita de asigurare necostisitoare impotriva pierderii reputatiei profesionale. Pentru personalul de executie, reprezinta o asigurare puternica pentru o functionare fara defectiuni si o intretinere facila. Pentru proprietarul imobilului, reprezinta o garantie pe termen lung impotriva costurilor excesive de exploatare.
TA Hydronics este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei, astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza TA Hydronics acopera toate tipurile de sisteme hidraulice – cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.


Familie produse  Heimeier - Control termostatic

TA Hydronics se afla intr-un proces continuu de cercetare si dezvoltare de tehnologii noi si inovatoare in controlul termostatic, pentru a extinde gama extensiva de produse.
Gama de robinete termostatice include un spectru larg de peste 120 de corpuri de robinete termostatice diferite pe care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. De asemenea, TA Hydronics asigura un sortiment extensiv de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, robinete de reglaj si robinete de inchidere, asigurand astfel detinerea unei solutii pentru aproape orice situatie.
Aceasta varietate de produse permite identificarea unei solutii optime pentru fiecare cerinta imaginabila. TA Hydronics incorporeaza de asemenea cerintele comunicate de client inginerului de instalatii in politica de produs.


Firma
Sediu: RO-031445 sector 3, Bucuresti, str. Aristide Pascal nr. 36
Telefon: +40 21 256 0141
Fax: +40 21 256 0151
E-mail:
Web: www.imi-hydronic.ro
Stefan Gaspar
director tehnic +40 75 803 7059
   
   
   
Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita IMI Hydronic Engineering. TA, unul din liderii mondiali in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume IMI Hydronic Engineering, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, IMI Hydronic Engineering este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
Denumiri marca: Heimeier, Pneumatex, TA
Stire
Aplicatia HyTools de la TA Hydronics
2013.02.21    
Cuvinte cheie:  aplicatia  hytools  ta  hydronics  aplicatie  iphone  ios  android  android  apple  calcul  hidraulic  sistem  hvac  app  actualizare  update  actualizata