proidea.ro catalog online de informatii produse

Bine ati venit pe noul Hilti Online - 365 de zile pe an, 7 zile din 7, oriunde


2018. mai 29.

Videoclipuri Hilti How-To despre principalele schimbari

Noul site Hilti Online

Urmareste articolul de mai jos pentru a afla mai multe despre principalele schimbari.

Suntem siguri ca iti va place noul design si stim ca este foarte diferit de cel cu care erai obisnuit, dar nu-ti face griji, suntem aici sa te ajutam pentru orice neclaritati.

Informatii importante
Daca te-ai inregistrat pe site-ul Hilti inainte de 26 Mai 2018, nu trebuie sa te inregistrezi din nou. Pur si simplu conecteaza-te si exploreaza noul site Hilti Online.

Aruncati o privire la videoclipurile noastre How-To, deoarece acoperim subiecte precum:
  • cum sa te inregistrezi ca un nou client
  • cum sa te conectezi ca un client existent
  • modificarea datelor contului
  • noua gama de produse
  • cum se utilizeaza listele de produse favorite
  • cum sa verificati comenzile anterioare.

Urmareste videoclipurile 

Firma
Sediu: RO-077096 Ilfov, com. Dragomiresti Vale, sat. Dragomiresti Deal, str. DE 287/1, Equest Logistic Center, cladirea E3, unitatea E2
Telefon: +40 21 352 3000
Telefon: +40 31 228 5555
Fax: +40 21 350 5181
E-mail:
Web: www.hilti.ro
Customer Care Service
  +40 21 352 3000
   
   
   
   
Hilti Group este lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor cu valoare adaugata mare si calitate ridicata, destinate clientilor profesionisti din domeniul constructiilor si intretinerii cladirilor. Gama de produse Hilti acopera domeniile gauririi si demolarii, prinderilor directe, sistemelor de taiere si gaurire diamantata, sistemelor de ancorare si suportilor pentru instalatii, sistemelor antifoc, pozitionarii si masurarii cu laser, insurubarilor, ca si pe cel al sistemelor de taiere si slefuire a lemnului. Vor actiona pentru excelenta in inovatie, calitate totala, relatii directe cu clientii si marketing competitiv. Produsele firmei Hilti au fost prezente pe piata din Romania inca din 1992, prin intermediul partenerului de afaceri Omnitech Trading. Incepand cu 1 Martie 2005 grupul Hilti este prezent in Romania prin propria organizatie de marketing si vanzari, sub numele Hilti Romania Srl. Firma ofera clientilor aceleasi produse si servicii de calitate pe care Hilti le ofera pretutindeni in lume.
Denumiri marca: Hilti
Cuvinte cheie:  hilit  nou  noul  site  pagina  digitala  hilti  online