proidea.ro catalog online de informatii produse

proidea.ro s-a imbogatit cu produsele firmei Flamco Kft.


2018. mai 08.

Productia si vanzarea de componente de inalta calitate pentru utilizarea in sistemele HVAC

Flamco Grup este membrul al Aalberts Industries N.V si este preocupat de dezvoltarea, productia si vanzarea de componente de inalta calitate pentru utilizarea in sistemele HVAC. Flamco este prezenta in lume in peste 70 tari unde ofera solutii cu succes la problemele instalatiilor HVAC atat in domeniul caselor de locuit, cladirilor rezidentiale, cladirilor industriale, cladirilor de birouri cat si in domeniul instalatiilor energiei regenerabile.

Pe langa sediul central din Olanda, Flamco are alte doisprezece birouri de vanzari in intreaga lume. Punctul logistic pentru deservirea parteneriilor din Estul Europei se afla in Budapesta. Compania poate fi contactata in limba engleza, romana sau maghiara.

Gama de produse Flamco cuprinde:
  • vase de expansiune cu membrana
  • vase de expansiune pentru sisteme sanitare
  • sisteme de presurizare
  • rezervoare de acumulare (puffer)
  • supape de siguranta
  • robineti service pentru vase de expansiune
  • butelii de egalizare a presiunii
  • racorduri rapide
  • separatoare de microbule si namol.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Flamco, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Flamco Kft., folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: H-2040 Pest, Budaörs, Str. Gyár, nr. 2
Mobil: +40 74 131 7044
E-mail:
Web: www.flamcogroup.com/ex-en
Nándor Dániel
inginer vanzari +40 74 131 7044
   
   
Flamco Grup este membru al Aalberts Industries N.V si este preocupat de dezvoltarea, productia si vanzarea de componente de inalta calitate pentru utilizarea in sistemele HVAC. Flamco este prezenta in lume in peste 70 tari unde ofera solutii cu succes la problemele instalatiilor HVAC atat in domeniul caselor de locuit, cladirilor rezidentiale, cladirilor industriale, cladirilor de birouri cat si in domeniul instalatiilor energiei regenerabile. Pe langa sediul central din Olanda, Flamco are alte doisprezece birouri de vanzari in intreaga lume. Punctul logistic pentru deservirea parteneriilor din Estul Europei se afla in Budapesta.
Compania poate fi contactata in limba engleza, romana sau maghiara.
Denumiri marca: Flamco
Stire
Flamco prezinta solutia pentru evitarea loviturii de berbec
2019.03.13    
Noua sala de instruire Hydronic Flow Control realizata de Flamco Grup
2019.01.31    
Automate de mentinere a presiunii compresorului Flexcon M-K/U de la Flamco
2018.11.20    
Separatoare de microbule si namol Flamco
2018.11.06    
Rezervor de acumulare apa racita PS-K de la Flamco
2018.07.19    
Butelie de egalizare a presiunii Flexbalance EcoPlus C
2018.06.29    
Cuvinte cheie:  flamco  flamko  kft  catalogul  proidea  imbogatit  sistem  sisteme  hvac  vas  vase  expansiune  membrana  sanitar  sanitare  presurizare  rezervor  rezervoare  acumurare  puffer  puffere  pufer  pufere  supapa  supape  siguranta  robinet  robineti  service  butelie  butelii  egalizare  egalizari  presiune  presiuni  presiunii  racord  racorduri  rapid  rapide  separator  separatoare  microbula  microbule  namol  flamco