Fabryo a lansat un nou site

Creator de lacuri si vopsele decorative

Fabryo Corporation, unul din lideri pe piata de lacuri si vopsele decorative din Romania, si-a castigat reputatia unui adevarat motor al inovatiei in industrie. Cum era firesc, in era internetului, Fabryo Corporation si-a propus sa fie un model si in acest domeniu, punand la dispozitia utilizatorilor unelte de informare eficiente. Dupa ce s-a bucurat de popularitatea site-ului www.savanaculoare.ro, compania a lansat cu succes www.renovis.ro, website-ul de prezentare al retelei de franciza renovis.
Era de la sine inteles ca, dupa 4 ani de existenta, venea si momentul "reimprospatarii" site-ului de prezentare al Fabryo Corporation care inca de la momentul lansarii sale a constituit un model in industria lacurilor si vopselelor decorative fiind un mijloc de comunicare foarte bun pentru companie. Prin urmare, in luna iulie a acestui an, internautii au avut ocazia ca accesand www.fabryo.com sa gaseasca un site mai modern, cu grad de accesibilitate mult mai mare care, tinand pasul cu evolutia internet-ului, a tinut pasul si cu evolutia companiei. Noua infatisare actualizata a website-ul www.fabryo.com pune clar in evidenta valorile si spiritul de inovatie de la Fabryo Corporation.

Prietenos, placut si usor navigabil, noul website al Fabryo Corporation reflecta cu acuratete imaginea companiei si intareste, o data in plus, pozitia de lider pe care aceasta o detine in industria in care activeaza.
Fabryo Corporation este unul din cei mai mari producatori de lacuri si vopsele decorative din Romania - o companie moderna, bine structurata si competitiva.
Portofoliul companiei cuprinde vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate exclusiv pe piata romaneasca sub marcile Savana, Innenweiss si ROST. Compania detine una din cele mai mari platforme de productie de vopsele din Europa de Sud-Est, in urma unei investitii de peste 20 milioane de euro, derulate din 2006 pana in prezent si detine una din cele mai extinse retele de colorare computerizate de pe piata. Actionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investitii suedez Oresa Ventures.
Categorii
Chit
Chit
Degresant, agent de curatare
Degresant, agent de curatare
Vopsea de lazurit, lac
Vopsea de lazurit, lac
Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea email, strat anticoroziv
Grund, grund anticoroziune
Grund, grund anticoroziune
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...