proidea.ro catalog online de informatii produse

Siniat prezinta noua brosura Cementex 2019


2019. aprilie 19.

Placa de fibrociment pentru interior si exterior

Frumusetea vine din interior si din exterior
Dezvoltata ca o alternativa a placilor de interior si exterior deja existente, placa de fibrociment Cementex prezinta o rezistenta si durabilitate exceptionala si poate fi utilizata in aproape orice mediu.

Brosura prezinta caracteristicile si avantajele fiecarui model de placa in parte, detaliile de montaj ale placilor de fibrociment Cementex, precum si componentele sistemului necesare instalarii.

Cuprins:
Caracteristicile placilor Cementex; Avantajele placilor Cementex; Cementex 8 mm; Cementex 10 mm; Cementex 12 mm; Detalii de montaj; Cementex la exterior; Cementex la interior; Fise tehnice Cementex; Componentele sistemului; Echipa tehnica.

Noua brosura Cementex 2019 - Frumusetea vine din interior si din exterior

Noul catalog poate fi accesat printr-un clic pe poza de mai sus.
Pentru versiunea tiparita va rugam sa contactati unul din reprezentantii Siniat.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placa de fibrociment Cementex, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Stire
Noua placa marca Siniat - Cementex
2018.03.16    
Alte stiri in categoria de produse Placaj din ardezie sau fibrociment
Alte stiri in categoria de produse Acoperis, fatada
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  etex  siniat  noua  brosura  cementex  2019  placa  placi  fibrociment  exterior  interior