Elmas si-a lansat propriul magazin online

Platforma ecommerce www.1234.ro poate fi accesata de pe desktop-uri, tablete si smartphone-uri

Compania brasoveana Elmas, unul din liderii nationali in fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat, si-a lansat propriul magazin online - 1234.ro. Scopul acestui instrument de marketing este sa ofere direct si rapid detalii tehnice, solutii si preturi tuturor celor care isi desfasoara activitatea in domeniul industrial.
Platforma ecommerce www.1234.ro poate fi accesata de pe desktop-uri, tablete si smartphone-uri, fiind disponibila in acest moment in limbile romana si engleza. Pe viitor, vor fi dezvoltate si versiunile in limbile maghiara si bulgara. Platforma este destinata pietelor din Romania, Moldova, Bulgaria si Ungaria, tari in care compania brasoveana este prezenta.

Informatia prezentata pe site face referire la caracteristici tehnice, documentatii si solutii de configurare privind echipamentele pentru ridicarea si manevrarea sarcinilor, masurarea si controlul sarcini, sistemele de ridicat personalizate, precum si privind sistemele pentru siguranta lucrului la inaltime.
In afara informatiilor cuprinse in magazinul online, Elmas pune la dispozitia clientilor sai facilitati care permit desfasurarea rapida a procesului de cumparare: suport online (chat), contact rapid (call center), plata online prin card, livrare prin curier rapid si afisarea costurilor de transport, sectiune de informatii utile privind alegerea echipamentelor.

"In baza tendintelor actuale s-a considerat foarte necesara dezvoltarea unei platforme ecommerce care sa faciliteze clientilor nostri un acces modern si rapid la diferitele solutii si produse din domeniul instalatiilor de ridicat. Magazinul online 1234.ro va cunoaste o dinamica continua prin extinderea gamei de produse si lansarea unor promotii periodice." a declarat Marius Paraipan, Brand Manager in cadrul companiei Elmas.
Conceptul de baza care a stat in centrul realizarii acestei platforme este "1234 - Totul dintr-o singura sursa!". Pe acest site se poate gasi orice echipament sau accesoriu pentru ridicare si siguranta la inaltime, platforma fiind structurata in asa fel incat sa poata fi cat mai usor accesibila celor care sunt interesati de produsele Elmas.
Compania Elmas mai are in portofoliu si site-urile de prezentare elmas.ro, stivuitoare.ro, macaraleindustriale.ro, structurimetalice.eu, ascensoare.ro si sistemedeparcare.ro care definesc business-ul dezvoltat in Brasov in cei 24 de ani de existenta.
Categorii
Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Sistem automatizat de depozitare
Sistem automatizat de depozitare
Sistem depozitare pentru biblioteci, muzee si arhive
Sistem depozitare pentru biblioteci, muzee si arhive
Ascensor pentru persoane cu dizabilitati
Ascensor pentru persoane cu dizabilitati
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...