Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Elmas Srl

Elmas ocupa un loc de top in industria echipamentelor de ridicat si manipulat


Infiintata in anul 1990 cu capital integral privat autohton, compania Elmas isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de ridicat.

In prezent este un jucator important pe piata instalatiilor de ridicat, cu o retea de puncte lucru nationale si regionale. Promovand conceptul de incredere, compania ofera clientilor produse si servicii competitive, realizate in concordanta cu normele si certificarile in vigoare la nivel european.

In permanenta, Elmas constientizeaza la toate nivelurile din interior, importanta mentinerii unui parteneriat solid cu clientii, intelegerea cerintelor si sustinerea in atingerea obiectivelor pe care ei si le propun.

Reprezentantii de vanzari sunt pregatiti sa ofere consultanta specializata si solutii optime in domeniu, pentru o decizie corecta privind achizitia unui utilaj performant din gama produselor comercializate.

Accesul catre un grad inalt de profesionalism, calitate, disponibilitate, adaptabilitate si competitivitate este garantia unui parteneriat solid.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Elmas, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Elmas Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sisteme automate de parcare Combiparker 555 Sisteme de parcare auto Parklift Sisteme automate de parcare Combiparker 556 Sisteme de parcare auto Combilift
 
Sisteme de parcare auto Otto Wöhr
12 produse

Solutii eficiente de parcare auto cu ajutorul sistemelor de parcare Wöhr disponibile in variantele semiautomatizate sau complet automatizate. Gama de produse cuprinde urmatoarele tipuri constructive: Parklift, Combilift, Combiparker, Slimparker, Crossparker, Parksafe, Multiparker, Levelparker si platforme de parcare.

12 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Motostivuitoare Linde Electrostivuitoare Linde Transpaleta electrica urbana Linde CiTi Truck Transpalete electrice Linde
 
Stivuitoare Linde
6 produse

In calitate de dealer Linde Material Handling, compania Elmas ofera o gama diversificata de stivuitoare noi si second hand marca Linde. Beneficiati de un pachet complet de servicii: consultanta, service operativ cu acoperire la nivel national, piese de schimb originale, verificari si reparatii hidraulice, reparatii capitale.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Poduri rulante tip V Demag Poduri rulante monogrinda Elmas - sistem Demag Poduri rulante bigrinda Elmas - sistem Demag Macarale de proces Demag
 
Poduri rulante Elmas, sistem Demag
6 produse

Compania Elmas, agentie Demag - A TEREX BRAND produce in Romania o gama completa de poduri rulante monogrinda si bigrinda pentru sarcini pana la 300 de tone si ecartamente pana la 40 de metri. Toate produsele livrate de pe linia proprie de fabricatie poarta marcajul CE si sunt insotite de documentatia tehnica conform prescriptiilor in vigoare din domeniul instalatiilor de ridicat.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensoare pentru scari HIRO LIFT Ascensor persoane Cirro Ascensoare Elmas pentru materiale Ascensoare inclinate pentru scaune cu rotile HIRO LIFT
 
Ascensoare Elmas
7 produse

Gama diversificata de ascensoare electrice si hidraulice Elmas cu sau fara camera masinii, pentru persoane si materiale. Disponibile in diferite finisaje puteti alege intre lifturi panoramice, lifturi personalizate sau ascensoare exclusive. Toate ascensoarele Elmas sunt echipate cu sistemul de monitorizare de la distanta (SED) care permite o monitorizare si servisare eficienta.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Sistem depozitare pentru biblioteci, muzee si arhive
Sistem depozitare pentru biblioteci, muzee si arhive
Ascensor pentru persoane cu dizabilitati
Ascensor pentru persoane cu dizabilitati
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...