proidea.ro catalog online de informatii produse

SandStat - Precalcul fixari inchideri pereti cu invelitori tabla sau panouri sandwich la halele industriale


2019. mai 17.

Calcul pentru pereti din zona constructiilor industriale usoare

Incepand cu data de 15 mai 2019, Ejot Romania va pune la dispozitie serviciul de precalcul a dispunerii fixarilor peretilor cu invelitori tabla sau panou sandwich, conform DIN EN 1991-1-4.

Calculul reprezinta o recomandare de fixare a panourilor de inchidere pereti, in functie de fortele de suctiune a vantului si fortele care apar in urma dilatarilor la diferente de temperatura.

Din link-ul de mai jos puteti descarca lista producatorilor de tabla si panouri tip sandwich setati in programul de calcul SandStat.Lista producatori SandStat.pdf
Formular - Fisa de date pentru calcularea sarcinii vantului conform DIN EN 1991-1-4.pdf


Pentru mai multe detalii va rugam completati formularul de mai sus si trimiteti-l persoanei de contact folosind butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele comercializate de firma Ejot Romania Srl, faceti clic pe logo-ul firmei de mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-117141 Arges, com. Bradu, sat Geamana, sos Comerciala nr. 21A, DN 65 B
Telefon: +40 24 822 3886
Fax: +40 24 822 3884
E-mail:
Web: www.ejot.ro
Relatii cu clientii
   
   
   
   
Ejot este un grup de companii mijlocii care opereaza in domeniul tehnologiei de fixare. Originea grupului de afaceri este fostul Adolf Böhl GmbH & Co KG, un producator de suruburi si cuie in Germania. Cu timpul, extinderea, achizitiile si diversificarea au dezvoltat fosta companie de suruburi in grup de afaceri, avand in prezent aprox. 2100 de angajati. Aproximativ 1400 de angajati in companiile din Germania, in continuare 700 de salariati apartin birourilor externe si de companii din Europa, America si Asia. Ejot cu cele 20 de companii de distributie si de productie este unul dintre liderii de pe piata europeana in tehnologie de fixare. In plus, Ejot este membru in corporatia de fixare Global Alliance (GFA), o uniune internationala de specialisti in domeniul tehnologie de fixare. Aceasta alianta permite disponibilitatea la nivel mondial a produselor si tehnologii pentru clientii de operare la nivel global.
Denumiri marca: Ejot, MKT, Sormat, DWS POHL, Sita, Systea
Cuvinte cheie:  ejot  romania  calcul  precalcul  fixari  inchideri  pereti  perete  invelitoare  invelitori  tabla  panou  panouri  sandwich  hala  hale  industriala  industriale  usoare  partener  parteneri  sandstat