Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Eaton Electric Srl

Eaton - lider mondial in aparatura de medie si joasa tensiune, solutii de automatizare si surse de alimentare neintreruptibila

Catalogul s-a imbogăţit cu produsele firmei Eaton Electric Srl
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Eaton Electric Srl

Eaton Electric Srl (Moeller Electric pana in ianuarie 2010) este reprezentanta in Romania a concernului Eaton, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de echipamente electrice de joasa tensiune si de solutii de automatizare, care include intre brand-urile sale nume cunoscute precum Moeller, Holec, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.

Actuala Eaton Electric Romania este o companie infiintata in Decembrie 1997 cu capital integral german, ca reprezentanta in Romania a grupului Moeller. Firma este specializata in vanzarea produselor realizate in cadrul Concernului Eaton, Sectorul Electric. Eaton Electric dispune de o echipa cuprinzand ingineri tehnico-comerciali de valoare, scolarizati periodic la centrele de perfectionare din Germania, Olanda, Anglia sau Austria. De la sediul central din Bucuresti sau de la birourile din Brasov, Baia Mare, Constanta, Craiova, Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara, acestia sunt permanent la dispozitia clientilor, activitatea lor remarcandu-se prin profesionalismul si calitatea serviciilor, fapt confirmat de colaborarile cu diversi parteneri si lucrarile de referinta realizate de acestia.

Eaton Electric Romania ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si un pachet de servicii care incep de la primul contact si includ de la consultanta la asistenta tehnica in toate fazele unui proiect. In Romania, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapida a produselor catre clienti.

Eaton ofera solutii moderne pentru distributia energiei, controlul si monitorizarea proceselor industriale utilizand aparatura de protectie si comutatie, sisteme de control, convertizoare de frecventa, automate programabile, tablouri electrice.

Categorii
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Protectie la supratensiune, protectie la trasnet
Protectie la supratensiune, protectie la trasnet
Contactor
Contactor
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Echipament modular cu montaj pe sina
Echipament modular cu montaj pe sina
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...