proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul portal Data Centre Consultant de la Eaton


2012. aprilie 19.

Informatii utile pentru vanzarea solutiilor catre consilieri si dezvoltatori

Portalul Data Centre face parte dintr-un proiect strategic mai cuprinzator de specificatii din Electrical Sector EmEa.
El vine in sprijinul echipei de vanzari Eaton si creeaza un market-pull pentru produsele, solutiile si serviciile consultantilor si ale utilizatorilor finali.

Portalul trebuie sa promoveze cresterea cifrei de afaceri in segmentele non-rezidentiale, punand accentul pe specificatiile utilizatorilor si oferind argumente importante pentru plus-valoarea solutiilor Eaton Data Centre.
Structura inovatoare a portalului reprezinta intreaga solutie Data Centre si felul in care Eaton rezolva problemele critice pentru domeniile IT si electric.

Centrele de date consuma mult curent si sunt sisteme complexe, consumul lor frecvent este de o suta de ori mai mare decat al unei cladiri normale de birouri. La nivel mondial se estimeaza consumul lor de energie la aproximativ 100 pana la 200 de terrawati pe ora, comparabil cu intreg consumul tuturor gospodariilor din Marea Britanie.

Pana la un sfert din cheltuielile curente ale unul centru de date se pot atribui costurilor de energie. Compania Eaton nu s-a specializat doar pe punerea la dispozitie a infrastructurilor sigure, de incredere si potrivite pentru centre de date, ci si pe consilierea detaliata.
Rezolvarea problemelor specifice ale clientilor este realizata cu ajutorul noului portal Data Centre Consultant www.eaton-info.eu/datacentres

Site-ul cuprinde o vizualizare 3d, care explica calificarea si competenta Eaton ca furnizor de alimentare cu energie electrica pentru centrele de date.
Cu cateva clicuri pot fi vizualizate informatii detaliate despre un produs sau serviciu, care poate de exemplu rezolva probleme de spatiu sau pot fi accesate rapid specificatii de produs.
Cu ajutorul meniului drop-down pot fi accesate, pentru fiecare produs si aplicatie de sistem, informatii detaliate de la documente pdf cu brosuri pana la prezentari PowerPoint.

Portalul plaseaza mesajele Eaton in centrul atentiei, atat intern printre distribuitori cat si extern pentru utilizatorii finali si dezvoltatori.
 

Firma
Sediu: RO-013696 , Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, B.B.T.P., Cladirea B2, et. 3, Sector 1
Telefon: +40 21 361 0909
Fax: +40 21 361 0900
E-mail:
Web: www.eaton-electric.ro
Web: http://powerquality.eaton.com/Romania/
Carmen Iordanescu
Director Vanzari +40 21 361 0909/115
   
   
   
   
Eaton Electric SRL este reprezentanta in Romania a Eaton’s Electrical Sector. Eaton este unul dintre liderii mondiali in solutii pentru managementul energiei. In domeniul electric, Eaton ofera produse si solutii de medie si joasa tensiune pentru distributia energiei, solutii moderne de automatizare si solutii pentru calitatea energiei. Intre brandurile apartinand Eaton se afla nume cunoscute precum Moeller, Holec, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.
Eaton Electric Romania ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si o serie de servicii complementare, cum ar fi consultanta tehnica sau asistenta tehnica in toate fazele unui proiect. In Romania, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapida a produselor catre clienti.
Denumiri marca: Eaton, Moeller, Holec
Cuvinte cheie:  eaton  data  centre  portal  consultant  catre  Informatii  si  solutiilor  vanzarea