Danfoss Installer App - aplicatia mobila pentru instalatori

Acum puteti realiza calculele necesare pentru presetarea robinetelor pe radiatoare, direct de pe telefon

Acum este foarte usor sa presetati robinetele pentru proiectele dumneavoastra, chiar la fata locului. Instalati pe telefonul mobil aplicatia Danfoss Installer App si puteti realiza calculele tinand cont de parametrii fiecarei instalatii.

Aplicatia mobila dezvoltata de Danfoss, instalata de peste 200.000 utilizatori la nivel global, este disponibila acum si in limba romana. Danfoss Installer App este un instrument util pentru proiectele dumneavoastra, care va ofera posibilitatea de a calcula rapid presetarea robinetelor dupa diferite metode de calcul, in functie de tipul de radiator, necesarul de caldura pe camera sau caldura radiata pe radiator.

Danfoss Installer App va ofera acum posibilitatea de a crea proiecte cu mai multe camere si radiatoare pentru a calcula rapid presetarea pe radiator si debitul total al proiectului. Ca utilizator, puteti sa editati, sa stergeti sau sa duplicati proiectele pentru a va usura munca.

Puteti salva rapoarte in format PDF, pe care sa le trimiteti prin e-mail clientilor dumneavoastra, pentru o mai buna interactiune instalator-client si pentru a accelera procesul de instalare. Puteti, de asemenea, tipari rapoartele direct din aplicatie.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store, folosind linkurile de mai jos.

Descarcati aplicatia Danfoss Installer App din App Store sau din Google Play.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre robinetele de radiator Danfoss, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Termostat de radiator Danfoss Ally™ Senzori termostatici de radiator RAS-C² Termostat de radiator Danfoss ECO pentru control independent
 
Termostate de radiator si robinete termostatice Danfoss
3 produse

Danfoss ofera o gama completa de senzori si robinete potrivite diferitelor tipuri de sisteme de incalzire si instalatii. Robinetele termostatice Danfoss sunt solutia ideala pentru economia de energie, cu instalare usoara, eficienta si rapida, asigurand confort in fiecare camera. In perioadele de iarna costurile de incalzire reprezinta o parte semnificativa a bugetului fiecarei familii. Prin instalarea termostatelor Danfoss, se pot obtine economii importante la factura de gaze pentru incalzire, astfel incat costurile de achizitie pentru termostate, se vor amortiza foarte repede.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Radiator si convector de pardoseala
Radiator si convector de pardoseala
Regulator
Regulator
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Armatura radiator
Armatura radiator

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...