proidea.ro catalog online de informatii produse

Danfoss Installer App - aplicatia mobila pentru instalatori


2018. mai 04.

Acum puteti realiza calculele necesare pentru presetarea robinetelor pe radiatoare, direct de pe telefon

Acum este foarte usor sa presetati robinetele pentru proiectele dumneavoastra, chiar la fata locului. Instalati pe telefonul mobil aplicatia Danfoss Installer App si puteti realiza calculele tinand cont de parametrii fiecarei instalatii.

Aplicatia mobila dezvoltata de Danfoss, instalata de peste 200.000 utilizatori la nivel global, este disponibila acum si in limba romana. Danfoss Installer App este un instrument util pentru proiectele dumneavoastra, care va ofera posibilitatea de a calcula rapid presetarea robinetelor dupa diferite metode de calcul, in functie de tipul de radiator, necesarul de caldura pe camera sau caldura radiata pe radiator.

Danfoss Installer App va ofera acum posibilitatea de a crea proiecte cu mai multe camere si radiatoare pentru a calcula rapid presetarea pe radiator si debitul total al proiectului. Ca utilizator, puteti sa editati, sa stergeti sau sa duplicati proiectele pentru a va usura munca.

Puteti salva rapoarte in format PDF, pe care sa le trimiteti prin e-mail clientilor dumneavoastra, pentru o mai buna interactiune instalator-client si pentru a accelera procesul de instalare. Puteti, de asemenea, tipari rapoartele direct din aplicatie.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store, folosind linkurile de mai jos.

Descarcati aplicatia Danfoss Installer App din App Store sau din Google Play.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre robinetele de radiator Danfoss, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077160 Ilfov, Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei, nr. 208
Telefon: +40 31 222 2101
Telefon: +40 31 222 2201
E-mail:
Web: www.danfoss.ro
Web: www.products.danfoss.ro
Servicii cu clientii
  +40 31 630 9888
   
   
   
   
Fondata in 1933 de Mads Clausen, in Nordborg, Danemarca, Danfoss dezvolta tehnologii moderne care vor face posibila in viitor obtinerea rezultatelor maxime cu resurse minime. Danfoss raspunde cerintelor din ce in ce mai mari in domenii cheie: infrastructura (ajuta in construirea infrastructurii in mod durabil si eficient), alimentatie (contribuie la cresterea productivitatii in sectorul agricol si la pastrarea si conservarea produselor alimentare), eficienta energetica (tehnologia Danfoss pentru eficientizare a consumului energetic permite obtinerea unor rezultate mai bune cu resurse reduse) si solutii pentru protectia mediului inconjurator (contribuie la scaderea nivelului de emisii si cresterea calitatii vietii umane).
Denumiri marca: Danfoss
Cuvinte cheie:  danfoss  danfos  instaler  installer  app  aplicatie  aplicatii  mobil  mobila  telefon  smartphone  instalator  instalatori  instalatie  instalatii  robinet  robineti  radiator  radiatoare  danfoss