Ghid practic Whitepaper Danfoss pentru dezvoltarea sistemelor de incalzire eficiente energetic in cladirile rezidentiale multifamiliale

De interes pentru: consultanti, ingineri, proiectanti, instalatori, proprietarii cladirilor

Cunoscand aspectele si problemele cu care se confrunta in mod frecvent profesionistii din doCunoscand aspectele si problemele cu care se confrunta in mod frecvent profesionistii din domeniul incalzirii in proiectarea, instalarea, punerea in functiune sau serviceul sistemelor de incalzire din cladirile rezidentiale multifamiliale, a determinat o echipa de experti in aplicatii din Danfoss si Grundfos sa dezvolte un ghid practic. meniul incalzirii in proiectarea, instalarea, punerea in functiune sau serviceul sistemelor de incalzire din cladirile rezidentiale multifamiliale, a determinat o echipa de experti in aplicatii din Danfoss si Grundfos sa dezvolte un ghid practic.

Documentatia este disponibila in limba engleza, poate fi descarcata gratuit accesand linkul AICI. Acest document descrie provocarile intalnite in crearea unui sistem de incalzire cu doua conducte si radiatoare care sa fie eficient energetic. Pentru depasirea acestor provocari, sunt necesare cunostinte detaliate despre metodele de echilibrare, controlul temperaturii, distributia apei, calitatea apei si consumul de energie. 


danfoss_ghid_whitepaper_front_page
danfoss_ghid_whitepaper_front_page

Acest ghid ofera aceste cunostinte. Contine recomandari practice despre ce anume trebuie sa faceti. Cum puteti realiza modificarile necesare, care sunt produsele care pot fi folosite si care sunt masurile de precautie necesare, detaliind in acelasi timp si economiile de energie realizabile.

Autori: Danfoss A/S si Grundfos A/S, Danemarca
Limba: Engleza
Continut: 24 pagini (PDF)
De interes pentru: consultanti, ingineri, proiectanti, instalatori, proprietarii cladirilor.

Produse mentionate in articol
Sisteme Danfoss de incalzire electrica pentru exterior - cabluri si covorase pentru asfalt Covoare Danfoss pentru incalzirea electrica prin pardoseala
 
Sisteme de incalzire electrica Danfoss
2 produse

Danfoss ofera sisteme pentru incalzire electrica pentru aplicatii de interior (incalzire pardosea) si pentru exterior (degivrare).

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Regulator automat de debit si vana de control motorizata AB-QM DN 10-250 Vane de echilibrare si control independente de presiune AB-QM 4.0 (PICV) Dispozitiv de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice Robinet automat de echilibrare ASV-PV a patra generatie
 
Vane Danfoss pentru echilibrare hidraulica
4 produse

Rolul principal al robinetelor de echilibrare este de a crea echilibrul in sistemele hidraulice pentru controlul climatului interior. Asigurarea acestei echilibrari hidraulice permite componentelor instalatiei, precum vanele de reglare, echipamentele de incalzire sau racire sa functioneze in conditii optime.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Robinet hidraulic de echilibrare
Robinet hidraulic de echilibrare
Armatura radiator
Armatura radiator
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...