Ghid practic Whitepaper Danfoss pentru dezvoltarea sistemelor de incalzire eficiente energetic in cladirile rezidentiale multifamiliale

De interes pentru: consultanti, ingineri, proiectanti, instalatori, proprietarii cladirilor

Cunoscand aspectele si problemele cu care se confrunta in mod frecvent profesionistii din domeniul incalzirii in proiectarea, instalarea, punerea in functiune sau serviceul sistemelor de incalzire din cladirile rezidentiale multifamiliale, a determinat o echipa de experti in aplicatii din Danfoss si Grundfos sa dezvolte un ghid practic.

Documentatia este disponibila in limba engleza, poate fi descarcata gratuit accesand linkul de mai jos sau printr-un clic pe poza alaturata.
Acest document descrie provocarile intalnite in crearea unui sistem de incalzire cu doua conducte si radiatoare care sa fie eficient energetic. Pentru depasirea acestor provocari, sunt necesare cunostinte detaliate despre metodele de echilibrare, controlul temperaturii, distributia apei, calitatea apei si consumul de energie.

Acest ghid ofera aceste cunostinte. Contine recomandari practice despre ce anume trebuie sa faceti. Cum puteti realiza modificarile necesare, care sunt produsele care pot fi folosite si care sunt masurile de precautie necesare, detaliind in acelasi timp si economiile de energie realizabile.


Autori: Danfoss A/S si Grundfos A/S, Danemarca
Limba: Engleza
Continut: 24 pagini (PDF)

De interes pentru: consultanti, ingineri, proiectanti, instalatori, proprietarii cladirilor.

In cazul in care doriti sa vizualizati ghidul practic pentru dezvoltarea sistemelor de incalzire eficiente energetic in cladirile rezidentiale multifamiliale Danfoss, faceti clic aici. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Danfoss, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl - Segmentul Incalzire, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sisteme Danfoss de incalzire electrica pentru exterior - cabluri si covorase pentru asfalt Covoare Danfoss pentru incalzirea electrica prin pardoseala
 
Sisteme de incalzire electrica Danfoss
2 produse

Danfoss ofera sisteme pentru incalzire electrica pentru aplicatii de interior (incalzire pardosea) si pentru exterior (degivrare).

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Termostat de camera Danfoss Link pentru control complet
 
Termostat de camera Danfoss Link pentru control complet

Sigur si fiabil, Danfoss Link este un sistem de comunicare bidirectionala bazat pe o tehnologie fara fir. Danfoss Link stabileste noi standarde in domeniul controlului modern al incalzirii . Sistemul Danfoss Link consta in trei echipamente fara fir: echipamentul obligatoriu Danfoss Link CC (unitatea centrala de control) si Danfoss Link FT (termostat pardoseala) precum si cel optional Danfoss Link RS (senzor de camera).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Regulator automat de debit si vana de control motorizata AB-QM DN 10-250 Dispozitiv de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice Robinet automat de echilibrare ASV-PV a patra generatie
 
Vane Danfoss pentru echilibrare hidraulica
3 produse

Rolul principal al robinetelor de echilibrare este de a crea echilibrul in sistemele hidraulice pentru controlul climatului interior. Asigurarea acestei echilibrari hidraulice permite componentelor instalatiei, precum vanele de reglare, echipamentele de incalzire sau racire sa functioneze in conditii optime.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Robinet hidraulic de echilibrare
Robinet hidraulic de echilibrare
Armatura radiator
Armatura radiator
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...