Danfoss Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro

Produsele Danfoss ajuta la obtinerea rezultatelor maxime cu resurse minime

Fondata in 1933 de Mads Clausen, in Nordborg, Danemarca, Danfoss dezvolta tehnologii moderne care vor face posibila in viitor obtinerea rezultatelor maxime cu resurse minime.

Danfoss raspunde cerintelor din ce in ce mai mari in domenii cheie: infrastructura (ajuta in construirea infrastructurii in mod durabil si eficient), alimentatie (contribuie la cresterea productivitatii in sectorul agricol si la pastrarea si conservarea produselor alimentare), eficienta energetica (tehnologia Danfoss pentru eficientizare a consumului energetic permite obtinerea unor rezultate mai bune cu resurse reduse) si solutii pentru protectia mediului inconjurator (contribuie la scaderea nivelului de emisii si cresterea calitatii vietii umane).
 Produse Danfoss in cadrul proidea.ro

Termostate de camera Danfoss
Danfoss ofera o gama larga de termostate cu solutii flexibile - cu control digital sau prin buton, care asigura controlul optim al temperaturii interioare.

Sisteme de incalzire electrica Danfoss
Aceste produse pot fi folosite pentru controlul incalzirii prin pardoseala din incaperile de baie si de locuit ce au pardoseala din gresie sau parchet, asigurand astfel o incalzire confortabila, practica si economica.

Vane Danfoss pentru echilibrare hidraulica
Rolul principal al robinetelor de echilibrare este de a crea echilibrul in sistemele hidraulice pentru controlul climatului interior. Asigurarea acestei echilibrari hidraulice permite componentelor instalatiei, precum vanele de reglare, echipamentele de incalzire sau racire sa functioneze in conditii optime. Rezultatul va fi un climat interior perfect pentru un loc de munca productiv sau o locuinta confortabila.
Danfoss produce robinete automate sau manuale care se potrivesc oricarui sistem sau cerinte de racire, incalzire sau producere a apei calde de consum. Robinetele manuale de echilibrare reprezinta o alegere traditionala, pe cand cele automate sunt alegerea evidenta pentru clientii ce doresc reducerea semnificativa a costurilor, datorata unui consum minim de energie si costuri de manevrare reduse.

Vane rotative si de amestec Danfoss
Vanele de control sunt folosite pentru a asigura controlul precis al performantei nivelului temperaturii din sistemele de incalzire, care furnizeaza confort interior adecvat pentru utilizatorul final. In termeni de eficienta energetica, performanta optima in controlul temperaturii poate reduce pierderile de temperatura si, implicit, reduce nivelul emisiilor de CO2. Indicatori optimi de control si timpi de raspuns rapizi la schimbarile din circuitul de apa calda curenta sunt doar doua dintre trasaturile necesare pentru a asigura performanta optima a controlului.

Convertizoarele de frecventa de curent alternativ Danfoss
Convertizoarele de frecventa pot fi utilizate, de asemenea, pentru a transforma energia din resurse naturale si regenerabile, cum ar fi soarele, vantul sau mareele, si pentru a o transmite retelei electrice sau pentru a o utiliza pentru consumul local. In tehnologiile hibride, convertizoarele de frecventa de curent alternativ sunt utilizate pentru a combina sursele conventionale de energie si retelele de stocare a energiei in vederea obtinerii unor solutii complete de gestionare a energiei.
Convertizoarele de frecventa de curent alternativ sunt cunoscute si sub diverse alte nume, cum ar fi convertizoare de frecventa cu viteza reglabila, convertizoare de frecventa cu reglare, convertizoare de frecventa variabile, convertizoare de frecventa cu viteza variabila, convertizoare de frecventa, invertoare si convertizoare de putere. Nevoia de conservare a energiei pentru a salva mediul inconjurator este un stimulent important in dezvoltarea dispozitivelor de reglare a vitezei, iar convertizoarele de frecventa de curent alternativ ofera metoda optima de reglare a vitezei motoarelor electrice pentru a corespunde cererii de sarcina. Chiar si modificarile minore in viteza motorului pot determina schimbari semnificative in consumul de energie.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Danfoss, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® pentru aplicatii HVAC Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AQUA Drive FC 200 Danfoss VLT® Soft Starter Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AutomationDrive FC 300
 
Convertizoare de frecventa de curent alternativ Danfoss
8 produse

Convertizoare de frecventa de curent alternativ atat marca VLT®, cat si marca VACON®. Convertizoarele de frecventa de curent alternativ pot fi cunoscute si sub alte denumiri, cum ar fi convertizoare de frecventa cu viteza variabila, convertizoare de frecventa cu viteza reglabila, convertizoare de frecventa cu reglare, convertizoare de frecventa variabile sau convertizoare de frecventa.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Danfoss Ally™ - incalzire inteligenta cu radiatoare Termostat de camera Danfoss Icon pentru incalzire hidraulica prin pardoseala
 
Incalzire inteligenta Danfoss
2 produse

Danfoss ofera o gama larga de termostate cu solutii flexibile - cu control digital sau prin buton, care asigura controlul optim al temperaturii interioare.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vane rotative HRB, HRE, HFE Servomotoare electrice rotative Danfoss AMB
 
Vane rotative si de amestec Danfoss
2 produse

Gama de servomotoare pentruvane rotative este disponibila cu diferite functii si proprietati. Servomotoarele sunt disponibile cu semnal de control tripontiac si pot fi combinate cu vane rotative cu 3/4 cai de tipul HRB, HRE si HFE.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vane de echilibrare si control independente de presiune AB-QM 4.0 (PICV) Dispozitiv de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice Robinet automat de echilibrare ASV-PV a patra generatie
 
Vane Danfoss pentru echilibrare hidraulica
3 produse

Rolul principal al robinetelor de echilibrare este de a crea echilibrul in sistemele hidraulice pentru controlul climatului interior. Asigurarea acestei echilibrari hidraulice permite componentelor instalatiei, precum vanele de reglare, echipamentele de incalzire sau racire sa functioneze in conditii optime.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme Danfoss de incalzire electrica pentru exterior - cabluri si covorase pentru asfalt Covoare Danfoss pentru incalzirea electrica prin pardoseala
 
Sisteme de incalzire electrica Danfoss
2 produse

Danfoss ofera sisteme pentru incalzire electrica pentru aplicatii de interior (incalzire pardosea) si pentru exterior (degivrare).

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Convertizor de frecventa, soft starter
Convertizor de frecventa, soft starter
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Robinet hidraulic de echilibrare
Robinet hidraulic de echilibrare
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...