proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua platforma Isover dedicata mesterilor - disponibila pe www.clubisover.ro


2019. februarie 11.

Club mesteri Isover

Clubul Isover este un program de loializare destinat mesterilor care folosesc produsele Isover in proiectele de constructii sau renovare.


Pasii pe care un mester trebuie sa ii parcurga pentru a intra in club:
 1. Inregistrarea in Club
  • Primul pas pe care mesterul il va face este sa se inregistreze pe platforma
  • Completandu-si profilul cu toate datele personale si ale companiei, acesta va beneficia de un bonus de 100 de puncte
  • Utilizatorul platformei poate fi reprezentant al SC/PFA/SA
  • Dupa completarea formularului de inregistrare, participantul va primi un SMS de confirmare.
 2. Achizitionarea produselor Isover din magazinele distribuitorilor
  Atat lista produselor care intra in campanie cat si lista distrubuitorilor Isover vor fi disponibile in regulamentul clubului.
 3. Incarcarea/trimiterea facturii
  • Factura se poate incarca pe www.clubisover.ro la sectiunea "Castiga puncte" sau poate fi fotografiata si trimisa prin aplicatia WhatsApp, la numarul 0749255829
  • Pe WhatsApp se accepta doar facturile trimise de pe numerele de telefon inscrise in CLUB ISOVER. Punctele se vor aloca contului care este inregistrat cu acel numar de mobil
  • Un participant poate participa de mai multe ori in promotie, dar inscriind facturi fiscale distincte.
  Punctele acumulate de participanti vor fi actualizate in contul fiecarui participant in aplicatia de pe site-ul contact@clubisover.ro, in termen de maxim 5 zile lucratoare dupa primirea dovezilor de achizitie a produselor participante la program.
 4. Alegerea premiului dorit
  Punctele pot fi folosite in magazinul virtual disponibil pe site-ul www.clubisover.ro, pe pagina "Catalog premii". Pe masura ce se opteaza pentru anumite premii, din punctajul total al participantului se scade valoarea in puncte pentru produsele pentru care a optat.
Pagina "Proiectele mele"
Mesterii inscrisi pe platforma clubisover.ro pot incarca proiectele lor, la realizarea carora au folosit materiale Isover, iar proiectele vor fi votate castigand astfel puncte in plus pe care le pot valorifica.
 

Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5725
Telefon: +40 21 207 5723
Fax: +40 21 207 5721
E-mail:
Web: www.isover.ro
Web: www.bariera-de-vapori.ro
Informatii
   
   
   
   
   
   
La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.
Denumiri marca: ISOVER
Cuvinte cheie:  saint-gobain  saint  gobain  construction  products  romania  isover  platforma  online  meseriasi  club  clubul  meseriasilor  www  clubisover  ro  clubisover