proidea.ro catalog online de informatii produse

Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Gimani&Mufle Srl


2010. octombrie 26.

Gimani&Mufle in Romania

Drenaj sigur si eficient

2004 - se infiinteaza societatea Gimani & Mufle Srl cu capital integral privat romanesc cu asociere intre Oancea Catalin si Oancea Iulia, avand ca obiect de activitate principala comertul cu materiale de constructii destinate constructiilor in general si protectiei mediului in special, societatea avand statutul de unic importator si reprezentant exclusiv in Romania pentru firma Mufle Spa - Italia - din Porto Recanati, producator de talie europeana de sisteme de drenaj liniar si punctual al apelor de suprafata.

2006 - societatea se dezvolta prin majorarea activelor, investind in achizitia unui teren si a unui depozit in vederea unei mai bune desfasurari a activitatii de desfacere si livrare a produselor in timp util, crescand gradul de satisfactie atat al clientilor si partenerilor traditionali de afaceri cat si a celor ocazionali; creste semnificativ aria de acoperire pentru vanzarea produselor importate (sunt acoperite 30 de judete ale Romaniei) prin incheierea unui parteneriat cu reteaua de hypermarket-uri Dedeman Romania si Ambient, avand ca efect imediat dublarea cifrei de afaceri in suma de peste 52 mii euro;

2007 - firma isi extinde portofoliul de desfacere produse, devenind partener si importator direct al lui PlaniPlastic Ecologia Italia din Monte-Prandone, un producator important pe piata din Europa al sistemelor de preepurare si epurare ale apelor uzate menajere;

2008 - creste portofoliul de clienti prin crearea de subdistribuitori (dealeri zonali), participarea activa la targuri si expozitii nationale de profil in constructii-instalatii, la proiecte de constructii industriale, rezidentiale si comerciale, avand ca rezultat imediat cresterea cifrei de afaceri de la 675.000 euro in 2008 pana la 1.428.000 euro in anul 2009.

2009 - se depune documentatia in vederea certificarii si implementarii sistemului de management al calitati conform ISO 9001/2008.

Design modern si siguranta

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele reprezentate de Gimani&Mufle, faceti clic pe pozele produselor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Gimani&Mufle Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Twin - gratare si rigole pentru piscine

Gratare si rigole pentru piscine, Twin, sunt utilizate pentru executarea acoperirilor la marginea piscinelor si spa-urilor, a prins contur din dorinta de a oferi clientilor nu doar un produs cu design deosebit, ci si un produs sigur care respecta cele mai severe cerinte ale Normelor Europene in materie de protectie si siguranta referitoare la: bazine olimpice, complexe sportive si de sanatate, spa, centre de agrement. Gratarul Twin este confectionat din doua materiale: corpul din polipropilena si suprafata de contact din elastomer termoplastic.
Twin ofera nu numai siguranta anti-alunecare, ci si aspect estetic placut, personalizare si confort la mers. Se poate personaliza pe gustul clientului si permite confectionarea unor gratare diverse, bicolore.


Firma
Sediu: RO-115100 Arges, Campulung Muscel, Str. Lt. Col. N. Popp Nr. 47
Telefon: +40 24 851 0094
Fax: +40 24 851 0780
E-mail:
Web: www.mufle.ro
Web: mufleromania.ro
Alexandru Constantin
departament tehnic  
Iulia Oancea
director vanzari +40 72 375 7890
   
   
Gimani&Mufle ofera pe piata din Romania urmatoarele produse: sisteme de drenaj a apei, capace si gratare din fonta nodulara, sisteme de epurare, toalete ecologice, sisteme de drenaj din otel inoxidabil, sisteme de acoperire la marginea piscinei si sisteme pentru protectia suprafetelor ierboase.
Denumiri marca: Gimani, Mufle, PlaniPlastic, Ecobio, PML Morandi
Cuvinte cheie:  imbogatit  Romania  in  Gimani&Mufle  in  Romania  Catalogul  s-a  imbogatit  cu  produsele  firmei  Srl