Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Fabryo Corporation Srl

Produce vopsele lavabile, amorse, emailuri, lacuri, grunduri si tencuieli decorative

fabryo
fabryo
Infiintata in 1994 ca societate comerciala Guzu Chim Prod Com, lanseaza cu succes, in anul 2003, marca Savana. In 2006, fondul de investitii suedez Oresa Ventures cumpara 49% din actiunile Guzu Chim si incepe procesul de rebranding al companiei sub noul nume de Fabryo Corporation. In luna februarie 2009, Oresa Ventures devine unic actionar al companiei.

Fabryo Corporation este o companie tanara, moderna, flexibila si competitiva, cu vanzari realizate exclusiv pe piata din Romania si expertiza de peste 17 ani in crearea si producerea de vopsele lavabile, amorse, emailuri, lacuri, grunduri si tencuieli decorative sub marcile Savana, Innenweiss si Rost. Fabryo se concentreaza pe inovatie, avand competente solide, aparatura de laborator pentru cercetare si tehnologie de ultima generatie.

O categorie de produse prin care Fabryo se diferentiaza net de concurentii sai este gama Savana cu Teflon® Surface Protector, aditiv introdus initial in componenta vopselelor superlavabile si, datorita succesului inregistrat, ulterior a lacurilor si emailurilor.

In urma investitiilor de peste 20 milioane Euro, Fabryo Corporation a devenit cea mai mare platforma de productie de vopsele si lacuri decorative din Romania, desfasurata pe 50.000 m² in Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, cu o capacitate de productie de 250 tone/schimb si peste 350 de angajati.

Orientarea continua a companiei spre dezvoltarea durabila a condus la:
  • Cercetarea, proiectarea, testarea si dezvoltarea de produse durabile in parteneriat cu DuPont si BASF – unii din liderii mondiali in materii prime si formulari in industria chimica
  • Dezvoltarea de retete adaptate conditiilor de clima din Romania (in special rezistente la razele UV, la cicluri de inghet - dezghet, la intemperii)
  • Portofoliu de produse complex si inovativ, cu beneficii unice pe piata
  • Suport acordat clientilor prin consultanta tehnica in alegerea solutiilor de finisare si a materialelor corespunzatoare, prin asistenta tehnica in santier, prin instruirea muncitorilor asupra modului de punere in opera
  • Garantarea calitatii produselor prin desfasurarea activitatii intr-un sistem de management integrat calitate - mediu certificat in conformitate cu standardele de referinta ISO 9001 si ISO 14001 si prin agrementarea lor de catre institutiile abilitate
  • Proiectarea curata, responsabila fata de consumatori, parteneri si mediu prin punerea pe piata de produse prietenoase cu mediul, in conformitate cu legislatia Uniunii Europene.
Fabryo a creat peste 1.000 de nuante de vopsea superlavabila colorata de interior si exterior Savana si peste 180 de nuante de tencuiala si vopsea decorativa structurata.
Compania a ajuns unul din liderii de piata din industria de lacuri si vopsele decorative din Romania, cu un portofoliu curat, variat si demn de un “creator de vopsele!”

Teflon® este o marca inregistrata a DuPont® folosita sub licenta de Fabryo Corporation.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele firmei Fabryo, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Fabryo Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Savana lazura colorata pentru lemn, pe baza de apa, cu efect antic Savana lac pentru lemn, cu Teflon® Savana lac acrilic pentru lemn, pe baza de apa Ekonomic lac incolor pentru lemn
 
Lacuri pentru suport lemn
6 produse

Lacuri alchidice si pe baza de apa pentru suprafete din lemn aflate la interior sau exterior. Cuprinde produse din gama Savana, ROST si Ekonomic.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rost amorsa Savana amorsa pentru pereti Savana Primer pentru vopsele si tencuieli decorative structurate Rost grund rosu oxid
 
Grunduri pentru diverse suporturi
11 produse

Amorse si grunduri pentru protectia suprafetelor de lemn din interior si exterior. Curpinde produse din gama Savana, ROST si Ekonomic.

11 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rost adeziv tip aracet pentru constructii Rost Adeziv tip aracet pentru lemn
 
Adezivi Rost
2 produse

Adezivi Rost tip aracet pentru constructii sau lemn, pentru lipirea lemnului, hartiei sau a materialelor textile si ceramice, cat si pentru completarea in adezivii de lipire ai gresiei, faiantei, marmurei pentru marirea adezivitatii.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Savana email alchidic superlucios, pentru interior si exterior, cu Teflon® Savana email acrilic, pe baza de apa, pentru exterior si interior Ekonomic vopsea alchidica, fina, semilucioasa Rost Satin email alchidic lucios
 
Vopsele pentru lemn si metal
5 produse

Vopselele pentru lemn cuprind gama de produse ROST Satin si Bronzalchid, emailurile acrilice si alchidice Savana si vopseaaua semilucioasa Ekonomic.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Savana tencuiala decorativa structurata Acvastop Savana vopsea decorativa structurata Acvastop Savana tencuiala de cuart colorat
 
Tencuieli de finisaj Fabryo
3 produse

Produsele sunt avizate de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii. Cuprinde gama de vopsele Savana tencuiala decorativa structurata Acvastop, Savana vopsea decorativa structurata Acvastop si Savana tencuiala de cuart colorat.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Savana Kids vopsea superlavabila, colorata, pentru interior, cu Teflon® Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru interior, cu Teflon® Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru baie si bucatarie, cu Teflon® Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru interior
 
Vopsele Fabryo pentru zidarie interioara
8 produse

Vopsele superlavabile si lavabile pentru interioare, sub marcile Savana si Innenweiss.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru fatade Savana vopsea superlavabila, colorata, pentru exterior Innenweiss vopsea lavabila alba, pentru exterior Savana Protector tratament pentru protectia suprafetelor, cu Teflon®
 
Vopsele Fabryo pentru zidarie exterioara
4 produse

Vopsele superlavabile si lavabile pentru exterioare, sub marcile Savana si Innenweiss.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rost chit reparatii pentru lemn si zidarie Savana solutie antimucegai de profunzime
 
Produse complementare
2 produse

Produse complementare distribuite de Fabryo.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Chit
Chit
Vopsea de lazurit, lac
Vopsea de lazurit, lac
Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea de interior pentru perete
Vopsea de interior pentru perete
Adeziv pentru parchet si lemn
Adeziv pentru parchet si lemn
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...