proidea.ro catalog online de informatii produse

Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Betafence Srl


2011. mai 05.

Garduri, sisteme de imprejmuire, plase de sarma si stalpi Betafence

Compania Betafence este un producator international de garduri, avand unul dintre cele mai largi portofolii de produse industriale in domeniul sistemelor de imprejmuire si al controlului de acces. Betafence produce garduri de inalta calitate de peste 125 de ani.

Compania este prezenta in 100 de tari avand 12 unitati de productie in 11 tari: Belgia (Zwevegem), Franta (Bourbourg), Anglia (Sheffield), Germania (Schwalmtal si Werl), Italia (Tortoreto), Polonia (Kotlarnia), Africa de Sud (Cape Town), China (Tianjin), Turcia (Istambul) si Statele Unite (Ennis, Texas), detinand 9 companii de instalatori profesionisti in 7 tari: Polonia (Varsovia), Spania (Madrid), Ungaria (Budapesta), Croatia (Zagreb), Italia (Roma si Milano), Republica Ceha (Brno), Slovacia (Bratislava) si Betafence Projects pe plan international. In prezent Betafence are 2000 de angajati cu sediul central in Belgia.

Investitiile din ultimii cinci ani (2005-2010) totalizeaza o valoare de 75 de milioane de euro. In plus, au fost realizate asociatii in participatiune si noi amplasamente:
  • 2006 - s-a realizat constructia unei uzine si a unei cladiri de birouri in China (Tianjin)
  • 2007 - asociatie in participatiune cu Densa, cu sediul central in Turcia (Istanbul)
  • 2008 - asociatie in participatiune cu Payne Fence Products din SUA (Ennis, Texas)
  • 2008-2010 - infiintarea a 9 societati de instalare in Spania, Polonia, Croatia, Ungaria, Italia, Republica Ceha, Slovacia si Betafence Projects (International).
Societatea Betafence ofera prin garantia privind calitatea produselor Betafence, o perioada de zece ani de la data emiterii facturii de catre furnizorii autorizati, cu mentiunea ca aceasta perioada este micsorata cu cinci ani, pentru zonele cu climat maritim sau in zonele industriale. Garantia produselor Betafence este valabila pentru sistemele profesionale de ingradiri.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Betafence, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Betafence Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: I-64018 , Tortoreto, Contrada Salinello, 59
Telefon: +39 08 617 806 05
Fax: +39 08 617 806 50
Web: www.garduri-betafence.ro
Compania Betafence este un producator international de garduri cu un portofoliu larg de produse industriale in domeniul sistemelor de imprejmuire si al controlului de acces. Betafence produce garduri de inalta calitate de 125 de ani. Fiind unul din liderii in sectorul productiei, serviciilor si al inovatiilor, societatea stabileste standardele de calitate pentru ceilalti producatori si pentru furnizorii de sisteme de imprejmuire. Sistemele de imprejmuire Betafence se utilizeaza la imprejmuirea caselor, gradinilor si constructiilor.
Denumiri marca: Betafence
Cuvinte cheie:  imbogatit  imprejmuire  sarme  in  stalpi  betafence  case  locuinte  plase  garduri  si  sarma