a_49_d_7_1565183600753_knauf_insulation_logo.jpg Izolatie tehnica LMF AluR

Material izolant din vata minerala bazaltica sub forma de lamele. Fibrele materialului sunt orientate perpendicular si pe o parte este lipita o folie de AluR. Este hidrofobizat in sectiunea transversala.

  • se adapteaza pentru orice contur al unei structuri
  • proprietati acustice excelente
  • coeficient scazut de conductivitate termica
Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

 
Vata minerala bazaltica Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
18 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei minerale bazaltice este roca numita bazalt. Produsele din fibra bazaltica sunt fabricate sub forma de placi sau lamele. Sunt materiale mai dure, unul din avantajele lor fiind pastrarea pe termen lung a excelentelor proprietati mecanice. Produsele Knauf Insulation fabricate din vata minerala bazaltica sunt rezistente la foc (Clasa A1, cea mai buna protectie la foc), bune izolatoare termice si acustice, si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Portofoliu de vata bazaltica poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri tip terasa, pardoseli, pereti exteriori - termosistem, acoperisuri inclinate, pereti exteriori - fatada ventilata, pereti de compartimentare, fadade cu izolare interioara, dar si pentru aplicatii tehnice (categorie izolatii tehnice).

18 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
13 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

13 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Role din vata minerala de sticla Classic 032, 040, 042

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de role. Conductivitate termica: Classic 0.32 λD =0,032 W/mK; Classic 0.40 λD =0,040 W/mK; Classic 0.42 λD =0,042 W/mK; Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica, in functie de λD; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa; beneficii ce rezulta din tehnologia; OSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Placa din vata minerala de sticla EKOBOARD (TP 112)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placa. Conductivitate termica: λD =0,039 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 1350•1. EKOBOARD, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizari multiple. Poate fi utilizat ca material de izolare termica in structura acoperisurilor inclinate si ca izolatie termica pentru structurile tip caroiaj (montanti si traverse) a peretilor exteriori sau ca umplutura intre montantii peretilor de compartimentare. Este foarte bun pentru utilizarea ca izolatie termica si ca material fonoabsorbant intre grinzile acoperisurilor si la tavanele false. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara ; stabilitate dimensionala ; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa; beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Placa din vata minerala de sticla NATURBOARD 037 (TP 116)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placa. Conductivitate termica: λD=0,037 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. NATURBOARD 037 (TP 116), cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru peretii exteriori ce formeaza o structura ventilata, ca material termoizolant de umplutura. Se monteaza pe peretii existenti la exterior, prin intermediul unor elemente ce formeaza un caroiaj (montanti si traverse). Acesta poate fi realizat din sipci de lemn sau profile metalice inoxidabile, ancorate mecanic cu piese din otel inoxidabil. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Izolatie tehnica, invelis de protectie
Izolatie tehnica, invelis de protectie
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Izolatie acustica
Izolatie acustica

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...