HygroMatik

Umidificatoare HygroMatik

Cu o traditie de peste 40 de ani in umidificarea aerului, Hygromatik GmbH ofera o gama completa de solutii de umidificare pentru uz comercial si privat, protejand sanatatea individuala precum si mentinerea calitatii aerului. Umidificarea aerului stabila, controlabila in mod fiabil poate avea un efect pozitiv atat asupra eficientei, cat si asupra calitatii produselor din unitatlle de productie si depozite. In spitale si camere curate, umidificarea controlata a aerului creeaza conditii de lucru sigure si igienice. De asemenea, umiditatea adecvata a aerului dintr-o camera reduce expunerea la praf, ceea ce ii face pe cei care sufera de alergii si pe cei astmatici sa se simta mai bine. Folosind produsele HygroMatik, incarcarea electrostatica este redusa atunci cand umiditatea relativa este de minim 40% si poate fi prevenita daca umiditatea aerului creste peste 40%. Acest lucru este esential in special in sali de calculatoare, centre IT, dar si in fabrici de produse textile si confectii. Multe procese de productie au nevoie de o umidificare corecta a aerului: industria de panificatie, industria hartiei, tutunului, farmaceutica, IT, etc.

Produse din aceasta familie

Umidificator HygroMatik LPS Umidificator HygroMatik HPS
 
Umidificatoare adiabatice cu pulverizare de apa HygroMatik
2 produse

Sistemul adiabatic cu duze de inalta presiune de la HygroMatik umidifica aerul din sistemele de aer conditionat si ventilatie si asigura performante foarte mari pentru cerinte de energie extrem de reduse. Umidificarea se face cu apa demineralizata facandu-l ideal pentru mediile sterile. Foarte precise, duzele de inalta presiune produc un abur foarte fin care este repede absorbit in camera de umidificare. Panoul pentru vortex, format din module cu un design avansat amesteca aerul reducand astfel distanta de absorbtie.

2 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Umidificator HygroMatik FlexLine Umidificator HygroMatik StandardLine
 
Umidificatoare cu aburi HygroMatik
2 produse

Umiditatea optima a unei camere are o influenta decisiva asupra starii de bine si a sanatatii oamenilor. Un climat interior stabil si controlabil este, de asemenea, esential pentru multe procese de productie. Jetrun ofera solutii durabile de umidificare pentru cladiri industriale, comerciale, culturale si de agrement.

2 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...