High Speed Doors Srl

High Speed Doors Srl

Persoane de contact
Usa rapida spirala Efaflex SST-L Premium
 
Usa rapida spirala Efaflex SST-L Premium

Efaflex este inventatorul usilor rapide spirale, acest tip de usa este produsa de la brevetarea din 1993, in prezent pana la o latime de 10 m si o inaltime de 12 m. Gama de dimensiuni L include usile pana la latimea 4,5 m si inaltimea de 5 m. Usa rapida SST cu deschidere pe verticala, cu ghidaj in forma de spirala, contine arcuri de tensionare care in cazul intreruperii energiei electrice deschid usa la actionarea manetei de avarie situata pe cadrul usii. Ghidajul foii usii este asistat de role cu rulmenti situati in tocul usii. Usile sunt produse din panouri cu perete dublu, de aluminiu sau otel EFA-THERM®, cu izolare termica, cu grosime de 40 mm si inaltime de 225 mm. Culoare standard RAL9006.

CAD
BIM
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Usa rapida rulou PVC tip Efaflex SRT-L-MS
 
Usa rapida rulou PVC tip Efaflex SRT-L-MS

Usa de protectie Efaflex SRT-L-MS este un dispozitiv de siguranta testat pentru zonele relevante pentru siguranta, cu coeficient de performanta "d" conform Directivei 2006/42/EG, in conformitate cu DIN EN ISO 13849.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de inchidere antifoc pentru conveioare STÖBICH ECCLOS-S
 
Sistem de inchidere antifoc pentru conveioare Stöbich ECClos-S

ECClos-S este inchiderea potrivita pentru transportoarele de tip conveior, in caz de incendiu, iar banda transportoare poate fi continua sau intrerupta. ECClos are o rezistenta la foc EI30 - EI120, in functie de tip. Poarta ECClos-S pentru conveior este pentru utilizare interioara. Poate fi instalat pe caramida, beton armat, BCA si structuri usoare (gips carton) de perete. Poarta ECClos este disponibila intr-un design vertical sau orizontal. Foaia usii este o placare din otel zincat, robust, de 122 mm, umpluta cu vata minerala si placa antifoc. Foaia usii se inchide cu ajutorul rolelor pe sinele de ghidare. Sinele de ghidare sunt prevazute fara capac pentru acces usor si intretinere usoara. In cazul unei alarme de incendiu si in cazul unei pene de curent se va inchide.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cortina antifoc multi-strat Stöbich Fibershield-I
 
Poarta tip cortina antifoc Stöbich Fibershield-I

Poarta este un produs testat in conformitate cu EN 1634-1. Foaia usii este o tesatura necombustibila, cu mai multe straturi, texturata, consolidata cu fibre din otel inoxidabil, cu laminare din folie de aluminiu. Fibershield-I este pentru uz interior. Cerinta de protectie impotriva incendiilor EI30 - EI90 minute poate fi indeplinita fara sprinklere conform EN 13501-2. Clasa de rezistenta la foc: A2-s1, d0.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...