proidea.ro catalog online de informatii produse

Romhotel 2019 - Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. noiembrie 02.

21-24 februarie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in Pavilionul B1

Spre website-ul evenimentului

Manifestarea expozitionala destinata industriei Horeca, Romhotel va avea loc in perioada 21-24 februarie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Ajunsa la a XXVII-a editie, Romhotel reprezinta o platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare, asa cum este industria ospitalitatii romanesti.

La Romhotel, companii din Romania si din strainatate expun piese de mobilier si echipamente necesare pentru buna functionare a structurilor de primire si a unitatilor de alimentatie publica si catering. De asemenea, pe durata expozitiei sunt organizate conferinte care abordeaza subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar si competitii de barista profesional, cooking showuri organziate de chefi celebri din strainatate, demonstratii de servire si degustare a vinului, bartending si barista.

Astfel, expozantii au ocazia sa intalneasca alti specialisti in domeniu, sa studieze indeaproape produsele si serviciile oferite de companiile concurente, sa fie la curent cu tendintele actuale din piata, avand ocazia de a stabili noi contacte de afaceri, dar si de a-si prezenta produsele si serviciile direct celor interesati. In acelasi timp, vizitatorii specialisti pot interactiona intr-o atmosfera de business, beneficiind de cele mai avantajoase oferte pentru produsele si serviciile expuse.

Incepand cu anul 2018, tematica Romhotel a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea nevoilor expozantilor.

Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, de ingrediente, bauturi (alcoolice, non-alcoolice, cafea), oficiilor si autoritatilor de turism straine, ambasadele straine in Romania, restaurantelor cu specific international din Bucuresti si editurilor care au carti de bucate cu retete din bucataria internationala.

Motive de a participa la Romhotel 2019:
  • Romhotel se va desfasura in aceeasi perioada cu TTR - Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara
  • beneficiati de oportunitatea de a va organiza participarea intr-un pavilion construit la standarde internationale
  • modernitatea, flexibilitatea si conceptul unic al noilor spatii vor crea cadrul necesar unei mai bune relationari intre firmele expozante, asociatiile de profil si mass-media
  • intalniti clienti potentiali si parteneri din domeniu
  • incheiati contracte noi
  • obtineti informatii despre investitiile din domeniu si despre ultimele tendinte din acest sector, atat din Romania, cat si de la nivel european
  • campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio
  • se vor organiza atat conferinte si seminarii de interes din domeniul Horeca, cat si prezentari culinare, cursuri de specializare si concursuri pentru vizitatorii specialisti
  • posibilitatea organizarii propriului eveniment in parteneriat cu ROMEXPO.
Formular de participare
Bilete online


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ROMEXPO SA sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011465 Bucuresti, Bucuresti, b-dul Marasti nr. 65-67
Telefon: +40 21 207 7000
Fax: +40 21 207 7070
E-mail:
Web: www.romexpo.ro
   
   
   
   
   
ROMEXPO SA este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul clientilor sai. Manifestarile expozitionale organizate se adreseaza specialistilor, dar si publicului larg, abordand urmatoarele domenii principale: agricultura, industria prelucratoare, constructii, hoteluri si restaurante, turism, invatamant si formare profesionala, sanatate si asistenta sociala, gestiunea deseurilor, activitati sportive, recreative si distractive, activitati de infrumusetare si ingrijire corporala.
Denumiri marca: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, BIFE, ROMHOTEL
Cuvinte cheie:  romexpo  romhotel  2019  expozitie  internationala  echipamente  mobilier  dotare  dotari  hoteluri  hotel  restaurant  restaurante  2019