19 septembrie 2024 – 22 septembrie 19 Sep 2024 – 22 Sep

Incep inscrierile la BIFE-SIM 2024

Evenimentul anului in industria romaneasca de mobilier

Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania – APMR si Romexpo au lansat BIFE-SIM 2024, expozitia internationala care aduce la un loc intreaga comunitate a industriei de mobila. Evenimentul de lansare a avut loc saptamana trecuta,  in prezenta unor factori relevanti. Alaturi de Consiliul Director al APMR si reprezentantii la varf ai Romexpo au participat conducerile Cluster Mobilier Transilvan – CMT, Cluster Regional al Lemnului – PRO WOOD, Asociatia Industriei Lemnului – PROLEMN, Asociatia Romana pentru Design si Inovatie – ARDI, dar si producatori de mobila si decoratiuni, distribuitori de echipamente, utilaje si accesorii. 

Incep inscrierile la BIFE-SIM 2024
Incep inscrierile la BIFE-SIM 2024

Crafting enduring connections

BIFE-SIM este o vitrina importanta pentru inovatia si traditia prelucrarii superioare a lemnului, un eveniment cheie in promovarea industriei romanesti la nivel international, cel mai bun spatiu de networking intre profesionistii din industria mobilei si a produselor din lemn, dupa cum arata si sloganul celei de-a 32-a editii a BIFE-SIM, respectiv Crafting enduring connections.

„Haideti la BIFE-SIM 2024! Trebuie sa aratam forta industriei noastre. Este nevoie sa ne vedem si sa fim vazuti. Stim sa facem mobila si nu putem accepta sa ne bata cineva la noi acasa. Sper sa gasiti resursele necesare si dorinta de a fi prezenti la singurul eveniment care reuneste intreaga comunitate a industriei de mobila”, este indemnul presedintelui APMR, Dumitru Blaga. 

"Va punem la dispozitie cadrul perfect pentru promovarea produselor si serviciilor in fata unui public vast, format din profesionisti din industrie, investitori si potentiali parteneri de afaceri. Impreuna ne luam un angajament ferm pentru un viitor propice inovatiei si progresului in industria mobilei", transmite si Mihai Costris, director executiv ROMEXPO. 

Prin prezentarea gamei diversificate de produse, intr-un spatiu dedicat mediului de business, expozantii BIFE-SIM contribuie la consolidarea si dezvoltarea continua a reputatiei industriei romanesti de mobila. 

"Imaginea mobilei romanesti si a industriei noastre pleaca de la Bucuresti. BIFE-SIM nu este doar expozitia APMR si a Romexpo, este evenimentul industriei romanesti de mobila. Noi pregatim scena pe care dumneavoastra va puteti prezenta colectiile noi si produsele inovative pe care le creati in fabricile din Romania, puteti convinge publicul specializat de potentialul industriei", a completat Nadina Nedelea Rus, directorul executiv APMR. "Impreuna putem reveni la ceea ce am fost. Noi, cei de la Romexpo, incercam sa facem lucrurile din ce in ce mai bine si suntem dispusi sa colaboram pentru a crea un eveniment de care sa fim cu totii mandri", a adaugat Daniela Sisin, director comercial Romexpo. 

Brings together the entire furniture industry community

BIFE-SIM este singurul eveniment care reuneste, la Bucuresti, producatori de mobila si furnizori de echipamente, accesorii si obiecte de decor, arhitecti si designeri, retaileri sau reprezentanti ai HoReCa ori cumparatori finali. Este cadrul ideal pentru schimbul de idei intre profesionisti, unde cei pasionati de industria mobilierului pot construi conexiuni solide si pot contribui la dezvoltarea acestei ramuri la cel mai inalt nivel. BIFE-SIM ofera o imagine de ansamblu a celor mai recente tendinte, inovatii si tehnologii din sectorul mobilei, atragand atat participanti interni, cat si internationali. 

Evenimentul este organizat de Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania – APMR si Camerele de Comert si Industrie din Romania si va avea loc in perioada 19 – 22 septembrie 2024, in Pavilionul B2, Romexpo, Bucuresti.​

ibuild si Proidea sunt parteneri media al evenimentului.

Categorii
Placa mobilier, element de mobilier, fiting mobila, tapiterie
Placa mobilier, element de mobilier, fiting mobila, tapiterie
Mobila de baie
Mobila de baie
Mobila pentru vestiar
Mobila pentru vestiar
Mobila de birou
Mobila de birou
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...