proidea.ro catalog online de informatii produse

ROFMEX 2018 – Romanian Facility Management Experience Days sub sloganul Smart Digitizing Places


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. octombrie 19.

8-10 noiembrie 2018, la Centrul Expozitional Romexpo

Spre website-ul evenimentului

Va invitam sa participati la cel mai important eveniment de facility management si servicii suport din Europa Centrala si de Est – Romanian Facility Management Experience Days 2018. Dupa succesul de anul trecut, ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management organizeaza si anul acesta, in perioada 8-10 noiembrie, o noua editie ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days. Desfasurata la Centrul Expozitional Romexpo sub sloganul Smart Digitizing Places, editia din acest an are ca puncte centrale evolutiile si provocarile determinate de digitalizarea in workplace, property si facility management (IoT, Machine Learning, Big Data).

Orientat catre nevoile reale ale pietei, ROFMEX ofera o platforma de promovare atat pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii si solutii, cat si pentru beneficiarii acestora, pe plan intern si international.

Promovare, educatie si diseminare de know-how
Ca si anul trecut, timp de trei zile participantii la eveniment vor interactiona in cadrul celor 4 sectiuni componente:

1. Expozitie
2. Conferinta
3. Evenimentele educationale
4. Workshop Hub & Experience Area: simultan showroom si program de demonstratii, unde participantii vad, ating si examineaza direct cele mai moderne echipamente, produse si solutii utilizate in activitatile de facility management si servicii suport.

Provocari, tendinte, inovatii tehnologice si oportunitati din domeniul administrarii, intretinerii si operarii spatiului construit
In acest an, pe langa atragerea unui numar insemnat de firme expozante, am acordat o atentie deosebita si Conferintei ROFMEX 2018, invitand o serie de personalitati internationale de prestigiu si obtinand (lista fiind in permanenta actualizare) confirmari de participare de la:

 • Chris Moriarty, director British Institute of Facility Management (BIFM), initiatorul si coordonatorul schimbarii strategice a BIFM din acest an;
 • Anne Lennox-Martin, consultant FM si una dintre cele mai influente personalitati din FM-ul britanic, prezenta la ROFMEX 2018, de asemenea, si cu un curs intitulat "Getting the best value from your FM contracts";
 • Alenka Temeljotov Salaj, profesor la Universitatea Norvegiana de stiinta si Tehnologie, autoarea celui mai important studiu privind piata de FM din centrul si estul Europei;
 • Mihaela Meslec de la Facultatea de Facility Management din Zurich, castigatoare a premiului pentru cercetare pe anul 2018 oferit de asociatia europeana de profil, EuroFM, pentru un studiu privind utilizarea BIM in FM (ce va fi prezentat si la ROFMEX).
Pe langa discutiile in plen, participantii la Conferinta Internationala ROFMEX 2018 vor participa si la patru paneluri specializate:
 • Property si facility management in tarile din CEE – Puncte comune si diferente
 • Smart Digitizing Places – Digitalizare in workplace si facility management
 • Comunicare, colaborare si concurenta in gestionarea mediului construit
 • Professional Women in Built Environment.
ROFMEX 2018 pune la dispozitie mediul prielnic pentru derularea programului ROFMA de educare continua si certificare a specialistilor in workplace, property si facility management. Astfel, pe parcursul evenimentului vor fi organizate urmatoarele cursuri (lista se afla in actualizare):

 • Cursul ROFMA gratuit de initiere in Facility Management
 • Cursul "Getting the best value from your FM contracts" (Managementul contractelor de Facility Management), predat de Anne Lennox Martin (UK)
 • Cursul "Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri", predat de Bogdan Burlacu, IFMA trainer (Vancouver, Canada)
 • Cursul introductiv "Digitalizare si senzoristica pentru Workplace si Facility Management", predat de Catalin Tanasescu, BDM la ARCHIBUS Solution Center-Romania
 • Cursul de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionala in cladiri, predat de Cristian Isaincu, director de vanzari Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova de Sud.
Totodata, in cadrul ROFMEX va fi prezenta si "Anuala de arhitectura a OAR", expozitia de prezentare a celor mai importante proiecte din anul 2017, in paralel cu organizarea unei mese rotunde arhitecti-proiectanti-facility manageri. In acelasi context se va desfasura si un seminar educational cu focus pe legislatia in domeniu organizat de Asociatia Romana pentru Dreptul Constructiilor.

"Am conceput un eveniment all-in one generator de oportunitati si trenduri – cel mai important de acest gen din Europa Centrala si de Est – o manifestare ce vizeaza dezvoltarea sustenabila a domeniilor FM si servicii suport. Pornind de la succesul editiei desfasurate in 2017, in acest an ne propunem sa dezvoltam ROFMEX, sporindu-i influenta asupra pietei de FM si a mediului de afaceri din regiune. Agenda este deocamdata in actualizare, insa deja se profileaza un eveniment de succes, care va pozitiona ROFMEX la un nou nivel pe plan european", sustin organizatorii. Mai multe detalii despre eveniment pe www.rofmex.ro.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a asociatiei ROFMA - Asociatia Romana de Facility Management sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-010665 sector 1, Bucuresti, B-dul Lascar Catargiu 47-53
Telefon: +40 21 313 2444
E-mail:
Web: www.rofma.ro
Web: www.rofmex.ro
Cristian Vasiliu
director general +40 73 373 2358
Sabina Usurelu
organizator evenimente +40 77 070 0496
   
ROFMA - Asociatia Romana de Facility Management este unicul reprezentant al specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management si property management in Romania. Misiunea ROFMA este de a reprezenta, sustine si promova interesele acestei comunitati profesionale prin definirea standardelor si normelor in FM-ul romanesc, prin dezvoltarea cadrului educational, dar si a celor informational si legislativ. ROFMA este o platforma de comunicare de specialitate pentru membrii sai si o interfata valoroasa intre comunitatea specialistilor si autoritatile locale si nationale. Profesionistii din domeniile facility management, workplace management si property management din Romania sunt invitati sa joace un rol activ in misiunea ROFMA prin sustinerea financiara a proiectelor asociatiei, prin participarea la evenimentele organizate si prin abonarea la newsletter, ocazie cu care primesc stiri despre activitatea asociatiei, studii, analize de piata si alte resurse valoroase. Au astfel ocazia sa faca parte din acest domeniu de viitor si sa se implice in dezvoltarea sa prin noi proiecte de impact.
Denumiri marca: ROFMEX
Cuvinte cheie:  rofmex  rofma  2018  romanian  facility  management  experience  day  arhitectura  arhitect  constructie  copnstructii  constructor  constructori  construit  rofma