proidea.ro catalog online de informatii produse

Phoenix Contact prezinta la IEAS 2018, workshop-ul "PLCnext - Prima platforma deschisa pentru automatizari"


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. august 27.

Palatul Parlamentului, sala Nicolae, 19 septembrie 2018

Phoenix Contact prezinta la IEAS 2018, workshop-ul "PLCnext - Prima platforma deschisa pentru automatizari"

Phoenix Contact, partener traditional al IEAS, va sustine workshop-ul cu tema "PLCnext - Prima platforma deschisa pentru automatizari".

Cateva dintre subiectele ce vor fi abordate in cadrul evenimentului:
  • Motive pentru o noua platforma de control
  • Caracteristicile platformei PLCnext
  • Digitalizare
  • Industrie 4.0.
Workshop-ul se va desfasura in cea de-a doua zi a expozitiei IEAS 2018 - miercuri, 19 septembrie 2018, intre orele 10.30 - 11.30, la Palatul Parlamentului - Sala Nicolae Balcescu.

Cei interesati pot confirma participarea prin inscriere online la IEAS 2018 si bifarea evenimentului Workshop Phoenix Contact AICI.


Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei Phoenix Contact Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Produs
Surse de alimentare Quint Power

Sursa de alimentare Quint Power de la Phoenix Contact este caracterizata printr-o interfata NFC integrata pentru parametrizarea cu ajutorul dispozitivelor mobile sau a PC-ului. Aceasta permite inginerilor la punerea in functiune, sa gaseasca valorile de prag pentru semnalizari si curbele caracteristice cele mai potrivite functie de specificatiile sistemului. Mai mult de 40 de parametri pot fi configurati individual. Un alt beneficiu este faptul ca aceste setari pot fi reproduse cu usurinta. Odata parametrizata o sursa de alimentare, transferarea setarilor catre alte dispozitive cu ajutorul aplicatiei sau a software-ului devine o simpla formalitate. Mai mult, actionarea butoanelor frontale pentru ajustarea tensiunii de iesire precum si modificarea parametrilor configurati, pot fi protejate cu parola pentru prevenirea accesului neautorizat. Tehnologia de comunicare fara contact este complet izolata electric, ceea ce reduce semnificativ posibilitatile de defectare datorate descarcarilor electrostatice (ESD). Parametrizarea poate fi realizata chiar si atunci cand dispozitivul este inca in ambalajul original, ceea ce simplifica foarte mult eforturile logistice.

Firma
Sediu: RO-014459 , Bucuresti, Floreasca Business Park, Calea Floreasca 169 A, corp A, etaj 8
Telefon: +40 21 350 8812
Telefon: +40 21 350 8813
E-mail:
Web: www.phoenixcontact.ro
Catalin Lepinzean
manager produs  
   
   
   
Concepute special pentru diversele piete si pentru nevoile acestora, din portofoliul larg de produse de baza ale companiei Phoenix Contact fac parte urmatoarele: tehnologie de conectare pentru echipamente si placi cu circuite imprimate, componente industriale pentru inginerie electrica si electronica, precum si solutii de automatizare specifice fiecarei industrii. Sediul central al companiei Phoenix Contact se afla in Blomberg, Renania de Nord-Westfalia. Din grupul Phoenix Contact Germania fac parte doisprezece firme, noua unitati de productie proprii in strainatate, aproape 50 de companii de distributie proprii si mai mult de 30 de agentii locale. Pentru Phoenix Contact lucreaza mai mult de 14.500 de angajati, iar compania a realizat in anul 2015 vanzari de 1,91 miliarde de euro.
Denumiri marca: Phoenix Contact
Cuvinte cheie:  phoenix  contact  foenix  fonix  prezinta  workshop  plcnext  prima  polatforma  deschida  automatizari  dk  expo  ieas  2018