Editia a IV-a a concursului Elis Pavaje - Castiga o amenajare ”beton”!

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.
”Castiga o amenajare ”beton”! 15.000 de lei pentru curtea si gradina ta” de la Elis Pavaje

15.000 de lei pentru curtea si gradina ta

In toamna plina de cadouri, se da startul la a 4-a editie a concursului ”Castiga o amenajare ”beton”! 15.000 de lei pentru curtea si gradina ta” de la Elis Pavaje​.
Ai o curte de amenajat? Inscrie-te pana la 30 noiembrie 2023
.

Mecanismul campaniei

Etapa 1. Participantul trebuie:

 • Sa posteze intre 01-30 noiembrie 2023 pe https://elis.ro/iti-amenajam-curtea o poza relevanta cu spatiul din curtea, proprietate personala, pe care o doreste ca fiind amenajata. Imaginea trebuie sa fie de ansamblu si sa includa si casa, in caz contrar participarea se considera invalida .
 • Sa ataseze un comentariu privind motivul pentru care considera ca ar merita sa castige premiul.
 • Sa mentioneze suprafata de amenajat
 • Sa selecteze destinatia suprafetei de amenajat: alei / zona de relaxare / delimitare spatii / gradina in panta.

Etapa 2:

 • Pe data de 2 decembrie 2023 se trag la sorti 15 curti, folosind un soft de extragere aleatorie, www.random.org.
 • Rezultatele tragerii la sorti se anunta in aceeasi zi pe pagina de facebook Elis Pavaje.

Etapa 3:

 • Din cele 15 proiecte, reprezentantii organizatorului (juriul) urmeaza sa selecteze lucrarea cea mai potrivita pentru a fi amenajata de organizator.
 • Pentru selectia finala, organizatorul poate cere alte poze ale curtii, sau cere dreptul de a vizita proprietatea, pentru a putea sa faca o evaluare mai obiectiva.
 • In cazul in care intre cele 15 proiecte alese aleator pot fi participari multiple pentru aceeasi resedinta (prin inscrieri ale unor membri diferiti ai familiei), una dintre ele se exclude si se face o noua tragere la sorti.
 • Proiectul castigator se anunta pe data de 31 ianuarie 2024.

Premiile acordate in cadrul campaniei

Se acorda un singur premiu, pentru un singur castigator.

Premiul consta in:

 • Amenajarea unei suprafete de max 40 mp si va include obligatoriu si alte produse de amenajare: jardiniere, banci, elemente pentru ziduri sau focar.
 • Proiectul pentru amenajare va fi realizat de catre organizator, pornind de la preferintele castigatorului, pe baza unui proiect realizat de catre un arhitect colaborator Elis Pavaje si va viza promovarea produselor premium.
 • Bugetul de 15.000 lei net acopera costurile implicate de servicii proiectare, produse Elis Pavaje la pret de lista, servicii de montaj precum si produse si servicii de amenajare peisagistica, realizate cu ajutorul unui partener Elis Pavaje
 • Bugetul nu acopera valoarea materialelor necesare pentru realizare infrastructura (agregate), alt tip de mobilier de gradina decat cel din oferta Elis Pavaje, sau alte cheltuieli
 • Amenajarea nu se asigura pentru zone de acces masini/ parcare.
 • Amenajarea se va realiza pana cel tarziu pe data de 30 iulie 2024, dupa ce beneficiarul a dovedit amenajarea completa a spatiilor incojuratoare (casa, soclu, trepte, gard, samd), in caz contrar se pierde premiul.

Castigatorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte produse.

Dreptul de participare

La campania publicitara on-line “Castiga o amenajare “beton”. 15.000 de lei pentru curtea si gradina ta, de la Elis Pavaje!”, poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, proprietar al unui imobil care sa cuprinda si curtea aferenta acestuia, amplasata in Romania.
Salariatii societatii SC Elis Pavaje Srl, rudele de grad I si II sau colaboratorii revanzatori sau montatori, nu au dreptul sa participe la campania promotionala.

Inscrie-te aici.

Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a Regulamentului de concurs.

Iti dorim mult succes!

Produse mentionate in articol
Banca Resto Bloc de zid Premium Focar Ronda Jardiniera Combi
 
Produse pentru gradina Elis Pavaje
5 produse

Gardurile, zidurile de inaltime mica si medie, palisadele, treptele, jardinierele au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri la delimitarea proprietatilor sau ca elemente decorative in amenajarea spatiilor exterioare. Produsele ornamentale Elis Pavaje se realizeaza din beton vibropresat, beneficiind de aspectul deosebit al pietrei sparte sau uzate.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavele si dale premium Anima D2 Pavele si dale premium Anima P3 Pavele si dale premium Antico D2 Pavele si dale premium Arcade
 
Pavele si dale premium Elis Pavaje
20 produse

Recunoscute pentru calitatea lor impecabila, pavelele Elis Pavaje se disting prin rezistenta, finisaje atente, cromatica deosebita si forme interesante, care le confera un aspect estetic placut, dar si functionalitatea adaptata spatiilor. Sunt alegerea ideala pentru pavarea de zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.

20 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Piatra cubica andezit Elis Pavaje
 
Piatra cubica andezit Elis Pavaje

Pavelele din piatra andezit sunt produse versatile, realizate pe mai multe dimensiuni, care imbina durabilitatea pietrei naturale cu utilitatea pavelelor din beton. In afara de durabilitate, aceste produse sunt foarte estetice si necesita putin efort pentru intretinere. Andezitul Elis Pavaje este o roca naturala ce are o culoare ce variaza de la gri-verzui deschis si pana la negru.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi ceramice de exterior Meissen SOLID - Gigant
 
Placi ceramice de exterior Meissen SOLID

Placile ceramice Meissen SOLID cu grosime de 2 cm sunt alegerea perfecta pentru amenajarea spatiului din jurul casei (terase, pasarele, in gradina), precum si in spatii publice, cum ar fi birouri, hoteluri, restaurante etc. Sunt ideale pentru locuri de agrement (parcuri, zone de inot, plaje). Proiectarea acestor dale, inspirate din materiale naturale, cum ar fi piatra, lemnul si betonul, se adapteaza perfect la peisaj. Un mare avantaj al placilor ceramice Meissen este posibilitatea de montaj fara mortar (asa numita instalare uscata), direct pe pamant sau pe suport, care faciliteaza si urgenteaza montajul, reducand de asemenea si costurile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rigole Elis Pavaje Blocheti Elis Pavaje Borduri Elis Pavaje
 
Rigole, blocheti, borduri Elis Pavaje
3 produse

Rigole, blocheti si borduri atat rezidentiale, cat si carosabile Elis Pavaje.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Pavaj, bordura
Pavaj, bordura
Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...