16 octombrie 2024 – 18 octombrie 16 Oct 2024 – 18 Oct

Intre 16-18 octombrie 2024 va avea loc evenimentul RSF – Editia a VII-a

Intre 16-18 octombrie 2024 va avea loc evenimentul RSF – Editia a VII-a

Expozitia internationala bienala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate

Stimati parteneri, va aducem la cunostinta ca in perioada 16-18 octombrie 2024, Romanian Security Fair revine cu cea de a VII-a editie organizata in format fizic, in pavilionul B1 al Centrului Expozitional Romexpo.

Romanian Security Fair, expozitia internationala bienala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate, reprezinta principala platforma de discutii pentru companiile care deservesc piata si industria de securitate din Romania si din lume, dar si ocazia de a beneficia de rezultatele cercetarii si inovatiei tehnologice si de a stabili noi contacte cu furnizorii si utilizatorii de sisteme de securitate.

Evenimentul este organizat de Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate in parteneriat cu ROMEXPO S.A.

Tematica expozitiei implica necesitatea de a face fata provocarilor cu solutii de performanta care asigura un nivel adecvat de securitate pentru mediul rezidential, de afaceri si cel al infrastructurilor critice.

Romanian Security Fair reprezinta un mijloc important de actiune pentru securitate, prin cresterea gradului de constientizare a problemelor de securitate, intrucat cei mai multi oameni sau cele mai multe companii nu se confrunta cu astfel de cunostinte sau informatii in activitatea curenta. Aici veti gasi informatiile necesare, cu privire la serviciile private de securitate la efractie si de prevenire a incendiilor, planificare, proiectare, instalare, punere in functiune si intretinere a sistemelor de securitate, centre de alarma, consultanta si evaluare a riscului.

Romanian Security Fair inseamna promovarea produselor dumneavoastra, oferindu-va spatiu si vizibilitate investitiilor in domeniul securitatii. Urmand calea inovatiei, folosind solutii hi-tech si cele mai recente progrese tehnologice, Romanian Security Fair ofera numeroase oportunitati de formare profesionala si informatii despre piata tehnologiilor, facilitand stabilirea de contacte publice si private si incurajand raspandirea "culturii de securitate".

Romanian Security Fair este un partener confirmat al tuturor partilor interesate din industria de securitate si ofera tuturor companiilor posibilitatea de a juca un rol activ in crearea de noi sinergii intre companii, asociatii, institutii si opinia publica.

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate impreuna cu ROMEXPO SA va asteapta sa participati la o manifestare spectaculoasa a performantei, in cadrul Romanian Security Fair.

5 motive pentru a participa la Romanian Security Fair 2024

Romanian Security Fair s-a impus de-a lungul celor cinci editii anterioare drept cel mai relevant eveniment al industriei de securitate romanesti. Un statut confirmat si anul acesta prin participarea jucatorilor locali si internationali reprezentativi pe piata romaneasca a solutiilor si serviciilor de securitate privata, care vor fi prezenti in spatiul expozitional cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

1. Aflati cele mai noi tendinte din domeniul securitatii private

Ritmul de dezvoltare si inovare al industriei de securitate s-a accelerat considerabil in ultimii ani. In fata invaziei de noutati, este dificil sa va mentineti la curent cu noile tehnologii lansate pe piata. Dar si mai anevoios este efortul de a le identifica pe cele cu adevarat relevante pentru domeniul in care activati. Romanian Security Fair va ofera sansa de a va informa de la sursa despre ce este nou in industrie si de a evalua direct care sunt solutiile cu potential real pe piata locala.

2. Vedeti la lucru solutii de ultima generatie

Romanian Security Fair va ofera sansa de a vedea la lucru cele mai noi solutii si tehnologii. Puteti interactiona direct cu expozantii pentru a intelege care sunt avantajele competitive ale noilor solutii si, mai ales, pentru a afla concret cat de corect raspund acestea nevoilor si cerintelor clientilor dumneavoastra.

3. Valorificati oportunitatile de business

Romanian Security Fair se adreseaza nu doar profesionistilor care activeaza in domeniul securitatii private, ci si unei plaje mari de beneficiari, care cuprinde de la companii din zona infrastructurilor critice pana la “consumatorii casnici”. Targul va ofera astfel oportunitatea perfecta de a identifica si stabili relatii directe cu potentiali clienti, simplificand procesul de vanzare.

4. Construiti si consolidati relatii de afaceri

Participarea celor mai importante companii romanesti si straine active pe piata locala a serviciilor si solutiilor de securitate nu reprezinta doar o garantie a calitatii evenimentului, ci si faptul ca la Romanian Security Fair veti putea gasi firme puternice, care se bucura de o imagine buna si cu care puteti stabili relatii de colaborare pe termen lung. Targul este, totodata, prilejul optim de a relansa relatiile de colaborare pe care le aveti cu partenerii existenti.

5. Luati pulsul concurentei

In cadrul fiecarei editii a Romanian Security Fair, companiile expozante isi prezinta cele mai noi produse si servicii cu care se adreseaza piatei locale. Este ocazia optima de a afla nemijlocit care sunt atuurile concurentei, pe ce avantaje competitive mizeaza aceasta si prin ce oferte comerciale le promoveaza. Intr-o piata globalizata, cu o dinamica ridicata a concurentei, nu va puteti permite sa ignorati initiativele competitorilor!

Romanian Security Fair reprezinta modalitatea optima prin care puteti valorifica oportunitatile enumerate mai sus, fapt confirmat de-a lungul editiilor precedente, in care targul si-a castigat statutul de cel mai reprezentativ eveniment al industriei de securitate privata.

ibuild si Proidea sunt parteneri media al evenimentului.

Categorii
Sistem de sonorizare
Sistem de sonorizare
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Senzor de fum si foc
Senzor de fum si foc
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...