proidea.ro catalog online de informatii produse

Curs de formare continua a auditorilor energetici in vederea reatestarii - Februarie 2019


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2019. februarie 04.

8-10 Februarie 2019, in cladirea Facultatii de Inginerie a Instalatiilor, Bucuresti

Pentru auditorii energetici care intampina probleme in efectuarea certificatelor de performanta energetica si/sau a auditurilor energetice, cat si pentru improspatarea notiunilor si punerea la punct cu noile prevederi legislative, pentru consolidarea cunostintelor si prelungirea dreptului de practica a profesiei de auditor energetic pentru cladiri, AIIR-Filiala Valahia propune auditorilor energetici pentru cladiri cursul de formare continua. Este programat pe parcursul a 3 zile de weekend.

Profitati de expertiza tehnica a AIIR-FV si OAER participand la acest curs de formare continua pentru auditori energetici.

Programa o puteti accesa aici.

Cursul se desfasoara in incinta Facultatii de Inginerie a Instalatiilor, Bdul Pache Protopopescu nr. 66, S2 Bucuresti.

Absolventii cursului primesc:
  • Prezentarile teoretice si aplicative
  • Recomandarea AIIR-Filiala Valahia/OAER in vederea prelungirii dreptului de practica a profesiei de auditor energetic pentru cladiri.
Membrii AIIR/OAER cu vechime beneficiaza de o reducere de 25% pentru participarea la cursuri.

Pentru mai multe informatii si inscrieri, va rugam sa va adresati echipei AIIR-Filiala Valahia.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei AIIR - Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-021414 sector 2, Bucuresti, b-dul Pache Protopopescu, nr. 66
Telefon: +40 21 252 4295
Fax: +40 21 252 4295
E-mail:
Web: www.oaer.ro
   
   
   
   
   
Scopul constituirii asociatiei Ordinul Auditorilor Energetici din Romania este de a crea cadrul organizatoric in vederea promovarii masurilor, conceptelor si actiunilor care sa conduca la sustinerea intereselor profesionale precum si la cresterea si perfectionarea activitatii absolventilor de invatamant superior de lunga durata si specialistilor din cercetare, proiectare, executare si exploatare, pentru realizarea unor cladiri performante energetic. OAER asigura totodata cadrul institutional, material si social adecvat de manifestare a membrilor sai, reprezentand si ocrotind interesele auditorilor energetici pentru cladiri.
Denumiri marca: OAER
Sediu: RO-021414 sector 2, Bucuresti, b-dul Pache Protopopescu, nr. 66
Telefon: +40 21 252 4295
Fax: +40 21 252 4295
Mobil: +40 75 118 3032
E-mail:
Web: www.aiiro.ro
Web: www.rcepb.ro
   
   
   
   
   
   
   
Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania - AIIR, este o organizatie profesionala, autonoma, fara scop patrimonial, neguvernamentala, cu personalitate juridica, care reprezinta interesele inginerilor din domeniul instalatiilor sanitare, incalzire, ventilare, climatizare, frig, electrice si gaze, care activeaza in invatamant, cercetare, proiectare, executie si exploatare.
Denumiri marca: AIIR, RCEPB
Cuvinte cheie:  curs  cursuri  formare  continua  auditor  euditori  energetic  energetici  reatestare  reatestari  aiir  oaer