Etex Building Performance SA Trape de vizitare Siniat

Spatiu format intre planseul brut al unei constructii si plafonul final sau intre structura peretilor si cea de gips-carton, poate reprezenta o locatie adecvata a traseului tehnic. Pentru a avea acces la aceste instalatii, din considerente de intretinere si reparatii, se recomanda instalarea trapelor de vizitare Siniat. Trapele de vizitare Siniat reprezinta un accesoriu indispensabil sistemului de finisaj uscat (gips-carton), care ofera proiectantilor si constructorilor o mai mare libertate de gestionare a spatiilor, prin imbinarea functionalitatii, caracterului estetic si facilitate de intretinere.

  • coltare presate ranforsate
  • cadru interior care se poate scoate pentru o deschidere mai mare
  • gol minim; lant de siguranta inclus
Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

Banda Siniat Connect pentru imbinarea placilor de gips-carton
 
Banda Siniat Connect pentru imbinarea placilor de gips-carton

Banda Siniat Connect este un produs ultramodern, compozit, pentru aplicatii generale de finisare, in special pentru umplerea imbinarilor dintre placile de gips-carton. Miezul benzii este alb, foarte flexibil si durabil, dintr-un material rezistent la rupere care serveste drept baza. In plus, este acoperita cu impaslitura din fibre textile atasate pe centrul benzii pe ambele laturi, ceea ce asigura o aderenta perfecta pentru elementele de imbinare si vopsele. Aceasta are o perforare special creata pentru a imbunatati penetrarea ipsosului de imbinari. Data fiind capacitatea sa ridicata de absorbtie si suprafata rugoasa, banda asigura aderenta perfecta si o rezistenta sporita.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Surub autoforant AP 421 NIDA Metal
 
Surub autoforant AP 421 NIDA Metal

Suruburile autoperforante AP 421 sunt fabricate din otel cu continut redus de carbon, fosfatat galvanic si zincat. Sunt ambalate in cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus. Domenii de utilizare: Suruburile autoperforante AP 421 sunt destinate pentru imbinarea elementelor profilelor de sustinere din otel in cadrul constructiilor interioare denumite uscate, Nida Metal UA 49, 74, 99, CW 49, 74, 99 si UW 50, 75, 100, cu grosimi de 2 mm, respectiv 0,5 - 0,6 mm. Tipul de surub se va selecta in conformitate cu proiectul si recomandarile producatorului de materiale si sisteme de gips-carton.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Profile metalice CD60 NIDA Metal Profile metalice UA50 NIDA Metal Profile metalice CW50 NIDA Metal Profile metalice UA75 NIDA Metal
 
Profile metalice Siniat pentru sisteme din gips-carton
11 produse

Profile metalice din tabla zincata fabricate prin profilare la rece. Sunt utilizate, in functie de tip si dimensiune, la montajul structurii metalice de sustinere a placilor NIDA.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Racord pentru lemn NIDA Metal
 
Racord pentru lemn NIDA Metal

Piesa metalica Siniat din tabla zincata cu forma speciala (conform profil CD), fabricata prin stantare si profilare la rece. Domenii de utilizare: Fixarea si reglarea profilelor CD de grinzile portante de lemn, la montarea structurii metalice simple sau duble a plafoanelor NIDA System.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Profile metalice UA50 NIDA Metal Profile metalice UA75 NIDA Metal Profile metalice UA100 NIDA Metal
 
Profile metalice UA NIDA Metal
3 produse

NIDA Metal de la Siniat sunt profile din tabla zincata groasa: 2 mm. Cu sectiune in forma literei "U", sunt fabricate prin profilare la rece si stantare pe latura de baza. Domenii de utilizare: formarea golurilor de usa sau geam, rigidizari suplimentare ale sistemelor NIDA System. Coltar Siniat din tabla zincata groasa, avand grosimea de 2 mm. Cu sectiune in forma literei "L", este fabricat prin indoire si stantare la rece. Domenii de utilizare: prinderea profilelor metalice pentru rigidizare (UA) de suportul portant sau intre ele, la montajul structurii sistemelor NIDA System.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Usa de vizitare
Usa de vizitare
Element de ancorare si fixare, dibluri
Element de ancorare si fixare, dibluri
Placa ceramica colorata
Placa ceramica colorata
Cada, paravan pentru cada
Cada, paravan pentru cada
Adeziv pentru placari reci
Adeziv pentru placari reci

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...