Familie produse:  EGGER Retail Products
EGGER Romania Srl

Pardoseli din pluta EGGER Cork+

EGGER Cork+ ofera multe posibilitati. Decorurile sale de inalta calitate cu aspect de lemn confera incaperilor un ambient placut pentru confort si relaxare. Acesta este la fel de divers ca viata insasi si se potriveste cu cele mai diferite stiluri de amenajare. De aceea, pardoseala din pluta oferita de EGGER reprezinta baza ideala pentru incaperi precum dormitorul sau camera copiilor, dar si pentru sufragerie sau living. Tripla siguranta oferita de tehnologia EGGER Cork+: rezistenta la patare; rezistenta la decolorarea modelului; durata lunga de viata datorita suprafetei robuste. Dimensiuni standard: Classic 1292 x 193mm; Large 1292 x 245mm.

Documente

Alte produse ale companiei
Placi EGGER OSB
 
Placi EGGER OSB

Placile EGGER OSB sunt formate din trei straturi de aschii orientate conform standardului DIN EN300. Geometria speciala a aschiilor (lungime pana la 160 mm) si gradul precis de orientare al acestora in straturile exterioare confera placilor o foarte buna stabilitate a formei si caracteristici tehnice deosebite. Placile EUROSTRAND® OSB destinate mediului umed sunt fabricate cu adeziv care nu contine deloc formaldehida.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Placi lacuite lucioase/mate PerfectSense EGGER
 
Placi lacuite lucioase/mate PerfectSense EGGER

Placile lacuite PerfectSense sunt placi MDF melaminate, care sunt finisate printr-un procedeu special, care le confera structura lor particulara. Datorita tehnologiei CCI UV, folosita pentru obtinerea finisajului, acestea se disting in mod evident de placile lacuite conventionale. Suprafetele sunt rezistente la micro-zgarieturi si isi mentin aspectul lucios. Avantaje: rezistente la zgariere, robuste, rezistente la caldura, moderne.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Placi EGGER DHF
 
Placi EGGER DHF

Placa EGGER DHF permite difuzia aburului, este rezistenta la umiditate si poate fi folosita pentru placarea acoperisurilor si a peretilor. Placile sunt produse pe utilaje ContiRoll ultramoderne si indeplinesc conditiile de omologare pentru constructie prevazute atat in normativul Z-9.1-454, cat si in standardul EN 622-5:2004. Talajul proaspat si semifabricatele din care se produc fibrele provin din procesul de productie a cherestelei. Ca adeziv se foloseste o rasina poliuretanica ce nu contine deloc formaldehida.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli laminate moderne EGGER Design+
 
Pardoseli laminate moderne EGGER Design+

Spre deosebire de pardoselile laminate clasice, pardoselile moderne EGGER Design+ sunt mai robuste, mai rezistente la umezeala si mai flexibile in utilizare. Pardoselile EGGER Design+ se compun din trei straturi, caracteristica principala fiind robustetea. Nucleul pardoselii il reprezinta stratul Ultra Wood Fibre (UWF), o placa din fibra de lemn cu densitate foarte inalta, care impiedica umflarea canturilor. In plus, suprafata TPU rezistenta la apa cu efect SelfRepair ofera avantaje evidente in cazul utilizarii intense. Caracteristici: compact, confortabil si usor de ingrijit; ultra robust si rezistent la microabraziune; aspect frumos rezistent in timp, datorita suprafetei cu efect SelfRepair; utilizare flexibila, pentru spatii private si comerciale; natural, pe baza de lemn si 100% fara PVC. Dimensiuni: 1295 x 243mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Placi Eurodekor Plus ML / MW EGGER
 
Placi Eurodekor Plus ML / MW EGGER

La proiectele care necesita un nivel inalt de rezistenta la impact, raspunsul poate fi MFC cu straturi suplimentare. In functie de specificatiile proiectului, in ceea ce priveste incovoierea, se poate oferi o constructie multistrat de 0,6 mm. Placile multistrat ofera o inalta calitate a finisajului pentru suprafetele supuse solicitarilor foarte mari. Acest lucru face ca ele sa fie extrem de potrivite pentru utilizarea in aplicatii comerciale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Placaj, pardoseala din lemn si pluta
Placaj, pardoseala din lemn si pluta
Agent de curatare, agent de intretinere
Agent de curatare, agent de intretinere
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Aspirator profesional
Aspirator profesional
Adeziv pentru parchet si lemn
Adeziv pentru parchet si lemn
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...