Danfoss Srl

Robinet automat de echilibrare ASV-PV a patra generatie

ASV-PV este un robinet de echilibrare care mentine o presiune diferentiala constanta pe racordul la consumator. ASV-PV poate fi setat sa controleze presiunea diferentiala intre 0.05 bar si 0.25 bar (5 kPa si 25 kPa). La livrare este setat la 0.1 bar (10kPa). ASV-PV este proiectat pentru instalarea pe conducta de retur. Robinetul asigura functiile de inchidere si evacuare.

  • confort interior mai bun
  • usurinta in utilizare
  • eficienta energetica

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Panou VLT® Wireless Communication Panel LCP 103
 
Panou VLT® Wireless Communication Panel LCP 103

Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 afiseaza starea curenta a convertizorului de frecventa (alimentare, avertisment, alarma, conexiune Wi-Fi) prin intermediul LED-urilor incorporate. Ulterior, se pot accesa informatii detaliate pe dispozitivele inteligente, cu ajutorul aplicatiei MyDrive® Connect. Aici pot fi accesate mesajele de stare, meniurile de pornire si evenimentele care au generat alarme/avertismente. In plus, datele pot fi vizualizate cu ajutorul graficelor care expun comportamentul convertizorului de frecventa de-a lungul timpului. Prin intermediul conexiunii wireless point-to-point, personalul de intretinere poate primi mesaje de eroare in timp real prin aplicatie, asigurand astfel raspunsul rapid la posibilele probleme si reducand timpii de nefunctionare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AutomationDrive FC 300
 
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AutomationDrive FC 300

Proiectat pentru controlul vitezei variabile al tuturor motoarelor asincrone si cu magneti permanenti, pentru orice utilaj industrial sau linie de productie, un convertizor de frecventa VLT® AutomationDrive isi ajuta proprietarul la economisirea energiei, cresterea flexibilitatii si optimizarea proceselor. Construit pe un concept de design modular si flexibil, convertizorul de frecventa AutomationDrive este prevazut cu caracteristici standard specifice inca de la inceput. Prin intermediul optiunilor plug-and-play, la acestea se pot adauga functii suplimentare, controlul pozitionarii, magistrale de comunicatie, functii de siguranta precum STO, SS1, SLS, SMS si SSM, protectia motorului si multe altele. VLT® AutomationDrive sunt prezente consacrate in toate mediile industriale si tensiunile de retea, inclusiv de 690 V. Carcasele sunt disponibile pana la clasa de protectie IP 66 (in functie de model), iar bobinele de c.c. integrate si filtrele RFI existente la toate modelele protejeaza instalatiile, minimizand distorsiunea armonica si interferentele electromagnetice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vane rotative HRB, HRE, HFE Servomotoare electrice rotative Danfoss AMB
 
Vane rotative si de amestec Danfoss
2 produse

Gama de servomotoare pentruvane rotative este disponibila cu diferite functii si proprietati. Servomotoarele sunt disponibile cu semnal de control tripontiac si pot fi combinate cu vane rotative cu 3/4 cai de tipul HRB, HRE si HFE.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Robinete termostatice, independent de presiune, pentru radiatoare RA-DV 3-in-1 - Drept
 
Robinete termostatice, independent de presiune, pentru radiatoare RA-DV 3-in-1

Robinet de radiator independent de presiune Dynamic Valve™ tip RA-DV 3-in-1. RA-DV este o gama de robinete de radiator independente de presiune, concepute pentru utilizarea in sistemele de incalzire cu 2 conducte, impreuna cu toate tipurile de senzori termostatici cu sistem de cuplare Danfoss RA. Robinetele dinamice RA-DV sunt echipate cu un dispozitiv de limitare a debitului, pentru presetarea debitului de apa maxim. Robinetele sunt disponibile pentru un debit maxim al apei cuprins intre 10 si 135 l/h. RA-DV dispune de un regulator de presiune incorporat, care mentine presiunea diferentiala la nivelul constant de 0,1 bar, pastrand astfel nivelul setat al debitului. RA-DV este furnizat cu un capac de protectie, care poate fi utilizat pentru reglarea manuala in cursul fazei de constructie. Capacul de protectie nu trebuie sa fie utilizat ca dispozitiv de inchidere manuala. Trebuie utilizat un dispozitiv de inchidere manuala special (nr. cod 013G5002). Pentru se diferentia de celelalte corpuri de robinet Danfoss RA, gama RA-DV are capacul de protectie si inelul de presetare de culoare verde. Corpurile robinetelor RA-DV sunt fabricate din alama placata cu nichel. Stiftul de actionare a presetupei este din otel cromat si actioneaza printr-o garnitura inelara lubrifiata pentru toata durata de functionare. Ansamblul complet de presetupe poate fi inlocuit fara a goli sistemul.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Senzor termostatic RAE cu blocare antif-furt pentru spatii publice
 
Senzor termostatic RAE cu blocare antif-furt pentru spatii publice

Protectie la inghet, functii de limitare si blocare a punctului de referinta al temperaturii, caracteristica de inchidere precisa, priza alba. Termostatele RAE sunt regulatoare automate proportionale ce pot fi fixate prin intermediul unor coliere. Gama cuprinde urmatoarele tipuri: RAE 5054, cu senzor de temperatura incorporat; RAE 5056, cu telesenzor si RAE 5154, cu senzor incorporat si blocarea valorii „0”. Toate termostatele sunt prevazute cu un sistem de protectie impotriva inghetului si permit limitarea sau blocarea valorii de referinta. Termostatul poate fi asigurat impotriva demontarii neautorizate. In acest caz, se activeaza siguranta antifurt incorporata. In cazul elementelor cu telesenzor, carcasa termostatului contine un tub capilar, lung de 2 m. Cand se face fixarea, portiunea de tub capilar nefolosit ramane infasurata in carcasa termostatului, astfel incat nu este vizibila. Aceste termostate sunt compatibile cu toate tipurile de corpuri de robinete din seria RA, precum si cu robinetele Danfoss cu dispozitiv de presetare extern pentru corpuri de incalzire compacte.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Robinet hidraulic de echilibrare
Robinet hidraulic de echilibrare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Armatura pentru incalzire prin pardoseala, distribuitor-colector
Armatura pentru incalzire prin pardoseala, distribuitor-colector
Instalatie de climatizare fan-coil
Instalatie de climatizare fan-coil
Armatura pentru conducte apa si alte conducte
Armatura pentru conducte apa si alte conducte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...