proidea.ro catalog online de informatii produse

Viega Profipress - fitinguri din cupru si bronz


2018. aprilie 04.

Un sistem de imbinare prin presare

Profipress este un sistem de imbinare tevi de cupru, verificat de un milion de ori, care poate fi utilizat pentru aproape toate domeniile de aplicatie. Impreuna cu Profipress G si Profipress S, el ofera o gama larga de sortimente de peste 800 articole si devine, astfel, un real generalist al tehnicii instalatiilor. Cea mai inalta calitate "made in Germany" este valabila pentru fiecare detaliu - de la ghidajul cilindric al tevii, pana la garnitura de etansare de inalta calitate.

Avantaje:
  • largime de sortiment cuprinzatoare, include componente speciale pentru fiecare instalatie
  • adecvat pentru instalatii de apa potabila si de incalzire, precum si alte aplicatii in cladiri, sau chiar pe vapoare
  • produse din cupru si bronz pentru cea mai inalta calitate, stabilitate a formei si durata de functionare
  • disponibil in dimensiuni de la 12 pana la 108 mm, include dimensiunea intermediara 67 mm
  • toate dimensiunile dispun de SC-Contur
  • echipate cu garnitura de etansare EPDM de inalta calitate.
Domenii de utilizare
Profipress imbina cea mai inalta siguranta cu un spectru foarte larg al aplicatiilor, aproape nelimitat. Deoarece, cu peste 800 articole unitare, sistemul acopera intregul spectru al instalatiilor. Indiferent daca este vorba de apa potabila, incalzire, alte aplicatii in cladiri, instalatii industriale sau conducte tip teava in vapoare.

Material
La Profipress, Viega se sprijina consecvent pe cupru si bronz. Ambele materiale dau posibilitatea unei instalatii igienice si ofera, in plus, o fiabilitate crescuta la calitatea materialului, o stabilitate a formei absoluta si o durata ridicata de viata functionala. In plus toate racordurile sunt dotate cu o garnitura de etansare EPDM de inalta calitate.

Dimensiuni
Largime mare de sortiment, diferitele componente constructive si solutiile pentru fiecare aplicatie imaginabila, sunt disponibile in dimensiunile de la 12 pana la 108 mm - bineinteles, inclusiv dimensiunea intermediara 67 mm.

Alte informatii
Intregul sistem dispune in fiecare dimensiune de SC-Contur, care, la verificarea etanseitatii, face vizibile foarte clar racordurile ramase accidental nepresate.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre elementele de instalare Viega Eco Standard, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viega EMEAPA GmbH & Co. KG, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: DE-57439 , Attendorn, Viega Platz 1
Web: www.viega.com
Web: www.viega.ro
Bogdan Dumitru
consultant vanzari +40 75 126 0451
   
Viega este una dintre firmele din domeniul tehnicii de scurgere a apei. In cadrul dialogului de parteneriat cu expertii din domeniul practicii, dezvolta continuu solutii inovatoare in domeniul tehnicii de scurgere a apei.
Denumiri marca: Viega
Cuvinte cheie:  viega  romania  fiting  fitinguri  profipress  profi  press  cupru  sistem  sisteme  imbinare  teava  tevi