Ventilatoarele Heylo si dezumidificatoarele Aerial elimina eficient umiditatea din pereti si sape

Timpul de uscare scade de 7 ori fata de uscarea naturala

"Am cautat tot felul de solutii sa putem usca sapa ca sa ne facem lucrarea si nu am gasit. In discutiile initiale cu partenerii nostri, afirmatia asta am auzit-o de multe ori. Insa, dupa ce am inceput sa colaboram, timpul de uscare a sapei a scazut de 7 ori, iar ei au putut sa-si termine lucrarea." - echipa Life Art Distributie.

Inainte de a monta o pardoseala de lemn (parchet dublu-triplu stratificat sau masiv) sau PVC, trebuie masurat nivelul de umiditate din sapa.
Acesta nu trebuie sa depaseasca  valoarea  de 2% CM sau 45-50 unitati (digits), ideal 1,4% CM sau 45 unitati.
Timpul de uscare pentru o sapa pe baza de ciment de 10 cm poate dura intre 90-110 zile in conditiile de ventilatie si temperatura constanta peste 18°C (aprox. 8-10 zile pentru fiecare centimetru grosime), conditii climaterice care nu exista in Romania  (apar ploi, perioade care pot intrerupe ciclul, in plus este putin probabil ca toate lucrarile sa necesite uscare exact in perioada de vara).
Foarte multi constructori ignora chiar si cele 28 de zile necesare pentru ca sapa sa se matureze. Abia dupa aceasta perioada, sapa se poate placa cu gresie, marmura etc.
Daca umiditatea din sapa depaseste valorile recomandate, atunci trebuie realizata o uscare fortata.

Prin tehnica germana de uscare pe care firma Life Art Distributie o foloseste:
  • timpul de uscare scade de 7 ori fata de uscarea naturala (max. 15 zile)
  • se elimina sigur si eficient umiditatea reziduala. Eficienta este intre 24-78 litri in 24h
  • se garanteaza realizarea unei lucrari de calitate.
Cine le recomanda?
Bog'Art, Terra Gaz Construct, Magnum Expert Building, Petro Company Construct, Celeritas Transaltions, Imona Residence Buidings, MT&T Property Management etc.
In portofoliul firmei sunt cuprinse zeci de ansambluri rezidentiale si constructii in Bucuresti si in tara, iar peste 30 de parchetari si montatori de pardoseli speciale le recomanda.
Mai mult, in perioada rece, cand tencuiala si gletul nu se usuca pentru a termina finisajele, pachetul de dezumidificare fortata este esential pentru a realiza lucrari de calitate si pentru a respecta graficul lucrarii.
Datorita vitezei aerului, rata de evaporare a umiditatii creste. Peretii, tavanul, sapa usuca cu 50% mai repede.
Produse mentionate in articol
Ventilatoare Heylo
 
Ventilatoare Heylo

Avand o tehnologie eficienta de circulare a aerului, TurboVent 2000 reuseste sa usuce intr-un timp foarte scurt. In felul acesta, peretii, tavanele, scarile sau salile, sunt uscate rapid. Compact, usor, usor de stivuit. Extrem de rapid si eficient. 4 pozitii de uscare. Putere consumata foarte scazuta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dezumidificatoare Aerial
 
Dezumidificatoare Aerial

Dezumidificare eficienta la cele mai inalte standarde pentru industrie, productie, spatii de stocare. Dezumidificatoarele din seria AD 8 sunt proiectate pentru a veni in intampinarea nevoilor de dezumidificare complexe, in spatii de mari dimensiuni, atingand o performanta de dezumidificare de peste 100 de litri pe zi. Este potrivit pentru industrie si productie, cladiri de aparare civila, spatii de depozitare a materiilor prime si alimentelor etc. Circulatia optima a aerului este asigurata de prezenta a doua ventilatoare axiale. Aceste dezumidificatoare sunt si foarte economice, datorita compresorului rotativ si componentelor tehnologiei BlueDry. Un avantaj foarte important a acestui tip de dezumidificator este faptul ca poate fi operat si la temperaturi scazute, in conditiile prezentei functiei de dezghetare automata prin gaz cald, in plus, este incorporata si o pompa de condens care ajuta la drenajul unei cantitati mari de apa usor si rapid.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Life Art Distributie te ajuta sa reduci timpii de constructie de pana la 7 ori
Life Art Distributie te ajuta sa reduci timpii de constructie de pana la 7 ori
Obtine economii importante cu investitii minime
Life Art Distributie te ajuta sa reduci timpii de constructie de pana la 7 ori
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...