Life Art Distributie te ajuta sa reduci timpii de constructie de pana la 7 ori

Obtine economii importante cu investitii minime

Fiecare zi in plus de santier presupune costuri suplimentare. Lucrarile care necesita cel mai mult timp sunt cele care implica produse pe baza de apa ca betonul, sapele, mortarul sau tencuiala. Echipamentele profesioniste de uscare va ajuta sa obtineti rezultate usor cuantificabile, intr-un timp record. Life Art Distributie este o firma autohtona cu peste zece ani experienta in acest domeniu oferind spre vanzare si inchiriere produse de cea mai buna calitate de la cei mai importanti producatori germani din domeniu. Zeci de santiere din Romania au testat si recomanda aceste produse. Iata cum te pot ajuta aceste echipamente sa economisesti timp, bani si sa livrezi clientilor lucrari la calitate superioara!

Expertii Life Art Distributie au calculat ca un dezumidificator profesional reuseste sa diminueze timpul de finalizare a lucrarilor si de sapte ori. O sapa de 10 cm, in conditii optime (20 grade Celsius si ventilatie corespunzatoare) se usuca in 90-110 zile. Prin folosirea dezumidificatorului pentru constructii Aerial sau a ventilatoarelor Heylo sapa se usuca in maximum 15 zile. Orice constructor stie ce inseamna un plus de doua luni jumatate pe santier. Life Art Distributie ofera spre vanzare sau inchiriere o gama larga de produse adaptate fiecarei etape de constructie.
Echipamentele profesioniste de uscare imbunatatesc calitatea lucrarilor de constructie. Majoritatea adezivilor sau a produselor de acoperire de tipul vopselelor prind mult mai bine pe suprafete bine uscate. De asemenea, producatorii de parchet recomanda montarea acestuia pe o sapa foarte bine uscata, iar umiditatea din aer sa nu fie mai mare de 60%. O constructie bine uscata nu va crea probleme beneficiarului in primii ani de utilizare a cladirii. In mod normal, doar pentru finisaje, intr-o cladire noua se folosesc mii de litri de apa care genereaza umiditate reziduala care se elimina complet abia in cativa ani.

Ofera clientului final cea mai buna calitate imediat dupa mutare! Proprietarii multumiti aduc alti clienti, iar primii ani de utilizare a cladirii sunt cei mai importanti in recomandarile pe care le puteti obtine.

Pentru a determina exact nivelul de umiditate de pe santier si timpul necesar pentru reglarea acestuia este necesar sa utilizati aparate speciale de masurare. Life Art Distributie dispune de o paleta larga de produse de acest tip livrate de firma Gann din Germania, produse care masoara umiditatea din sape, pereti sau elemente de lemn. Transportul, instalarea aparatelor de eliminare a apei din constructie si masuratoarea umiditatii sunt oferite gratuit in cazul in care apelati la aceste produse in Bucuresti si imprejurimi. Costul inchirierii unui produs de dezumidificare variaza intre 6 si 20 de euro pe zi, iar timpul minim necesar pentru obtinerea rezultatelor dorite este de trei zile si poate varia in functie de umiditatea din cladire si de complexitatea lucrarilor.

Beneficiaza acum de promotia pentru uscarea noii locuinte!
Cere o oferta personalizata si obtii un discount special!In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre dezumidificatoarele Aerial si ventilatoarele Heylo, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Life Art Distributie Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Ventilatoare Heylo
 
Ventilatoare Heylo

Avand o tehnologie eficienta de circulare a aerului, TurboVent 2000 reuseste sa usuce intr-un timp foarte scurt. In felul acesta, peretii, tavanele, scarile sau salile, sunt uscate rapid. Compact, usor, usor de stivuit. Extrem de rapid si eficient. 4 pozitii de uscare. Putere consumata foarte scazuta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dezumidificatoare Aerial
 
Dezumidificatoare Aerial

Dezumidificare eficienta la cele mai inalte standarde pentru industrie, productie, spatii de stocare. Dezumidificatoarele din seria AD 8 sunt proiectate pentru a veni in intampinarea nevoilor de dezumidificare complexe, in spatii de mari dimensiuni, atingand o performanta de dezumidificare de peste 100 de litri pe zi. Este potrivit pentru industrie si productie, cladiri de aparare civila, spatii de depozitare a materiilor prime si alimentelor etc. Circulatia optima a aerului este asigurata de prezenta a doua ventilatoare axiale. Aceste dezumidificatoare sunt si foarte economice, datorita compresorului rotativ si componentelor tehnologiei BlueDry. Un avantaj foarte important a acestui tip de dezumidificator este faptul ca poate fi operat si la temperaturi scazute, in conditiile prezentei functiei de dezghetare automata prin gaz cald, in plus, este incorporata si o pompa de condens care ajuta la drenajul unei cantitati mari de apa usor si rapid.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Ventilatoarele Heylo si dezumidificatoarele Aerial elimina eficient umiditatea din pereti si sape
Ventilatoarele Heylo si dezumidificatoarele Aerial elimina eficient umiditatea din pereti si sape
Timpul de uscare scade de 7 ori fata de uscarea naturala
Ventilatoarele Heylo si dezumidificatoarele Aerial elimina eficient umiditatea din pereti si sape
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...