Sistemul de cofrare Alsina Alumecano: Simplu, usor si versatil

Sistemul de cofrare Alsina Alumecano: Simplu, usor si versatil

Confera securitate si un randament inalt in constructii

Sistem de cofrare recuperabil pentru executarea planseelor plane din beton armat, optimizand ciclurile de betonare cu garantia sigurantei maxime. Fie vorba de plansee unidirectionale, reticulare cu caseta pierduta sau placi masive, sistemul Alumecano este adaptabil oricarei geometrii de nivel. Suportul pentru bara de sprijinire si bara de suport incorporeaza revolutionarul basculant Alsina, realizat din aluminiu structural (duraluminiu), care usureaza greutatea sistemului in sprijinul suprafetei cofrante, fara a afecta rezistenta ansamblului.

  • Sistemul este alcatuit din trei elemente de baza: Suport pentru bara de sprijin, Bara de sprijin si Basculant
  • Bara de sprijin de 4 m cu basculantii aferenti care au o greutate de 25 kg, (aproximativ 50% mai putin decat alte sisteme similare de pe piata)
  • Basculant realizat dintr-un aliaj de aluminiu structural care confera rezistenta si suplete in timpul manipularii pe santier
  • Elemente structurale concepute pentru utilizarea zilnica pe santier, fiind realizate din otel de inalta rezistenta si vopsite cu vopsea poliesterica, care le protejeaza impotriva intemperiilor
  • Elementele inchise la capete pentru a fi protejate de deseurile din beton
  • Profilul in „T” al barei de sprijinire faciliteaza decofrarea panoului
  • Emulsia nu se acumuleaza nici in bara de sprijinire, nici in basculant, garantand un sprijin perfect al panoului in raport cu acestea
  • Utilizabil cu placi masive cu cant de 80 cm
  • Este echipat cu un accesoriu care faciliteaza manipularea grinzilor longitudinale, reducand astfel timpul de montaj.

Mai sigur

Basculantul cu lemn sprijina Panoul de 4 cm. Include o sipca din lemn presat in care se pot bate cu usurinta cuie si pot fi scoase si astfel se impiedica miscarea panoului. Util mai ales in cazul panourilor de la marginea nivelului si in oricare amplasament periculos.

Basculant cu dublu sprijin

Sistemul nostru de fixare a Basculantului, cu doua puncte de sprijin nu depinde de suduri periculoase supuse la tracţiune, fiind mult mai sigur.

Decofrare sigura

Basculantul este prevazut cu un sistem pentru amortizarea caderii (tampoane din cauciuc); de asemenea, structura sa il face mai sigur, avand aceeasi miscare intotdeauna previzibila in timpul decofrarii.

Finisaj si intalniri mai bune cu stalpii

Lucrul cu segmente de 2 metri inlatura problema tipica a altor sisteme cu retea fixa de 2×2 m, pentru finisarea stalpilor si imbinarea cu pereti.

Produse mentionate in articol
Sistem de cofrare recuperabil Alumecano
 
Sistem de cofrare recuperabil Alumecano

Alumecano este un sistem de cofrare recuperabil pentru plansee reticulare cu caseta pierduta, plansee unidirectionale si dale masive. Sistemul Alumecano utilizeaza doar trei elemente de baza: suport pentru bara de sprijin, bara de sprijin si basculant, incluzand ca noutate revolutionarul basculant din duraluminiu (aluminiu structural) care ii confera suplete si rezistenta in sprijinirea suprafetei cofrante. Imbinarea dintre suporturile pentru barele de sprijin si barele de sprijin este semirigida, ceea ce inlesneste decofrarea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Unitate cofraj si schelarie, scara
Unitate cofraj si schelarie, scara
Cofraj pentru planseu
Cofraj pentru planseu
Cofraj de perete
Cofraj de perete
Cofraj, schela
Cofraj, schela
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...