proidea.ro catalog online de informatii produse

Semmelrock a prezentat solutiile complete pe care le ofera in amenajari exterioare


2018. iunie 04.

Prezentari in cadrul Conferintelor Teritoriale Extraordinare a Ordinul Arhitectilor din Romania

In luna mai, in cadrul Conferintei Teritoriale Extraordinare a Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Brasov-Covasna–Harghita si a Conferintei Teritoriale Extraordinare a Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Sibiu-Valcea, Semmelrock a prezentat solutiile complete pe care le ofera in amenajari exterioare.
In fata a 170 de arhitecti participanti au fost prezentate noile produsele din mai multe categorii ale portofoliului.

Formatele largi cu o grosime de doar 2 cm ale liniei de dale portelanate AirPave potrivita pentru alei sau terase, Senso Grande de 80x60 cm cu o grosime ce permite trafic auto, dar si Bradstone Riviera cu linii ondulate in suprafata produsului ce creeaza un aspect unic, raspund cerintelor si nevoilor practice si estetice chiar si ale celui mai exigent client, inscriindu-se in tendintele anului alaturi de sistemele solare de iluminat.
Solutiile Semmelrock Premium se deosebesc de cele existente in piata prin inalta calitate si design-ul exclusivist. Materialele rafinate, atent selectionate, suprafetele combinate elegant, precum si tehnicile speciale de finisare a suprafetelor creeaza combinatia perfecta intre estetic si functionalitate.

Varietatea produselor Semmelrock ofera multa libertate pentru personalizarea peisagistica a dorintelor si ideilor de design.
Consultanta personala pentru clienti este foarte importanta pentru companie si ca designer de spatii in aer liber, Semmelrock s-a specializat in a sustine in cel mai bun mod posibil demersul si efortul creator pe toata perioada amenajarii unei gradini de la concept la implementare.

Puteti descoperi o multitudine de aplicatii, exemple dar si idei de proiectare atat in gradinile expozitionale proprii cat si pe site-ul www.semmelrock.ro.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Semmelrock, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Semmelrock Stein+Design Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-085100 Giurgiu, Bolintin Vale, Str. Palanca nr. 2E
Telefon: +40 37 278 2672
Telefon: +40 37 278 2674
Telefon: +40 37 278 2673
Fax: +40 37 279 2182
E-mail:
Web: www.semmelrock.ro
   
   
   
   
   
   
   
Pavajele, dalele, precum si palisadele produse de Semmelrock Stein+Design va ajuta sa imbinati aspectul estetic cu cel functional. De mai bine de 50 ani, Semmelrock isi propune prin produsele propri, crearea unui ambient in acord cu asteptarile clientilor sai. Concentranduse pe calitate si pe designul spectaculos al produselor. Ca unul dintre liderii pe piata pavajelor de calitate superioara, oferta cuprinde pavele si dale care isi pastreaza proprietatile si frumusetea chiar si dupa multi ani. Iar pentru aceasta, se investeste sustinut in cercetare si in dezvoltarea de noi produse.
Denumiri marca: La Linia®, Rettango®, Appia antica®, Terca®, Bradstone®, Pastella®, Picola®, Palio®, Nardo®, Classico®, Corona Brillant®, Castelletto®, Terra Toscana®
Cuvinte cheie:  semmelrock  stein  design  prezentare  prezentari  conferinta  conferinte  terioriala  teritoriale  extraordinara  extraordinare  orfinul  arhitectilor  romania  pavaj  pavaje  dala  dale  bordura  borduri  gard  garduri  delimitare  delimitari  rigola  rigole  brasov  covasna  harghita  sibiu  valcea