Semmelrock a prezentat solutiile complete pe care le ofera in amenajari exterioare

Prezentari in cadrul Conferintelor Teritoriale Extraordinare a Ordinul Arhitectilor din Romania

In luna mai, in cadrul Conferintei Teritoriale Extraordinare a Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Brasov-Covasna–Harghita si a Conferintei Teritoriale Extraordinare a Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Sibiu-Valcea, Semmelrock a prezentat solutiile complete pe care le ofera in amenajari exterioare.
In fata a 170 de arhitecti participanti au fost prezentate noile produsele din mai multe categorii ale portofoliului.

Formatele largi cu o grosime de doar 2 cm ale liniei de dale portelanate AirPave potrivita pentru alei sau terase, Senso Grande de 80x60 cm cu o grosime ce permite trafic auto, dar si Bradstone Riviera cu linii ondulate in suprafata produsului ce creeaza un aspect unic, raspund cerintelor si nevoilor practice si estetice chiar si ale celui mai exigent client, inscriindu-se in tendintele anului alaturi de sistemele solare de iluminat.
Solutiile Semmelrock Premium se deosebesc de cele existente in piata prin inalta calitate si design-ul exclusivist. Materialele rafinate, atent selectionate, suprafetele combinate elegant, precum si tehnicile speciale de finisare a suprafetelor creeaza combinatia perfecta intre estetic si functionalitate.

Varietatea produselor Semmelrock ofera multa libertate pentru personalizarea peisagistica a dorintelor si ideilor de design.
Consultanta personala pentru clienti este foarte importanta pentru companie si ca designer de spatii in aer liber, Semmelrock s-a specializat in a sustine in cel mai bun mod posibil demersul si efortul creator pe toata perioada amenajarii unei gradini de la concept la implementare.

Puteti descoperi o multitudine de aplicatii, exemple dar si idei de proiectare atat in gradinile expozitionale proprii cat si pe site-ul www.semmelrock.ro.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Semmelrock, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Semmelrock Stein+Design Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Gard Castello Gard Sonnblick Gard Bellamonte Gard Bradstone Lias
 
Sisteme de garduri Semmelrock
12 produse

Din gama de garduri Semmelrock fac parte: gard Umbriano, gard Castello, gard Sonnblick, gard Bellamonte, gard Bradstone Argento, gard Bradstone Travero, gard Bradstone Milldale, gard Bradstone Madoc, gard Bradstone Mountain Block, gard Rivago, boltari, sisteme de garduri si ziduri, jardiniere si cismele.

12 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavaje Umbriano Pavaje Citytop Grande combi Pavaje La Linia® Pavaje Perla
 
Pavaje Semmelrock
21 produse

Din gama de pavaje Semmelrock fac parte: Pavaje Umbriano, Pavaje Citytop Grande combi, Pavaje La Linia®, Pavaje Perla, ARTE - Pavaj Arc de Cerc, Pavaje Appia Antica®, Pavaje Appia Antica® antichizat, Pavaje Terra Toscana®, Pavaje Castelletto® Antichizat, Pavaje Pastella®, Pavaje Palio®, Pavaje ASTI® Combi, Pavaje Rettango®, Pavaje Nardo®, Pavaje Clasic Combi, Pavaje Grila, Pavaje ECOgreen, Pavaje Uniwelle, Pavaje Autoblocant si Pavaje Penter.

21 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale ASTI® Colori Dale ASTI® Natura Dale Umbriano Dale Senso Grande
 
Dale Semmelrock
27 produse

Din gama de dale Semmelrock fac parte: dale ASTI® Colori, dale ASTI® Natura, dale Umbriano, dale Senso Grande, dale La Linia®, dale Perla, dale ARTE Arc de Cerc, dale Appia Antica®, dale Suprema®, dale Lusso Tivoli®, dale Nordic Maritime, dale Bradstone® Lias, dale Bradstone® Milldale, dale Riviera, dale Bradstone® Travero, dale Bradstone® Travero Grande, dale Bradstone® Old Town, dale Bradstone® Traverse, dale ASTI® Colori Eco, dale Corona Brillant®, dale Pastella®, dale Picola®, dale Rettango®, dale portelanate AirPave Panama, dale portelanate AirPave Monaro, dale portelanate AirPave Casona si dale portelanate AirPave Selva.

27 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Trepte, delimitari, borduri si rigole Semmelrock
 
Trepte, delimitari, borduri si rigole Semmelrock

Borduri: pentru trotuare si alei, pentru delimitarea carosabilului si consolidarea marginilor strazilor, zonelor pietonale si locurilor de parcare.
Borduri stradale: pentru delimitarea carosabilului si consolidarea marginilor strazilor, marcarea cailor de acces. Disponibile sub forma de borduri inalte, cu margini usor tesite.
Rigole: pentru realizarea jgheaburilor folosite la drenarea apei de pe suprafetele pe care circula vehicule, pentru zone industriale si constructia strazilor. Adecvate pentru locuri de parcare, curti si locuri de depozitare, de exemplu, in combinatie cu asfalt si pavaje din beton.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...