Schell obtine Iconic Award 2020: Interior inovator

Premiul in domeniul inovatiilor pentru sistemul de gestionare a apei SWS

Compania Schell GmbH Co. KG a obtinut un premiu renumit, acordat de Consiliul German pentru Design: pentru sistemul sau de gestionare a apei SWS, care garanteaza functionarea corespunzatoare a unei instalatii destinate apei potabile si, prin aceasta, igiena apei potabile, compania din Olpe a fost premiata cu o distinctie de renume in anul 2020: inovatoare in domeniul amenajarilor interioare la categoria "amenajarea cladirilor".

Schell obtine Iconic Award 2020: Interior inovator
Schell obtine Iconic Award 2020: Interior inovator

Distinctia este considerata o eticheta independenta de calitate de nivel international, fiind atribuita de unul dintre cele mai importante centre de competenta in domeniul design-ului si al arhitecturii de la nivel mondial.

Prin intermediul "Iconic Awards: Interior inovator" este apreciat progresul in domeniul calitatii in toate sectoarele design-ului interior, care caracterizeaza produsele sau solutiile extrem de reusite. Decizia cu privire la acordarea acestei distinctii este adoptata de catre un juriu independent de specialitate, alcatuit din reprezentanti din sectorul arhitecturii, al amenajarilor interioare, al design-ului si al comunicarii de marca. O particularitate: ca urmare a acordarii distinctiei "Iconic Award 2020: Interior inovator", sistemul de gestionare a apei Schell SWS este nominalizat automat la German Design Award 2020.

Expertii au apreciat dupa cum urmeaza: cerintele in domeniul igienei, precum si consumurile de apa si energie devin tot mai stricte. In acest context, este tot mai dificila mentinerea controlului in cazul cladirilor extinse, destinate utilizarii publice si comerciale. Concomitent se inregistreaza o crestere permanenta a necesarului de procese automatizate in sectorul administrarii cladirilor, dublata de necesitatea de a oferi o protectie imbunatatita a climei si a mediului. Sistemul de gestionare a apei SWS conceput de Schell valorifica integral oportunitatile oferite de digitalizare si solutioneaza rapid, in siguranta si economic problemele mentionate.

Sistemul premiat se bazeaza pe o platforma electronica inovatoare care interconecteaza toti consumatorii de apa dintr-o cladire, pentru a le parametriza, a le controla si a le monitoriza prin radio si/sau cablu. Ca urmare a executiei structurate, sistemul de gestionare a apei SWS produs de Schell prezinta siguranta de functionare, este functional, economic si comunicativ. In acest context, sistemul garanteaza respectarea igienei in domeniul apei potabile, prin declansarea automatizata a clatirilor cu rol de igiena in functie de timp si/sau temperatura. In acest context, sunt protejate resursele si se realizeaza economii de timp si de costuri, iar lipsa efectivului suficient de personal nu mai prezinta relevanta. Sistemul de gestionare a apei SWS conceput de Schell simplifica, in mod suplimentar, cerinta complexa reprezentata de documentarea in forma verificabila a modalitatilor de utilizare, a intervalelor de timp de folosire a apei si a clatirilor de igiena pentru fiecare instalatie sanitara individuala.

"Suntem mandri si fericiti pentru ca un juriu international, alcatuit din experti, a premiat sistemul nostru de gestionare a apei SWS cu distinctia Iconic Award 2020: Interior inovator", isi exprima bucuria administratorul asociat Andrea Schell. "Apreciem aceasta distinctie ca pe o recunoastere a filozofiei intreprinderii, suplimentar fata de pozitia consecventa de lider de piata, in special pe capacitatea de inovare, dar si pe curajul antreprenorial si deschiderea fata de modificari."

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...