Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation

Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation

Natura. Inovatie. Izolatie.

Conform legendei, a coborat din muntele vulcanic in metropola aglomerata si a imbinat lumea veche cu cea noua, modernul cu mitul si realitatea. Despre ce este vorba? Te invitam sa descoperi.

Cu peste 40 de ani de experienta in industria materialelor de izolare si 13 ani de prezenta pe piata din Romania, Knauf Insulation este unul dintre cele mai proeminente nume din domeniul izolatiilor.

Omul modern isi petrece pana la 90% din timpul sau in interior. De aceea astazi, mai mult ca oricand, este importanta calitatea cladirilor in care traim – materialele din care acestea sunt realizate, cum sunt izolate, ce fel de aer respiram in interiorul lor si de ce anume suntem inconjurati acasa, la serviciu, la scoala.

Ai dreptul sa stii ce anume se va construi in spatiul in care traiesti si ai dreptul sa insisti asupra celor mai bune constructii.

Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation
Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation

De ce este vata minerala de la Knauf Insulation diferita?

Knauf Insulation a imbunatatit procesul traditional de productie a vatei minerale, folosind tehnologia moderna ECOSE. Produsele cu tehnologia ECOSE incorporata sunt unice pe piata si le vei recunoaste foarte usor: au culoarea maro pamantiu, singura culoare care este obtinuta in mod natural in timpul procesului de productie, fara adaugarea culorilor artificiale.

Un avantaj important al produselor Knauf Insulation este faptul ca nu contin formaldehida adaugata, motiv pentru care reprezinta o solutie ideala pentru izolare, mai ales la interior (mansarde, tavane, pereti de compartimentare si pardoseli).

Izolatie termica
Protectie impotriva frigului in timpul iernii si a supraincalzirii pe timp de vara - un microclimat favorabil constant in casa ta.

Izolatie fonica
Vecinii galagiosi si zgomotul masinilor de pe strada nu vor mai fi o problema. Tot ce ai de facut este sa te bucuri de linistea din casa.

Protectie impotriva incendiilor
Vata minerala este un material incombustibil, nu contribuie la raspandirea focului si nu emite gaze toxice!

Permeabilitatea la vapori
Datorita structurii fibroase a materialului, casa poate sa "respire", iar vaporii de apa acumulati in interior sa se evapore.

Longevitate
Rezistenta la substante chimice, rozatoare si insecte - vata minerala are o durata de viata la fel de mare, precum casa in care locuiesti.

Facturi mai mici
Consum de energie redus pentru incalzire si racire, fapt ce conduce la facturi de intretinere mai mici.

Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation
Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation

Certificate internationale pentru garantarea calitatii

EUCEB - o eticheta de calitate care confirma faptul ca fibrele de vata minerala nu sunt cancerigene. Toate fabricile Knauf Insulation din lume sunt certificate de EUCEB.

EUROFINS – Nivelul GOLD al Certificatului Eurofins Indoor Air Comfort pentru calitatea aerului interior. Vata minerala Knauf Insulation a fost clasificata ca „material excelent” in conformitate cu reglementarile privind emisiile de compusi organici volatili.

Acest certificat este dovada faptului ca produsele din vata minerala cu tehnologia ECOSE respecta reglementarile din domeniul calitatii aerului interior, confirmand totodata ca vata minerala Knauf Insulation indeplineste cele mai inalte standarde posibile pentru grupa de produse - materiale de izolare.

Produse mentionate in articol
Vata minerala de sticla MPN Plus 037 Placa din vata minerala de sticla Mineral Plus Ext 035 Rola din vata minerala de sticla Unifit 032 Rola din vata minerala de sticla Unifit 035
 
Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
9 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

9 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Lamele de plafon din vata minerala bazaltica CLT C1 Thermal Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Top Placi termoizolante pentru podele si poduri circulabile neincalzite DF Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Norm
 
Vata minerala bazaltica Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
17 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei minerale bazaltice este roca numita bazalt. Produsele din fibra bazaltica sunt fabricate sub forma de placi sau lamele. Sunt materiale mai dure, unul din avantajele lor fiind pastrarea pe termen lung a excelentelor proprietati mecanice. Produsele Knauf Insulation fabricate din vata minerala bazaltica sunt rezistente la foc (Clasa A1, cea mai buna protectie la foc), bune izolatoare termice si acustice, si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Portofoliu de vata bazaltica poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri tip terasa, pardoseli, pereti exteriori - termosistem, acoperisuri inclinate, pereti exteriori - fatada ventilata, pereti de compartimentare, fadade cu izolare interioara, dar si pentru aplicatii tehnice (categorie izolatii tehnice).

17 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...