Rezultatele si concluziile celei de-a 5-a editii a IFD Fakro Winter Olympics

Participantii s-au intrecut in probele de schi, snowboard si sanie, castigate de reprezentantii Slovaciei, Romaniei si Poloniei

Rezultatele si concluziile celei de-a 5-a editii a IFD Fakro Winter Olympics

Statiunea Muszyna a fost gazda celei de-a 5-a editii, una jubiliara, a IFD FAKRO Winter Olympics, la care au luat parte concurenti din 11 tari. Organizator principal a fost compania FAKRO, unul dintre liderii mondiali in industria ferestrelor de mansarda, competitia desfasurandu-se sub patronajul IFD (Federatia Internationala a Montatorilor de Acoperisuri).

Statiunea Muszyna a fost vizitata de reprezentantii asociatilor montatorilor de acoperisuri din Marea Britanie, Franta, Belgia, Germania, Slovacia, Ungaria, Romania, Lituania, Olanda, Cehia si Polonia.

Conform traditiei, au onorat cu prezenta aceasta competitie Consiliul de Conducere al IFD, precum si jurnalisti din presa de specialitate din Ungaria, Franta, Belgia, Cehia, Romania si Polonia.

Rezultatele si concluziile celei de-a 5-a editii a IFD Fakro Winter Olympics

Competitiile sportive s-au desfasurat pe partia de sanie din Muszyna si pe partia de la Jaworzyna din regiunea Krynica-Zdroj. Vremea insorita a incalzit nu doar multimea de spectatori, ci si participantii, care s-au intrecut in probele de schi, snowboard si sanie, castigate de reprezentantii Slovaciei, Romaniei si Poloniei.

In clasamentul pe echipe, Slovacia I a ocupat primul loc, urmata de Germania I si Polonia I.

Rezultatele si concluziile celei de-a 5-a editii a IFD Fakro Winter Olympics

IFD FAKRO Winter Olympics este mai mult decat o simpla competitie sportiva intre profesionisti din domeniul acoperisurilor, reprezentand, de asemenea, o ocazie excelenta pentru schimburile internationale de experienta intre montatorii din numeroasele tari participante.

Pitoreasca regiune din sudul Poloniei a reusit, ca intotdeauna, sa ii vrajeasca pe toti participantii, atat polonezi cat si straini, care au considerat foarte placuta sederea in Nowy Sacz. Concurenti sau suporteri, toti participantii au fost impresionati de farmecul regiunii, ospitalitatea gazdelor si numeroasele facilitati de relaxare disponibile la hotelul Activa din Muszyna.

„Un eveniment foarte interesant, cu o organizare profesionista. Primirea a fost calduroasa si plina de prietenie, ne va face mare placere sa ne intoarcem aici. Ne-am facut multi prieteni printre participanti, atat pe plan profesional, cat si pe plan social” - au declarat jurnalistii francezi Sophie Bovillard de la Planete Batimant si Stephane Miget de la 5 Facade.

„Peisajul de iarna este extraordinar, exact asa cum mi-am imaginat, imi doresc sa ma intorc aici din nou” - a adaugat Ingo Dubielzig din Germania.

Aldas Abramaitis din Lituania a declarat ca a fost impresionat in mod special de proba de slalom urias si de evenimentele asociate competitiilor sportive.

IFD FAKRO Winter Olympics a devenit un eveniment permanent in calendarul activitatilor montatorilor, reprezentand pentru acestia, mai mult decat o simpla competitie sportiva, starea de entuziasm a unei intalniri internationale cu prieteni din acelasi domeniu de activitate.