GEZE Romania raporteaza afaceri in crestere, de 4,4 milioane euro in anul financiar 2018-2019

GEZE Romania va continua promovarea usilor rotative de mari dimensiuni

Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania
Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania


"In continuare ne confruntam cu dificultati si provocari venite din zona legislativa, care acutizeaza criza fortei de munca calificate, lipsa predictibilitatii economice pe termen mediu, dar si controlul sporadic si invechit al autoritatilor care permit aparitia pe piata a unor produse si solutii neconforme, partial reglementate si comercializate la preturi sub nivelul sistemelor corespunzatoare", completeaza Vlad Stanislav.

Pentru anul financiar care tocmai a inceput, GEZE Romania va continua promovarea usilor rotative de mari dimensiuni, iar in ceea ce priveste gama usilor glisante automate, va introduce un nou model GEZE ECdrive T2, succesorul celui mai bine vandut sistem din piata. Acest nou produs va avea imbunatatiri tehnice semnificative si va oferi posibilitatea combinarii cu noile profile cu izolare termica Gcprofile Therm, destinate usilor glisante.

In ceea ce priveste evolutia pietei constructiilor din Romania, prima jumatate a anului 2019 a aratat o evolutie stabila, tendinta care, conform semnalelor primite din partea clientilor si a partenerilor, va continua pana la sfarsitul anului calendaristic in curs. in aceasta perioada, proiectele anuntate si cele aflate in curs de desfasurare vor asigura o evolutie pozitiva, pastrandu-se insa presiunea asupra nivelului de pret care limiteaza considerabil complexitatea si calitatea solutiilor si a produselor implementate.

Printre proiectele de referinta finalizate in decursul anului financiar incheiat, in care GEZE Romania a livrat atat produsele necesare, dar a oferit in acelasi timp si consultanta, se numara: Iulius Town Timisoara, Shopping City Timisoara, Satu Mare si Sibiu dezvoltate de NEPI Rockcastle, Globalworth Campus si Renault, The Mark, Business Garden Bucharest, The Bridge 1 si 2.
Printre proiectele in curs de desfasurare amintim: Hilton Garden Inn Otopeni, The Bridge 3, Globalworth Campus 3, Blue Rose, Marriott Dimitrie Pompei.

Produse mentionate in articol

 
Sisteme de usi glisante automate, separate termic ECdrive T2

Sisteme de usi glisante cu sticla termoizolanta si separare termica a profilelor. Acestea contribuie semnificativ la izolarea termica a intrarilor din fatade, indeplinind cu succes cerintele proiectelor prin transparenta maxima. In urma dezvoltarilor ulterioare, sistemul de usi glisante automate ECdrive T2 poate fi utilizat si cu profile separate termic. Astfel, usile glisante economisesc energie, asigurand, in acelasi timp, o "perspectiva" maxima. Calitatile de izolare termica a noului sistem, in combinatie cu noua automatizare ECdrive T2, contribuie la reducerea pierderilor de caldura prin usile glisante din sticla de dimensiuni mari, din vitrine, de la intrarile in spitale si hoteluri.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...