FAKRO - in voga in 2017

Institutul Pantone a ales verdele Greenery culoarea anului 2017

FAKRO - in voga in 2017
FAKRO - in voga in 2017

Greenery (15-0343) este verdele plin de viata al frunzelor si al ierbii care ne binedispune, energizeaza si relaxeaza. Oamenii il asociaza cu contactul cu natura, armonie, pasiune si noi inceputuri. Culoare a libertatii si a sperantei, asociata cu ecologia, verdele Greenery a fost numit de Institutul Pantone culoarea anului 2017. Caracterul FAKRO se potriveste perfect cu tot ceea ce simbolizeaza Greenery, calitatile reprezentate de culoarea verde definind filosofia companiei inca de la inceputurile activitatii sale. Aceasta filosofie se regaseste si in logo-ul companiei care, intr-o nuanta usor diferita de verde, defineste minunat profilul de business al FAKRO.?

FAKRO - in voga in 2017
FAKRO - in voga in 2017

Sursa imaginii:
http://www.pantone.com/press-release-pantone-unveils-color-of-the-year-2017-pantone-15-0343-greenery

“Greenery a explodat in 2017 pentru a ne oferi linistea la care tanjim din mijlocul unui context socio-politic tumultuos. Satisfacand dorintele noastre din ce in ce mai mari de intinerire si revitalizare, Greenary simbolizeaza reconectarea atat de cautata cu natura si cu semenii nostri, dar si urmarirea unui tel inalt.” Leatrice Eiseman, Director Executiv al Institutului Pantone (sursa: http://www.pantone.com/color-of-the-year-2017).

Verdele ca si culoare a inovatiei

Verdele este puternic identificat cu ecologia si natura. De asemenea, verdele inseamna si solutii inovatoare care solicita simultan curaj, energie si idei moderne. Fiind un mediu emotional al spiritelor pioniere, verdele este utilizat in mod frecvent ca si culoare de baza in diverse forme de exprimare.

Verdele ca si culoare a pasiunii si a ecologiei

Prin dedicare, imagine proaspata si pasiune pentru crearea unor solutii remarcabile, FAKRO a reusit sa ajunga si sa se mentina pe locul 2 pe piata globala a ferestrelor de mansarda. Compania este aproape de natura si pune mult accent pe problemele legate de mediu si ecologie. Produsele FAKRO sunt proiectate dupa o analiza detaliata a impactului lor asupra mediului. Prin acest lucru, compania contribuie la mentinerea balantei energetice a cladirilor si la protejarea resurselor non-regenerabile ale planetei. FAKRO foloseste doar lemn din paduri cu un management planificat al exploatarii, iar materialele folosite in procesul de productie sunt eco-friendly si nu contin substante nocive.

Verde tonic in interior

Compania noastra incurajeaza folosirea nuantelor de verde in interiorul locuintelor datorita starii de relaxare si a motivatiei transmise de aceasta culoare. FAKRO ofera o gama larga de accesorii interioare ale caror nuante revigorante de verde reprezinta o alegere excelenta pentru confort in locuinta. O idee buna este utilizarea nuantei Greenery in birouri, deoarece creste puterea de concentrare, stimuleaza creativitatea si dorinta de a actiona.

Verdele ca simbol al trainiciei

Verdele prezent in mediul nostru inconjurator are un impact pozitiv de lunga durata asupra starii noastre de spirit. Persistenta influentei pozitive a culorii verzi a devenit simbol ce face referire directa la durabilitatea si calitatea produselor FAKRO. Performantele tehnice ale ferestrelor de mansarda FAKRO se mentin excelente de-a lungul multor ani de folosire, fapt care ne face sa ne simtim in mansarda la fel de bine ca in mijlocul naturii.

Culoarea verde se identifica puternic cu FAKRO, cu produsele noastre, cu filosofia si strategiile noastre.

FAKRO - in voga in 2017
FAKRO - in voga in 2017
Produse mentionate in articol
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3 Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4 Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre de mansarda Fakro
14 produse

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Scari modulare din lemn Fakro LWF, LTK si LWL Scari modulare din lemn Fakro LWZ, LWK si LWS Scari modulare din lemn Fakro LWT Thermo si pentru case pasive Scari pantograf LST, LSZ si LSF antifoc
 
Scari modulare de acces la pod Fakro
6 produse

Scarile de acces la pod Fakro - sunt scari pliabile fabricate din lemn de pin sau din metal. Permit accesul la pod in siguranta. Dupa pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Accesorii exterioare pentru ferestre de mansarda - rulouri AMZ si rolete ARZ
 
Accesorii exterioare pentru ferestre de mansarda - rulouri AMZ si rolete ARZ

Accesoriile exterioare reprezinta o solutie optima pentru protectia impotriva caldurii excesive din zilele insorite de vara. Aceste rulouri absorb caldura solara inainte ca aceasta sa ajunga la geam si o elimina tot in exterior datorita instalarii lor deasupra ferestrei, la o distanta potrivita de geam, si datorita latimii mai mari a materialului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Accesorii interioare pentru ferestre de mansarda - AJP, ARF, ARS, ARP, APS, APF
 
Accesorii interioare pentru ferestre de mansarda - AJP, ARF, ARS, ARP, APS, APF

Fakro asigura armonia cu designul interior, avand o oferta bogata de modele si culori pentru accesoriile interioare. Accesoriile permit reglarea directiei si a intensitatii luminii ce patrunde in incapere. Datorita lor se poate obtine o umbrire totala, chiar si in zilele insorite.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...