Ejot ofera cea mai inalta eficienta energetica pentru fatadele ventilate

Prinderi fixe si mobile Ejot clar definite de 5,0 sau 6,0 mm

Noul certificat de testare Ejot pentru prinderile fixe si mobile reglementeaza fixarea consolelor din otel inoxidabil si a consolelor cu o grosime de 4mm.

Cerintele de eficienta energetica pentru fatade sunt in continua crestere. Materialele alternative sunt folosite in scopul de a satisface cerintele. De exemplu, consolele din otel inoxidabil sunt acum utilizate pentru a reduce conductivitatea termica.

In special pentru aceasta aplicatie prinderile fixe si mobile Ejot, sunt in conformitate cu noul certificat general de testare agreat de autoritatile din domeniu: P-BWU02-128009.

In plus fata de suporturile uzuale din aluminiu, legile de planificare reglementeaza de asemenea, utilizarea consolelor din otel inoxidabil A2 pentru fixarea profilelor de aluminiu in conformitate cu legile de constructii lista A, partea 2, urmatoarele. nr. 2.17, articol 2012/2.
Materiale izolante groase necesita console cu o grosime mai mare pentru sustinerea izolatiei. In plus fata de utilizarea materialelor alternative, cererea energetica pe fatade poate fi, de asemenea, crescuta prin izolatie mai groasa. Daca in trecut o consola cu o grosime de 3 mm era suficienta, astazi sunt necesare console de perete de pana la 4 mm pentru a consolida stratul de izolatie mai gros.

Prinderile fixe si mobile Ejot au o parte nefiletata clar definita de 5,0 sau 6,0, sub capul surubului. Ambele componente (console si suport pentru profil) sunt fixate fara crea tensiuni in zona nefiletata. Din moment ce nu exista tensiuni, atunci cand surubul este strans nu exista riscul slabirii sau separarii. O flansa aditionala premontata faciliteaza mobilitatea in zona fixarii mobile.

Variantele oferite sunt:

Componenta combinatie 5 mm grosime:
      JT4-3H/5-5.5x19 (surub din otel inoxidabil A2, componenta I + componenta II = 5,0 mm)
      JT9-3H/5-5.5x19 (surub din otel inoxidabil A4, componenta I + componenta II = 5,0 mm)

Componenta combinatie 6 mm grosime:
      JT4-3H/6-5.5x20 (surub din otel inoxidabil A2, componenta I + componenta II = 6,0 mm)
      JT9-3H/6-5.5x20 (surub din otel inoxidabil A4, componenta I + componenta II = 6,0 mm)

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre elementele de prinderi fixe si mobile Ejot de 5,0 sau 6,0 mm, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ejot Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Fixari si accesorii EJOT pentru hale industriale usoare (ILB) Fixari EJOT pentru fatade ventilate (VHF) Fixari EJOT pentru acoperisuri plane (FLD) Dispozitive de montaj si scule EJOT

EJOT - fixari in constructii

Program complet de fixari in constructii pentru hale, pereti cortina si constructii generale.