proidea.ro catalog online de informatii produse

Avantajele suruburilor Ejot din inox A2/A4/A5 pentru hale industriale


2019. iunie 03.

Inoxul este mult mai flexibil ca otelul zincatPe langa protectia la coroziune, avantajele mai putin cunoscute ale suruburilor de inox sunt:
  • Conductivitate termica de trei ori mai scazuta ca in cazul suruburilor zincate:
    • λotel inox=15 w/mk
    • λzincat=45 w/mk
  • Materialul inox este mult mai flexibil ca otelul zincat, astfel, suruburile se comporta mai bine la solicitarile de forfecare si tractiune
  • Termenul de garantie este mai mare, de pana la 25 de ani.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre suruburile Ejot din inox A2/A4/A5, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre elementele de fixare Ejot in constructii, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Ejot Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Firma
Sediu: RO-117141 Arges, com. Bradu, sat Geamana, sos Comerciala nr. 21A, DN 65 B
Telefon: +40 24 822 3886
Fax: +40 24 822 3884
E-mail:
Web: www.ejot.ro
Marcu Vlad
  +40 72 355 4848
   
   
   
Ejot este un grup de companii mijlocii care opereaza in domeniul tehnologiei de fixare. Originea grupului de afaceri este fostul Adolf Böhl GmbH & Co KG, un producator de suruburi si cuie in Germania. Cu timpul, extinderea, achizitiile si diversificarea au dezvoltat fosta companie de suruburi in grup de afaceri, avand in prezent aprox. 2100 de angajati. Aproximativ 1400 de angajati in companiile din Germania, in continuare 700 de salariati apartin birourilor externe si de companii din Europa, America si Asia. Ejot cu cele 20 de companii de distributie si de productie este unul dintre liderii de pe piata europeana in tehnologie de fixare. In plus, Ejot este membru in corporatia de fixare Global Alliance (GFA), o uniune internationala de specialisti in domeniul tehnologie de fixare. Aceasta alianta permite disponibilitatea la nivel mondial a produselor si tehnologii pentru clientii de operare la nivel global.
Denumiri marca: Ejot, MKT, Sormat, DWS POHL, Sita, Systea
Cuvinte cheie:  ejot  romania  surub  suruburi  inox  otel  inoxidabil  a2  a4  a5  hala  hale  industriala  industriale  avantaj  avantaje