Evolutia CEMACON in era digitala

Evolutia CEMACON in era digitala
Evolutia CEMACON in era digitala

CEMACON S.A., in calitate de beneficiar, a demarat implementarea proiectului cu titlul „Evolutia CEMACON in era digitala” incepand cu data de 20.10.2021, cod SMIS 150538. Proiectul se va desfasura pe o perioada de 18 luni, respectiv pana la data de 19.04.2023. Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea competitivitatii CEMACON S.A. pe piata constructiilor din Romania, prin derularea unui program de formare profesionala in domeniul alfabetizarii digitale si TIC.
Principalele rezultate vizate prin implementarea activitatilor proiectului fac referire la derularea unui program de formare structurat pe trei nivele, pentru 128 angajati din cadrul companiei:

  • 1 program de formare a abilitatilor digitale de baza dedicat formarii de abilitati digitale de baza in scopul imbunatatirii productivitatii personale, ca urmare a utilizarii sistemelor de operare, a aplicatiilor, a schimbului de informatii electronice, prin utilizarea aplicatiilor pentru organizarea meetingurilor online, s.a.
  • 1 program de formare a competentelor digitale avansate dedicate utilizarii aplicatiilor informatice (de tip B2B, ERP, managementul documentelor si al proceselor, intranet, s.a.)
  • 1 program de formare a competentelor digitale avansate specifice care prevede: insusirea de cunostinte Excel de nivel avansat, utilizarea de sisteme si software-uri de statistica, insusirea cunostintelor de securitate informatica/cibernetica, dobandire cunostinte de programare de baza si avansata a robotilor industriali, programare a automatelor industriale, securitatea retelelor informatice si securitatea sistemelor de operare.

Valoarea totala a proiectului este de 1.302.572,55 de lei, cu o valoare a cofinantarii UE in cuantum de 397.275,15 lei.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...