proidea.ro catalog online de informatii produse

ABB scrie viitorul industriilor digitale la Targul de la Hanovra 2019


2019. martie 29.

ABB nominalizata la ravnitul premiu Hermes

De la construirea fabricii viitorului la crearea formulei castigatoare pentru mobilitatea electrica, ABB va prezenta modul in care tehnologiile digitale din ce in ce mai inteligente se reunesc pentru a transforma felul in care energizam, producem, lucram, traim si ne miscam.
 • Fabrica viitorului demonstreaza modul in care ABB face astazi din customizarea in masa o realitate
 • Solutiile inovatoare digitale ABB Ability™ imbunatatesc productivitatea in toate sectoarele industriale
 • Va fi prezentata prima solutie a parteneriatului Dassault Systemes, inclusiv tehnologia digitala avansata twin.


In cadrul Targului de la Hanovra din acest an, ABB va oferi o prima imagine a tehnologiilor colaborative si digitizare inovatoare, care se afla in centrul transformarii sale, in calitate de lider axat pe industriile digitale. Noul ABB este structurat pe patru business-uri antreprenoriale care ofera solutii inovatoare in domeniile Electrificarii, Automatizarii Industriale, Miscarii, Roboticii si Automatizarii Discrete. Fiecare business este lider pe piata sa si va oferi o interfata unica clientilor, maximizand in acest fel proximitatea si viteza.

In acest an, Suedia se afla in centrul atentiei ca si tara partenera la Targul de la Hanovra 2019. Cu patrimoniul sau suedez datand din 1883, ABB este mandra sa-si prezinte solutiile industriale inteligente la nivel mondial atat la standul propriu, precum si la Pavilionul Suediei, care prezinta Suedia ca o sera pentru co-creatie si inovare. Un punct forte al puterii de inovare a ABB este primul serviciu de transfer cu autobuze fara emisii, care va fi operat impreuna cu Volvo pentru a transporta cu usurinta vizitatorii in jurul spatiului expozitional.

Astazi, mii de clienti de pe tot globul directioneaza expertiza ABB catre domeniul tehnologiei industriale digitale pentru a atinge noi niveluri de flexibilitate, eficienta si performanta care se afla in centrul celei de-a Patrea Revolutii Industriale. Aceste tehnologii revolutionare sunt expuse la Targul de la Hanovra din Germania in acest an si includ o fabrica a viitorului, care este raspunsul ABB in fata tendintei de customizare in masa, care afecteaza intreaga lume industriala.

Fabrica expusa evidentiaza o linie de productie model care asambleaza ceasuri de mana individuale, in timp real. O astfel de agilitate este esentiala, deoarece permite producatorilor sa aduca pe piata in mod rapid produse si solutii personalizate. O gama larga de produse digitale flexibile si eficiente ale ABB face posibila acest lucru: robotii colaborativi YuMi® ofera o precizie de neegalat in operatiunile de asamblare, in timp ce sistemul de transport flexibil SuperTrak orchestreaza deplasarea in timp util a pieselor de la o statie la alta.

ABB Ability™, platforma digitala comuna care ofera solutii personalizate pentru toate business-urile ABB, va fi evidentiata la Hanovra. ABB Ability™ utilizeaza puterile de conectivitate in retea si de analiza a datelor pentru a debloca o valoare mai mare pentru clienti. ABB Ability™ Connected Services - una dintre cele peste 210 solutii digitale activate de ABB - este un sistem de monitorizare a sanatatii si performantei care mareste productivitatea clientilor asigurand o intretinere proactiva, un raspuns mai rapid si timp de recuperare. In viitor, ABB Ability™ se va baza pe tehnologii autonome si pe inteligenta artificiala pentru a sustine sistemele industriale sa se adapteze si sa invete in medii complexe, bogate in date.

Industria consuma mai mult de 40% din energia electrica produsa. Astazi, o treime din energia electrica a lumii este transformata in miscare, prin intermediul motoarelor. Exista un potential enorm de economisire a energiei prin utilizarea tehnologiei de ultima ora in domeniul miscarii. In acest context, ABB a lansat recent noul sau senzor intelligent ABB Ability™ Smart Sensor pentru rulmenti, in cadrul suitei de produse ABB Ability™ Smart Sensor, care va fi prezentata la Hanovra. Noul senzor inteligent face posibila efectuarea unui "control al sanatatii" rulmentilor prin simpla atasare a senzorului la rulment.

Parteneriatul cu companii de top din industrie reprezinta un element crucial al strategiei ABB. Prima solutie comuna a parteneriatului global dintre ABB si Dassault Systemes din Franta va fi prezentata in acest an la Targul de la Hanovra (2019). Parteneriatul, anuntat in luna februarie, combina puterea ABB Ability™ cu cea a platformei colaborative 3DEXPERIENCE® Dassault Systemes pentru a oferi un portofoliu digital end-to-end. Acesta include un serviciu avansat de tehnologie digitala twin, prin intermediul caruia clientii isi pot testa operatiunile si solutiile ABB prin reprezentari virtuale ale modelelor de fabrica si ale liniilor de produse. Parteneriatul completeaza lista aliantelor strategice de succes pe care ABB le are deja in spatiul digital cu IBM, HPE si Microsoft.

Beneficiile ABB Ability™ se extind pana la sectorul de transport unde solutiile de incarcare rapida pentru autobuze, trenuri, nave si camioane electrice deschid calea spre o mobilitate durabila. Incarcatorul electric de la Terra High Power expus la Targul de la Hanovra poate adauga o distanta autonoma de 200 km la o masina electrica in doar opt minute. Peste 10.500 de statii de incarcare rapida ABB vandute in 73 de tari vin echipate cu servicii ABB Ability™ pentru monitorizarea conectivitatii, pentru a asigura o disponibilitate sporita a retelei si a timpului de functionare. ABB prezinta pentru prima data un nou incarcator compact de 24kW DC, care este ideal pentru instalarea in birouri si locuri publice de parcare si care utilizeaza serviciile ABB Ability™ Connected Services pentru a se integra cu platformele de plata.

ABB, care participa la Targul de la Hanovra de 70 de ani, a fost selectata ca fiind una dintre cele trei nominalizate la ravnitul premiu Hermes, care recunoaste excelenta in tehnologia industriala. Premiul, care va fi acordat in cadrul ceremoniei de deschidere a Targului de la Hanovra pe 31 martie, recunoaste produse, inovatii si solutii remarcabile care sunt expuse pentru prima data la targ.

Inovatii in domeniul produselor si puncte cheie:
 • Fabrica viitorului (celula robot cu componente B&R)
 • Atomizor conectat ABB Ability™
 • Portofoliu extins de incarcare: cutie de perete DC si incarcator rapid Terra 54 DC
 • Intrerupator circuit de putere
 • Portofoliu extins de cellule de Medie Tensiune eco-eficiente
 • Senzor de temperatura non-invaziv (NiTemp, nominalizat la premiul Hermes)
 • Prima solutie comerciala de Automatizare Modulara bazata pe Plug & Produce
 • ABB Ability™ Condition Monitoring pentru sistemul de propulsie digitala, inclusiv senzorul ABB Ability™ Smart pentru rulmenti
 • Solutii pentru produsele alimentare in industria F & B
 • Intrerupator de tensiune de tip LTB 145 kV fara SF6
 • Intrerupator Digital de Generator.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ABB, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ABB Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4D, Cladirea Green Court - C, et.8
Telefon: +40 37 215 8200
Telefon: +40 37 215 8257
Fax: +40 21 310 4383
E-mail:
Web: www.abb.com.ro
Nicoleta Deaconescu
   
   
   
   
   
ABB este prezent pe piata romaneasca de peste 80 ani - la inceput prin cele doua companii ASEA si BROWN BOVERI, iar din anul 1992 printr-o organizatie ABB locala.
ABB, una dintre companiile de top din lume in domeniul tehnologiei energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor, industriei, transporturilor si infrastructurii sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 135000 angajati.
Denumiri marca: ABB, Busch-Jaeger
Cuvinte cheie:  abb  ability  targ  hanovra  2019  industrie  digitala