proidea.ro catalog online de informatii produse

ABB sustine educatia generatiei viitoare de ingineri din Romania


2019. iunie 10.

ABB a sponsorizat Laboratorul Facultatii de Energetica din cadrul Universitatii "Politehnica" din Bucuresti

Un echipament UniGear ZS1 Digital nou ABB a fost sponsorizat de ABB pentru Laboratorul Facultatii de Energetica din cadrul Universitatii "Politehnica" din Bucuresti

ABB a echipat recent Laboratorul de Partea Electrica a Statiilor din cadrul Facultatii de Energetica, cu o Celula Digitala de medie tensiune ABB ZS1 UniGear (17.5kV, 2000A, 50kA) de ultima generatie. Echipamentul provine de la fabrica ABB din Cehia.

Studentii facultatii, masteranzii si doctoranzii vor avea acum posibilitatea de a studia noile tehnologii ABB - retele de senzori, sisteme de protectie si control - utilizand echipamente ABB performante din laboratorul facultatii.Aceasta este prima celula digitala livrata de ABB in Romania si este echipata cu un releu de protectie tip REF615 Relion® (REF615), un intreruptor precum si cu senzori de curent si tensiune. Acest echipament a fost proiectat in mod special pentru scopuri didactice, avand usa frontala transparenta si iluminare interioara pentru o mai buna vizualizare a echipamentelor componente din interior. Aceasta celula combina tehnologia digitala de ultima ora, necesara pe partea de distributie de medie tensiune unde ABB stabileste deja un trend. Solutia ABB pentru celula de medie tensiune digitala integreaza si inoveaza protectia, controlul si detectarea parametrilor de functionare, transmitand statusul si comenziile necesare catre echipamente cu fiabilitate in timp real pe comunicatie Ethernet cu protocol IEC 61850.

La inceputul acestui an ABB a sponsorizat acelasi laborator cu un sistem SCADA RTU540 care va integra si va permite controlul de la distanta al celulei digitale UniGear ZS1. Specialistii ABB pastreaza un contact permanent cu universitatea, asigurand astfel, atat sprijinul tehnic necesar, cat si instruirea.

"ABB este deosebit de activa in sustinerea educatiei tehnice in Romania. Suntem bucurosi sa facilitam accesul viitorilor ingineri la tehnologia digitala ABB, ca un sprijin practic in procesul lor de studiu." a spus Tomasz Wolanowski, Country Managing Director ABB Romania.

ABB a dotat de-a lungul timpului cu echipamente laboratoarele Universitatilor Tehnice din Iasi, Bacau, Cluj-Napoca si Targu Mures.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre echipamentul ABB UniGear ZS1 Digital, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsle ABB prezentate in catalog, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei ABB Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4D, Cladirea Green Court - C, et.8
Telefon: +40 37 215 8200
Telefon: +40 37 215 8257
Fax: +40 21 310 4383
E-mail:
Web: www.abb.com.ro
Nicoleta Deaconescu
   
   
   
   
   
ABB este prezent pe piata romaneasca de peste 80 ani - la inceput prin cele doua companii ASEA si BROWN BOVERI, iar din anul 1992 printr-o organizatie ABB locala.
ABB, una dintre companiile de top din lume in domeniul tehnologiei energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor, industriei, transporturilor si infrastructurii sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 135000 angajati.
Denumiri marca: ABB, Busch-Jaeger
Cuvinte cheie:  abb  echipament  unigear  zs1  facultate  politehnica  bucuresti  laborator  energetica  universitate  sponsorizare  viitor  ingineri  educatie