ABB prezinta solutii de ultima generatie la IEAS 2014

Solutii inteligente pentru optimizarea retelelor electrice, de la generare pana la consumatorul final vor fi prezentate de ABB

Bucuresti, 8 septembrie, 2014 - ABB Romania va participa la International Electric & Automation Show 2014 care va avea loc in perioada 9-12 septembrie 2014. Standul ABB va gazdui cele mai recente inovatii ale companiei in domeniile energetic si in cel al automatizarilor.

Solutiile ABB de nivel mondial pentru protectie si control garanteaza siguranta transportului si dstributiei energiei electrice. Produsele noastre au fost proiectate astfel incat sa implementeze valorile esentiale ale standardului IEC 61850, pentru a asigura solutii interoperabile si sigure pentru viitor. Acestea, in combinatie cu experienta noastra indelungata in domeniu si cu posibilitatile de servicii si suport, fac din ABB un lider si pionier in domeniul automatizarii si protectiei statiilor electrice.

Solutiile avansate pentru produse de joasa tensiune - cum ar fi Casa Intelgenta si Controlul Inteligent al Cladirilor (KNX) vor fi de asemenea prezentate de catre ABB la IEAS 2014. ABB i-bus® KNX este sistemul de instalatii electrice care respecta cele mai inalte cerinte pentru aplicatii in casa moderna si controlul cladirilor. ABB i-bus® KNX se bazeaza pe tehnologia simpla si dovedita KNX care este recunoscuta ca fiind primul standard din lume dedicat controlului tuturor tipurilor de cladiri inteligente - industriale, comerciale sau rezidentiale.

"Eficienta energetica si siguranta retelelor electrice reprezinta elementele cheie, comune tuturor solutiilor avansate prezentate de ABB la IEAS 2014." - a spus Tomasz Wolanowski, Country Manager of ABB Romania.

Sistemele pentru incarcarea vehiculelor electrice sunt un alt domeniu interesant prezentat la standul ABB de anul acesta. Statia de incarcare Terra 23 multi-standard DC combina standardizarea industriala cu tehnologia de incarcare rapida pentru sustinerea generatiei viitoare de vehicule electrice. Mai mult, conectabilitatea inteligenta a statiei de incarcare permite monitorizarea de la distanta, mentenanta si imbunatatirile functionale, asigurand astfel clientilor toate instrumentele necesare obtinerii de statistici si rapoarte precise.

Un exponat atractiv va fi robotul IRB 140 - mic, puternic si rapid, utilizat atat pentru aplicatii industriale, cum ar fi sudura cu arc electric, asamblarea, manipularea, deservirea masinilor unelte, ambalarea - cat si pentru aplicatii non-industriale, cum ar fi cele in domeniul arhitecturii si design-ului interior.

ABB furnizeaza in Romania solutii sigure si eficiente din punct de vedere energetic in domeniile generarii, transportului si distributiei energiei electrice cat si pentru cresterea productivitatii in cadrul operatiunilor industriale. Printre realizarile ABB in Romania se numara proiecte la cheie in domeniul energetic, inclusiv pentru energie regenerabila - solara si eoliana, solutii in domeniul robotizarii (aplicatiile deservite incluzand sudura, vopsirea, ambalarea, paletizarea si manipularea cat si mentenanta preventiva si reactiva), aplicatii cu motoare Flame proof / AMD sau cele pentru termocentrale cu motoare AMI, tablouri de joasa tensiune pentru alimentarea cu energie electrica a diferitelor unitati de productie din industriile auto, petrochimica si industria prelucrarii lemnului.

ABB (www.abb.com) este lider in tehnologiile energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 145000 angajati.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ABB, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ABB Srl, folosind butonul corespunzator.
Control inteligent pentru iluminat - Dali light Controller DLR/S 8.16.1M, Switchdim SD/S 8.16.1 Control inteligent al temperaturii - Fan Coil FCA/S 1.1M, Valve Drive VAA/S 12.230.2.1 Control inteligent pentru securitate - Security Terminal MT/S Control inteligent video - Telephone gateway TG/S 3.2

Control inteligent ABB pentru cladiri (KNX)

ABB i-bus ® KNX este bazat pe o tehnologie simpla si dovedita KNX, care este primul standard deschis, din lume, pentru controlul tuturor tipurilor de cladiri inteligente: industriale, comerciale sau rezidentiale.

Tablouri electrice industriale de automatizare Tablouri electrice ABB de apartament Tablouri echipate si aparataj destinate spitalelor ABB Tip QSO

Tablouri electrice ABB

Contoare mono si trifazate ABB Tip Odin Descarcatoare ABB Tip 1 Multimetre ABB Temporizatoare electromecanice ABB Tip AT

Intrerupator, disjunctor, intrerupator diferential ABB

Intrerupatoare automate miniaturale, intrerupatoare diferentiale, descarcatoare, butoane, lampi, comutatoare, relee, relee de scara, relee electronice, relee de timp, relee crepusculare, relee de monitorizare a tensiunii, dimmere, temporizatoare, aparate de masura, contoare mono si trifazice.

Contactoare in linie ABB Convertoare de semnal analogic ABB gama CC Separatotare OT-OETL Contactoare ABB de protectie electrica

Controlere ABB

Contactoare, relee, comutatoare de impulsuri, disjunctoare pentru motoare, convertoare de semnal.

Gama Alpha-nea® Gama Element Detectoare de miscare Busch-Watchdog Gama Busch - axcent®

Accesorii cablare ABB

Prize, intrerupatoare, detectoare de miscare, interfoane audio - video, intrerupatoare cu temporizator, variatoare de tensiune, corpuri de iluminat, intrerupatoare pentru spatii umede.

Instalatii si sisteme fotovoltaice ABB

ABB produce pentru industria fotovoltaica invertoare solare, componente pentru modulele sistemului de urmarire, componente de joasa tensiune si accesorii.