proidea.ro catalog online de informatii produse

ABB si Nobel Media isi anunta parteneriatul la nivel international


2018. septembrie 27.

Investitie comuna in puterea ideilor si in inspiratia Premiului Nobel la nivel mondial

ABB si Nobel Media au anuntat astazi un parteneriat international care reuneste doua organizatii respectate si angajate in dezvoltarea inovatiei, educatiei si cercetarii stiintifice, ABB devenind astfel parte a unui grup select de Parteneri Internationali Nobel.

Nobel Media, o entitate din cadrul Fundatiei Nobel, extinde accesul la Premiul Nobel pentru milioane de oameni din intreaga lume prin evenimente inspirationale, media digitala, expozitii speciale si activitati legate de mostenirea lui Alfred Nobel cat si de realizarile laureatilor Nobel. Prin intermediul acestor activitati si evenimente - incluzand intalnirile globale Nobel Prize Dialogue - Nobel Media ajunge si angreneaza studenti, factori de decizie si un public general curios din intreaga lume.

Parteneriatul ABB-Nobel Media isi propune sa impartaseasca cunostintele intr-un mod larg, sa inspire oamenii sa se implice in stiinta si sa aduca lumina asupra celor mai mari provocari ale vremurilor noastre. In calitate de lider in tehnologia de pionierat, ABB va aduce experienta si angajament profunde in domeniul stiintei si inovarii in cadrul parteneriatului.

CEO-ul ABB, Ulrich Spiesshofer, a comentat: "Suntem incantati sa devenim partener international Nobel pentru a sarbatori vizionarii care au un impact asupra lumii si care scriu viitorul. Nobel si ABB impartasesc un angajament profund fata de inovatie si de puterea ideilor si suntem inspirati de aceasta ocazie pentru a pune in lumina munca inovatoare a laureatilor Nobel, pentru a sarbatori stiinta si descoperirea si pentru a inspira generatiile viitoare de pionieri extraordinari. Asteptam cu nerabdare sa colaboram indeaproape cu Nobel si sa ii implicam pe clientii nostri, pe angajati si comunitatile din intreaga lume in acest efort extraordinar".

Johan Söderström, Managing Director pentru ABB Suedia a adaugat: "Parteneriatul cu una dintre cele mai importante institutii din tara noastra reprezinta un privilegiu pentru noi toti la ABB. Suntem incantati sa exploram evenimentele, activitatile si angajamentele alaturi de cei mai buni oameni de stiinta din lume. Acest parteneriat ne intareste totodata si angajamentul fata de generatiile mai tinere ".

"Premiul Nobel reprezinta puterea ideilor si crearea unei lumi mai bune prin intermediul cunoasterii si stiintei. Angajamentul pentru promovarea acestor valori este mai important ca niciodata, o responsabilitate pe care o impartasim cu ABB", a declarat Mattias Fyrenius, director executiv al Nobel Media. "Pentru a face fata celor mai mari provocari ale momentului actual, consolidarea legaturilor dintre comunitatea de afaceri, factorii de decizie politica si mediul academic este esentiala, ceea ce ma face mandru sa anunt parteneriatul cu ABB".

Evenimentele si activitatile organizate de Nobel Media includ conferinte care provoaca gandirea, lecturi si expozitii la nivel mondial, precum si transmiterea continutului prin canale digitale care beneficiaza de un impact major. Urmatorul Dialog al Premiului Nobel - care reuneste laureatii Nobel, oameni de stiinta la nivel mondial, factori de decizie politica si lideri din intreaga lume - va avea loc la Santiago, Chile, la jumatatea lunii ianuarie 2019.

Nobel Media face cunoscute cunostintele despre realizarile premiului Nobel si stimuleaza interesul pentru stiinta, literatura si pace, in conformitate cu viziunea si mostenirea lui Alfred Nobel. Compania ajunge la o audienta globala de milioane de oameni prin intermediul productiilor sale de inalta calitate: canalele digitale oficiale ale Premiului Nobel, Concertul pentru Premiul Nobel, precum si o serie de conferinte intercontinentale, inspirationale, cu participarea laureatilor Nobel. Compania gestioneaza, de asemenea, un portofoliu de licente de publicare, vanzari de materiale video si drepturi de difuzare in direct la ceremoniile de atribuire a Premiului Nobel.

Va rugam sa vizitati: www.nobelprize.org, Twitter: @NobelPrize, Facebook: facebook.com/Nobelprize, YouTube: www.youtube.com/nobelprize

Nobel Media®, Nobel Prize® si Nobelprize.org® sunt marci comerciale inregistrate ale Fundatiei Nobel. Disclaimer: Nobel Media AB nu este direct sau indirect implicata in procesul de nominalizare sau selectie a laureatilor Nobel. Aceste proceduri sunt strict confidentiale si reglementate de institutiile care acorda Premiul Nobel.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ABB, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ABB Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4D, Cladirea Green Court - C, et.8
Telefon: +40 37 215 8200
Telefon: +40 37 215 8257
Fax: +40 21 310 4383
E-mail:
Web: www.abb.com.ro
Nicoleta Deaconescu
   
   
   
   
   
ABB este prezent pe piata romaneasca de peste 80 ani - la inceput prin cele doua companii ASEA si BROWN BOVERI, iar din anul 1992 printr-o organizatie ABB locala.
ABB, una dintre companiile de top din lume in domeniul tehnologiei energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor, industriei, transporturilor si infrastructurii sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 135000 angajati.
Denumiri marca: ABB, Busch-Jaeger
Cuvinte cheie:  abb  nobel  media  parteneriat  international  internationale  idee  inspiratie  inspiratia  premiu  premiile