C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Polizoare FEIN

Polizoarele unghiulare FEIN cu acumulator si motor inovator PowerDrive. FEIN ofera o gama variata de produse, de la polizoare unghiulare compacte la polizoare cu frecventa inalta pana la polizoare drepte si masini manuale si stationare de 350 pana la 3 700 de wati pentru aplicatii mari si mici. Prin procentul ridicat de cupru din motor, polizoarele unghiulare au o stabilitate deosebita a cuplului si sunt foarte performante. Astfel, acestea sunt concepute pentru o indepartare ridicata si un progres rapid al lucrului si o durata maxima de viata. Special pentru prelucrarea otelului superior exista diferite posibilitati de prelucrare de la FEIN, care sunt concepute perfect pentru aceasta aplicatie.

  • motor durabil, fara perie
  • performant, grad de eficienta cu 30% mai ridicat
  • viteza maxima de lucru cu acumulatoarele litiu-ion FEIN HighPower

Produse din aceasta familie

Polizor unghiular cu acumulator FEIN PROTAGO, diametru 125 mm
 
Polizor unghiular cu acumulator FEIN PROTAGO

Polizor unghiular performant cu acumulator cu concept unic de operare pentru lucrul deosebit de sigur. Protectie maxima a utilizatorului datorita unei combinatii de caracteristici numeroase de siguranta. Reduce accidentele provocate adesea de operarea gresita sau de neglijenta. Performanta optima, manevrare sigura, ergonomie perfecta si operare facila in orice situatie de lucru. Protectie cuprinzatoare a utilizatorului datorita operarii cu doua maini cu AutoStop (comutator om mort) si a manerului suplimentar montat permanent, a capacului de protectie nedetasabil, precum si a monitorizarii reculului (Kickback), a pornirii lente, a blocatorului contra repornirii, a protectiei electronice la suprasarcina si a functiei de franare. Ghidare sigura in orice situatie de lucru datorita manerului suplimentar reglabil in 6 pozitii. Timpi redusi de echipare datorita posibilitatilor de montaj si reglare fara scule cum ar fi, de exemplu, reglarea capacului de protectie, montajul capotei pentru lucrarile de debitare sau schimbarea consumabilelor cu ajutorul piulitei de prindere rapida.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular compact Ø 115 mm FEIN WSG 7-115 si Ø 125 mm FEIN WSG 7-125
 
Polizoare unghiulare FEIN WSG

Polizoarele unghiulare FEIN WSG ofera o ergonomie perfecta datorita comutatoarelor glisante laterale si a dimensiunii reduse a manerului. Lucru fara efort gratie greutatii scazute. Cap de antrenare complet metalic rotativ in trepte de 90° pentru robustete si durata de viata maxima precum si accesibilitate foarte buna in locuri inguste. Mai multa siguranta gratie blocatorului contra repornirii integrat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular compact Ø 125 mm FEIN CG 13-125 V
 
Polizoare unghiulare FEIN CG

Polizoare unghiulare compacte FEIN CG, cu putere nominala cuprinsa intre 1300 si 1700 W, manevrabile, cu turatie variabila pentru lucrari eficiente de slefuire si de debitare. Motor robust pentru utilizarea zilnica. Durabil datorita protectiei la suprasarcina si a periilor colectoare.Posibilitati flexibile de utilizare datorita turatiei variabile. Protectie extinsa a utilizatorului prin monitorizarea reculului, blocatorul contra repornirii, pornirea lenta si manerului anti-vibratii. Capul de antrenare poate fi rotit la 90° pentru utilizare multipla. Schimbare rapida, fara scule a materialelor de slefuit: furnitura cuprinde piulite de prindere rapida ca accesoriu standard.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular FEIN CCG 18-115-10 PD-SEC SET 8AH PROCORE AS
 
Polizoare unghiulare FEIN CCG

Polizor unghiular cu acumulator mai rezistent la praf si mai performant, pentru lucrari eficiente de debitare, slefuire si debavurare la lucrari de montaj. Garanteaza durata de viata maxima cu ultima generatie de motoare fara perii FEIN PowerDrive. Carcasa motorului complet inchisa protejeaza motorul de prafurile ceramice si minerale agresive. Ideal pentru orice aplicatie. Turatii optime, adaptate la multe materiale datorita preselectarii fara trepte, electronice a turatiei. De mare putere. Randament cu 30% mai ridicat decat la motoarele universale asemanatoare, cu o putere de preluare de 1100 W. Motor care nu necesita intretinere, cu aripioare de racire inovatoare, pentru racire optima, inclusiv sistem de monitorizare a temperaturii. Progres maxim al lucrului cu acumulatorii litiu-ion FEIN HighPower. Celule rezistente la curent de inalta intensitate cu furnizare de energie electrica permanent ridicata si intensitate a curentului cu 75% mai mare decat la acumulatorii litiu-ion.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Polizoare unghiulare FEIN WSB
 
Polizoare unghiulare FEIN WSB

Polizor unghiular sigur, de mare putere pentru lucrari de polizare, taiere si polizare extrema. Motor FEIN de mare putere, de pana la 2500 W, – capacitate ridicata de prelucrare pe toata suprafata de lucru. Pachet de siguranta complet cu sistem electric de franare EBS, protectie contra repornirii si pornire lina. Sistem de prindere rapida QuickIN FEIN fara scule – prinderea sigura a sculelor fara cheie. Maner posterior rotativ in 4 pozitii. Rulmenti cu protectie contra praf. Componente electronice turnate. Perie de carbune cu decuplare automata. Protectie contra pornirii automate. Comutator om mort „AutoStop”.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...