BMI Icopal

BMI Icopal

Membrane bituminoase Noxite®
 
Membrane bituminoase Icopal Noxite®

Membranele depoluante Noxite® create si dezvoltate de BMI Icopal sunt singurele membrane bituminoase care descompun particulele de poluare. Acestea au partea superioara finisata cu dioxid de titaniu care, in momentul in care este activat de catre razele UV provenite de la soare, transforma particulele de oxid de azot existente in aerul poluat, in nitrati ce sunt spalati de catre apa de ploaie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Membrana bariera de vapori cu difuzie Icopal Alu-Villatherm K
 
Membrana bariera de vapori cu difuzie Icopal Alu-Villatherm K

Icopal Alu-Villatherm K este o membrana din bitum elastomer cu rol de bariera de vapori si membrana de difuzie, cu benzi Power-THERM cu activare termica, tehnologie strat SYNTAN®.

CAD
BIM
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Membrana bituminoasa Icopal Balbit PF 160 Membrana bituminoasa Icopal Extradach Baza 4.0 Speed Profile SBS Membrana bituminoasa Icopal Glasbit G200 S40 Speed Profile SBS Membrana bituminoasa Icopal Junior Baza 3.0 Speed Profile SBS
 
Membrane bituminoase de prim strat BMI Icopal
18 produse

O gama larga de membrane din bitum modificat SBS, panouri izolante si folii de control al vaporilor, ce pot fi aplicate prin metode traditionale - cu flacara sau prin turnare si presare cu rola. Modificarea cu SBS adauga flexibilitate, rezistenta si durabilitate membranelor. Sistemele bituminoase Icopal pentru acoperisurile plane sunt ideale pentru proiecte noi sau pentru renovari. Deoarece ofera o calitate garantata, proiectantii pot alege produse de inalta calitate, potrivite pentru o gama larga de suprafete, inclusiv terase din metal, lemn sau substrat de beton.

18 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Membrana bituminoasa Icopal Baltbit WF 160 Membrana bituminoasa Icopal Extra Ventilation Top 5.2 Membrana bituminoasa Icopal Extradach Top 5.2 Speed Profile SBS Membrana bituminoasa Icopal Junior Top 4.2 Speed Profile SBS
 
Membrane bituminoase de strat final BMI Icopal
13 produse

Membrane bituminoase strat superior din bitum modificat SBS.

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Membrana sintetica Icopal PVC Cosmofin GG Plus Membrana sintetica Icopal TPO EverGuard Membrana POCB Icopal Universal
 
Membrane sintetice BMI Icopal
3 produse

Cu membranele sintetice Icopal se obtine un sistem hidroizolant de inalta performanta, usor, flexibil, sigur si rapid de instalat. Aceste membrane corespund celor mai exigente specificatii, oferind o termoizolare excelenta, reducand amprenta de carbon a cladirii, asigurand in acelasi timp o protectie foarte buna. Membranele sintetice sunt folosite in toate sectoarele de constructii, de la magazine, pana la spitale, de la cladiri comerciale pana la scoli si universitati, incluzand cladiri rezidentiale noi sau reconditionate.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Membrana bituminoasa Icopal Graviflex 4.2 SBS Membrana bituminoasa Icopal Graviflex 5.2 SBS Membrana/strat de drenaj Icopal Icodren 10 Speed Drainage SBS
 
Membrane pentru terase verzi BMI Icopal
3 produse

Popularitatea acoperisurilor verzi in cadrul proiectelor urbane sau rurale a inregistrat o crestere constanta in ultimii ani, fiind in prezent o solutie des folosita datorita experientei dobandite si imbunatatirii constante a solutiilor existente. In functie de solutia aleasa, acoperisurile verzi se pot imparti in doua categorii: extensive sau intensive, iar din punct de vedere al pozitionarii hidroizolatiei fata de termoizolatie; clasice sau inversate.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Amorsa bituminoasa Siplast Primer Amorsa bituminoasa Icopal Villas Pormex
 
Amorse bituminoase BMI Icopal
2 produse

Amorse bituminoase Icopal: Siplast Primer si Villas Pormex. Se utilizeaza ca element de legatura la etansarea cu bitum si benzi bituminoase polimerice, in cazul constructiilor, acoperisurilor, etc, pe suprafete suport poroase, minerale, respectiv pentru amorsarea betonului, materialelor vechi de pe acoperis, dalelor de beton pentru poduri, protectia elementelor din otel, suprafetelor metalice, etc..

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Membrana bituminoasa Icopal Foundation 4.0 Speed Profile SBS Membrana bituminoasa BMI Icopal Foundation Anti-Radon Speed Profile 4.0 SBS Membrana bituminoasa Icopal Ultranap 5.0 Sistem de protectie impotriva radonului, gazelor nocive si umiditatii Monarflex RMB 400
 
Membrane pentru fundatii BMI Icopal
5 produse

Membranele pentru fundatii ofera protectie suprafetei superioare impotriva actiunilor mecanice si a penetrarii radacinilor cu folie PP, conform tehnologiei speciale Icopal. Spre deosebire de izolatiile de bitum cu strat gros standard, sistemul „Speed SBS” creeaza impermeabilitate si asigura o pelicula flexibila din bitum SBS, care isi pastreaza flexibilitatea de la -15°C pana la 90°C si acopera imediat porii si fisurile din beton.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sigilant Icopal MS/112 M Adeziv bituminos Icopal Siplast Glue Speed Adhesion Protectie bitum/aluminiu Icopal Silver Primer
 
Componente sistem BMI Icopal
3 produse

Icopal prezinta o gama larga de sigilanti, adezivi bituminoase si protectii bitum/aluminiu, lacuri pe baza de produse asfaltice cu aluminiu lichid, destinate renovarii acoperisurilor si prelucrarii paziilor realizate din metal.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...