proidea.ro catalog online de informatii produse

Detectarea profesionala a riscului de aparitie a mucegaiului cu instrumentele Testo


2018. noiembrie 02.

Seturi pentru diagnoza cladirilor cu camera de termoviziune si sonda de umiditate

Seturi pentru diagnoza cladirilor cu camera de termoviziune si sonda de umiditate

Cum sa identificati riscul de aparitie a mucegaiului
Identificarea riscului de aparitie a mucegaiului are o mare importanta in diagnosticarea cladirilor, deoarece analizele inexacte pot provoca daune cu consecinte grave.
Pentru a evita acest risc, punctele potentiale de risc trebuie identificate cat mai exact posibil. Cu o camera de termoviziune si o sonda de umiditate wireless de la Testo, puteti face acest lucru, usor, profesional si fiabil.

Provocarea

Provocarea
  • Mucegaiul se poate forma oriunde se produce prea multa umiditate, de ex. pe pereti sau tavane
  • Cauzele pot fi ventilatia insuficienta sau punti termice, plus umiditatea ridicata a aerului ambiental
  • Multe zone cu risc de mucegai nu pot fi identificate cu ochiul liber si pot fi detectate numai cu o tehnologie de masura profesionala.
Solutia

Solutia
  • Camera de termoviziune si sonda de umiditate wireless vad in mod fiabil si precis pericolul de aparitie a mucegaiului
  • Folosind ambele instrumente de masura, umiditatea relativa a suprafetei poate fi usor calculata
  • Zonele cu risc de mucegai sunt prezentate clar in imaginea termica utilizand un sistem tip semafor.
Seturile de diagnoza Testo

Seturile de diagnoza Testo
  • Seturi complete pentru proiectele de diagnoza a cladirilor: camera de termoviziune testo 885-2, testo 875-2i sau testo 871 si testo 872 cu sonde de umiditate wireless si genti de transport
  • Calitate exceptionala a imaginilor si o tehnologie SuperResolution pentru imagini termice si mai detaliate
  • Include software-ul aplicatiei IRSoft pentru procesarea, analiza si crearea de rapoarte profesionale.
Selectati camera de termoviziune si comandati setul complet

Set testo 871

testo 871 cu modul radio pentru Bluetooth / WLAN(include cablu USB, alimentator, baterie reincarcabila litiu-ion, software profesional, 3 x testo ε-markere, instructiuni de punere in functiune, instructiuni scurte si protocol de calibrare din fabrica, sonda wireless pentru umiditate si geanta de transport.

Set testo 872

testo 872 cu modul radio pentru Bluetooth / WLAN (cablu USB, alimentator, baterie reincarcabila litiu-ion, software profesional, 3 x testo ε-markere, instructiuni de punere in functiune, instructiuni scurte si protocol de calibrare din fabrica), sonda wireless pentru umiditate si geanta de transport.

Set testo 885-2

testo 885-2 (include software profesional, card SD, cablu USB, cureaua de transport, material textil pentru curatarea lentilelor, unitate de retea, bateria reincarcabila Li-ion si setul cu casca), sonda wireless de umiditate si geanta de transport.

Set testo 875-2i

testo 875-2i (include software profesional, protectie cauciuc, curea de transport, card SD, cablu USB, material textil pentru curatarea lentilelor, unitate de retea, baterie reincarcabila Li-ion, adaptor tripod si casti), sonda wireless de umiditate si geanta de transport.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre camerele de termoviziune testo, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Testo Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Camera de termoviziune testo 871

Camera de termoviziune testo 871 combina rezolutia in infrarosu cu performanta inalta de masurare profesionala si manevrarea usoara. Detector sau de inalta calitate, un aparat de fotografiat digital integrat si functiile inovatoare sunt caracteristicile care impresioneaza. Aplicatia pentru mobil testo Thermography App permite camerei testo 871 sa ofere termografie inteligenta pentru a satisface cerintele profesionale din industrie si comert. Camera de termoviziune poate fi transportata in mod convenabil in geanta de transport livrata. Calitate foarte buna a imaginii: rezolutie IR de 160 x 120 pixeli, prin intermediul Tehnologiei SuperResolution integrata, de 480 x 360 pixeli. Aplicatia pentru mobil Thermography App permite editarea si trimiterea rapoartelor de la locul masuratorilor, precum si salvarea acestora online. Retele wireless: transmiterea valorilor prin radio de la clestele ampermetric testo 770-3 si termo-higrometru testo 605i (ambele disponibile separat). Functii inovatoare, cum ar fi testo ScaleAssist si testo ɛ-Assist pentru imagini termografice comparabile, fara erori.

Camera de termoviziune testo 872

Camera de termoviziune testo 872 ofera cel mai bun suport posibil pentru analiza profesionala in termografia industriala si de constructii. Imaginile termice sunt preluate rapid, este fiabila si inteligenta cu cea mai inalta calitate a imaginii si sensibilitate termica foarte buna. Camera de termoviziune poate fi transportata in mod convenabil in geanta de transport livrata. Calitate foarte buna a imaginii: rezolutie IR de 160 x 120 pixeli, prin intermediul Tehnologiei SuperResolution integrata, de 640 x 480 pixeli. Masurarea precisa: sensibilitate termica de 0,06°C. Retele wireless: transmiterea valorilor prin radio de la clestele ampermetric testo 770-3 si termo-higrometru testo 605i (ambele disponibile separat). Functii inovatoare, cum ar fi testo ScaleAssist si testo ɛ-Assist pentru imagini termografice comparabile, fara erori.

Firma
Sediu: RO-400495 Cluj, Cluj Napoca, Calea Turzii
Telefon: +40 26 420 2170
Fax: +40 26 420 2171
E-mail:
Web: www.testo.ro
Departament vanzari
  +40 72 053 3171
   
   
   
Infiintata in anul 1957 in sud-vestul Germaniei, Testo AG a reusit sa se extinda la nivel mondial in tari precum Franta, Rusia, SUA, Brazilia, Argentina, India, China, Japonia sau Australia, insumand astazi filiale in 30 de tarii si agentii de distributie in alte 43 si situandu-se astfel printre primii producatori mondiali de aparate de masura.
Linia de productie cuprinde o gama variata de detectoare si analizoare pentru gazesi emisii, instrumente portabile si stationare de masura si monitorizare pentru temperatura, umiditate, viteza aerului, sunet, presiune, pH, lumina, instrumente multifunctionale, analizoare pentru sisteme HVAC sau camere de termoviziune.
Denumiri marca: Testo
Stire
Camera de termoviziune testo 872
2017.01.19    
Camera de termoviziune testo 871
2017.01.04    
Alte stiri in categoria de produse Aparat de masurat
Alte stiri in categoria de produse Aparat de masurat, unealta de mana, protectia muncii
Alte stiri in categoria de produse Unelte
Cuvinte cheie:  testo  detectare  detecteaza  riscul  aparitie  mucegai  mucegaiului  diagnoza  cladiri  camera  termoviziune  sonda  umiditate  871  872  885-2  875-2i